Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 11:58

No właśnie chodzi o lokatorów, a oni dosłownie z buszu bo z Nigerii :ico_puknij:
Dziecko mają 2 letnie, rano (6-7 zaczyna)skacze, krzyczy, wrzeszczy tupie. Tak do południa.
Po południu śpi tak do 19-20 i do 1-2 szaleje robiąc to samo co wyżej napisałam.
A rodzice w najlepsze śpią.
Już mnie kur... strzela.
A poza tym są śmierdzielami i brudasami :ico_olaboga:
Jak sie wprowadzaliśmy to myślałam, że jakiś ptak w kominie zdechł tak waliło :ico_puknij:
A to się okazało, że oni :ico_puknij:
Nie raz mam takiego nerwa na nich :ico_zly: :ico_puknij:
Ale jak się dziecko urodzi to nie daruję tych nocnych maratonów :ico_nienie:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 12:12

Ale jak się dziecko urodzi to nie daruję tych nocnych maratonów
ja powiedziałam dokladnie to samo, jak tylko bedzie chalas czy w ciągu dnia czy w nocy to dzwonie po dzielnicowego, ja mam dość tego. Po południu chciałabym się zdrzemnąć to nie ma szans, a jak był okres świat to słuchali kolend na cały regulator że mi szklanki drżały w kredensie. Ale nie ma sposobu by tych dziadów uspokoić.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 12:19

A no właśnie tak jest z lokatorami :ico_puknij:
My w PL mieliśmy problem z dziadkami na górze, bo oni jak sprzątali to w sobotę po 22.
A to łącznie z przesuwaniem mebli.
Jak się urodziła Eliza to którejś soboty nie wytrzymaliśmy i Kuba poszedł zwrócić
im uwagę, ale bez kłótni bez nerwa większego.
Zrozumieli za pierwszym razem, przeprosili i mieliśmy spokój :ico_sorki:

A tu w UK to na każdym mieszkaniu mieliśmy jakichś nienormalnych sąsiadów :ico_puknij:
Ale tak to jest różnica kulturowa i obyczajowa.
Z tymi był spokój dopóki młody nie zaczął raczkować a później chodzić :ico_puknij:
No ale oni nie wychowują dzieci :ico_puknij:
I bardzo są zdziwieni, że nasza Eliza o 20 już w łóżku leży.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 16:36

To tyle dobrze że zrozumieli co do nich mówiliście. Nasi to jakby grochem o ścianę zero reakcji idioci totalnie, jeszcze jak nas na korytarzu widzą to cześć mówią z ironicznym usmiechem. Docelowo myślę nawet nad zmianą miejsca zamieszkania jak nic się nie zmieni.

A tu Dziewczyny co taka cisza zalegla że nie odzywacie sie wogole??? :-D

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 17:41

witam kobietki i dołączę się do pisania choć bardzo mało zaglądam na forum ale mam nadzieję, ze jak teraz przeszły mi nudności i ochota na spanko to może w końcu dojdę do siebie i normalności :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 17:59

kwiatunio, fajnie że do nas zagladasz :ico_brawa_01: śliczną masz córeczkę :ico_brawa_01:
iale mam nadzieję, ze jak teraz przeszły mi nudności i ochota na spanko to może w końcu dojdę do siebie i normalności
to gratulacje, wiem co przechodziłaś z nudnościami mi juz spanie nie doskwiera wręcz przeciwnie :-D

A u nas pogoda się popsuła leje deszcz i wiatr silny od gór się ruszył. Wciagłam klatkę ze szcurkami do domu, bo dziś cały dzień urzędowaly na balkonie w słoneczku, pranko też wyschło.... teraz mogę wzić się za prasowanie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 18:03

śliczną masz córeczkę
dziękuję bardzo :ico_wstydzioch:
A u nas pogoda się popsuła leje deszcz i wiatr
u mnie niestety tez leje cały dzień :ico_placzek: a wczoraj tak pięknie było :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 18:09

u mnie niestety tez leje cały dzień a wczoraj tak pięknie było
u nas była rewelacyjna pogoda do 15 potem od gór zaczeły cisnąć ciemne chmury i sie wszystko popsuło ale na pewno znow sie poprawi u nas pogoda się zmienia z godziny na godzinę :-D

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 18:10

izabelllla123, jak się czujesz?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 18:16

jak się czujesz?
szczerze mówiąc nijak, nadal mdłości, rano mnie dziabnęło w brzuszku, ale masuje go systematycznie żeby skóra była elastyczniejsza..... generalnie mój brzuch rośnie w siłę- jest coraz większy. :ico_szoking:

jaki wstyd, dopiero teraz zcaiłam że Ty Kwiatunio jestes moderatorem :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”