na pogotowie nie jade bo to nie jest pierwszy raz. Już kiedyś pisałam ale pewnie nie pamiętaciejejuś a czemu z krwią i co na to możesz poradzić?

Mały pierwszy raz miał taką biegunkę z krwią(ale wtedy to bylo więcek krwi niż kupki i to w dużych ilościach)jak miał 3 tygodnie, no i wylądowaliśmy w szpitalu, bo się strasznie wystraszyłam

Ta doktorka powiedziała po zobaczeniu wyników badan ze szpitala, że to nie ta bakteria tylko zwykła silna reakcja alergiczna na mleko NAN, bo jakoś musiałam go zostawić z mama i nie dalam rady odciągnąć swojego pokarmu, i kazałam mamie dokarmiś go właśnie tym mlekiem

No i tak się zaczęło, że mały ma 8,5 miesiąca, i mniej więcej co miesiąc ma takie biegunki, raz to zartucie pokarmowe, i teraz jak już wyeliminowałam wszystko co być może go uczula to wygląda na to, że dziś to jakaś wirusówka, bo jest gorączka. Jestem w kontakcie tel z tą doktorką i kazała mi żebym obserwowała, że np jak nie będzie chciał jeść, lub będzie dużo więcej kupek to mam dać znać. Jak narazie kupek od rana było 3 i 2 w nocy

No i moja córa właśnie poleciała po raz drugi do kibelka

Jeju ja już nie mam sił, małego szczepiłam dodatkowo na rotawirusy, i co na darmo wywaliłam 600zł

[ Dodano: 25-09-2011, 12:51 ]
I tak możesz mieć jeszcze przez jakiś miesiąc, ale ureguluje mu to się napewnow dniu lepiej śpi jak nocą, bo w nocy potrafi co 1,5h do cyca