SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

04 gru 2007, 17:35

martuchafrost, dla czego testu nie zrobisz moze znow bedziemy razem w ciazy chodzic :-D

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 gru 2007, 17:58

Marta
[size=150]ROB TEST [/size]
[size=150]NIE TRZYMAJ NAS W NIEPEWNOSCI A W SZCZEGOLNOSCI SIEBIE[/size]

lucy23

04 gru 2007, 18:21

Marta
ROB TEST
NIE TRZYMAJ NAS W NIEPEWNOSCI A W SZCZEGOLNOSCI SIEBIE
no wlasnie :ico_oczko: ja mowie do T ,ze chce 2 dzieciaczka teraz i co on na to? a on,,jak chcesz,to Ty bedziesz w ciazy chodzic ,, he he
specjalnie to powiedzial,bo wiedzial jak mi bylo ciezko dzwigac ten beben,szczegolnie pod koniec :ico_haha_01: ja na razie sobie odpuszcze,odpoczywam po ciazy i Oliver niezle daje popalic...pewnie jak bym teraz zaszla,to nawet mialabym lekkiego dola...ale ja wychodze z zalozenia ,ze nie ma nic bez przyczyny i skoro ktos jest w ciazy to musi byc dobrze...takze Marta .co ma byc to bedzie,a wiadomo,ze moze byc tylko lepiej :ico_oczko: bo dzieci to w koncu sama radosc ...czytalam gdzies posta jak zaszlas w ciaze,a teraz zobacz jak jest hi hi u mnie tez tak bylo jak u Ciebie :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-04, 17:34 ]
Madziorka ja tez bylam w szoku po tym poscie,ale kazdy ma gorszy dzien :ico_oczko: a tesciem sie nie przejmuj,choc wiem jak wkurzaja durne komentarze

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 gru 2007, 19:01

dziewczyny nie zrobie testu bo nie chce sie zacząć denerwować, wiem ze dziecko to radość ale rok po roku chyba jest ciężko , a ja nawet nie mysle o tym bo wiem ze jak by wyszedł pozytywnie to bym depresje miała :ico_olaboga: i nie mówcie ze jest lekko, jak sie ma dziecko rok po roku, jedno zaczyna chodzić i miec oczy dookoła głowy a tu drugie- noworodek :ico_szoking: nie, nie myśle o tym wcale :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 gru 2007, 19:21

martuchafrost, ale ten test to dla dobra twego i ewentualnie dziecka :ico_oczko: bo wtedy kobieta musi bardziej dbac o siebi wiec zrob :ico_haha_01:

lucy23

04 gru 2007, 20:14

Marta wiem co masz na mysli ...radosc podwojna,ale i podwojna troska ....napewno jest ciezko,bo nawet z jednym jest :ico_noniewiem: pewnie o tyle jest lepiej,ze jak beda bardziej,, kumate,, to sie beda razem bawic :ico_oczko: ale napewno zadna to dla /ciebie pociecha....z drugiej strony moze jak zrobisz test ,to okaze sie negatywny i wtedy bedzie happy :-D

SANDRUSIA))

04 gru 2007, 20:36

marta ja to cie podziwiam bo nie wytrzymala bym ani minuty musiala bym zrobic test taka niepewnosc by mnie zabila
a ja mam wlasnie zly dzien chlera mnie bierze :ico_zly: mam ochote conajmniej kogos zabic mowiac kogos mam na mysli L oczywiscie jego tylko mam pod reka wrrr zaraz zaczne krzyczec taka jestem zla do tego Kubua marudzi i zaraz wyjde z siebie na ta chwile odechcialo mi sie dzieci i facetow do konca zycia :ico_zly: chyba po przeczytaniu listu madziorki mi sie udzielilo hi hi ide sie polozyc odpoczac moze mi przejdzie jutro mam badania i nie mam co z Kuba zrobic nie wiem czy pojde :ico_noniewiem: zmykam bo psuje humor :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2007, 21:04

hellol baby :ico_oczko:
zachustowalam kolejna mame hehe :ico_oczko: , kolezanka z czerwcowek kupuje chuste i moze przyjedzie do mnie sie uczyc wiazan, bo tylko 25 km ode mnie mieszka :ico_oczko:

bylam na zakupkach, prezenty na mikolaja zalatwione :ico_oczko:

moj maz pojutrze zdaje prawko wiec trzymajcie kciuki :ico_oczko:

Sandra sliczne fotki, ty to lala jestes :ico_brawa_01: , a co do humorku to przejdzie-> patrz Madziorka :ico_oczko:
Madzia ale walnelas posta :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_szoking: na trzy raty go czytalam hehe :ico_oczko: , nie masz problemow z tesciowa, to tesc daje popalic :ico_oczko: .Jesli o okres chodzi to nawet jak napisze jak jest u mnie to i tak lipa, bo ja nie karmilam wogole.
Marta nie rob testu :ico_oczko: hehe wyparcie psychiczne :ico_oczko: A tak powaznie to jakby nie to, ze do UK spowrotem jedziemy i trzeba sie tam jakos urzadzic to juz bym w drugiej ciazy byla. nie ma to jak rok po roku. Trzy lata sie sprezysz, a potem spokoj :ico_oczko: . wogole to szkoda, ze Lucek nie ma brata blizniaka, bo od razu by bylo z glowy :ico_oczko:
Zreszta masz chuste, dasz sobie rade z dwoma :ico_oczko: ja ci pomoge jak przyjade hehe (bede ci brzuch podtrzymywac :ico_oczko: ):
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
:): :): :): :): :):

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2007, 21:49

witam witam :-D
ja tylko na chwilké moze jutro znajde wiecej czasu na kompa,dzis moj brat wylecial do polski i zostalismy sami,kolezanka chce z mama na gg gadac wiec jej ustopie a jutro caly dzien sama w domu to poklikamy.
spotkanie z Martá byo naq prawde fajne a Ty Emilko nic sié nie martw,co sié odwlecze to nie uciecze :ico_oczko:
buziaki posylam wam i waszym szkrabom i uciekam,do jutra papapa
aaa dodam,ze w czwartek juz domek bedziemy mieli gotowy i w piatek sie przeprowadzamy,oby nic nie wyskoczylo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2007, 22:59

zubelek, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: powodzenia z chatka :ico_oczko: jak c sie Belfast podoba???
zapomnailam wam napisac, ze Mikolaj mi przyniusl tusz loreala, kremik olay i kapcioszki (koloystycznie do chusty dobrane :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: )

Wróć do „Pozostałe”