Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

25 lip 2011, 20:22

Beatka78, Mad śliczne brzuszki i też całkiem spore :-) Oj coś mi się wydaje że te nasze zimowe maleństwa będą mieć niezłe apartamenty :-D

Idę z mężem coś w TV obejrzeć :-) Hihi mam przed sobą prawie 2kg winogron więc będę miała zajęcie :ico_oczko:

[ Dodano: 25-07-2011, 20:26 ]
Gabi, na prenatalnych lekarz dopatrzył się siusiaka i zapewniał że dziewczynki z tego nie będzie :ico_oczko:
Zrób zdjęcie brzuszka bo Ty już prawie na połóweczce więc brzusio pewnie spory :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 lip 2011, 20:30

gabi wiesz ze ja ci wywrozylam dziewczynke z usg
ciekawe czy sie sprawdzi
ale wydaje mi sie ze tak
u mnie na zdjeciu nie bylo widac tego guzka plciowego
wiec ja nic nie moge sobie wywrozyc

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

25 lip 2011, 20:42

Aga, Martam - zaraz Was dopisze na pierwsza strone.
Marta - masz termin w dzien urodzin mojego ojca i mojego męża :ico_oczko:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a ja mam urodzinki 13 stycznia czyli tez blisko...w ogóle smiesznie bo Filip miał date porodu z om i usg na 18 czerwca, w urodziny mojego meza, teraz dzidzia raptem 4 dni przed moimi urodzinkami...a data tez fajnie mi sie kojarzy bo akurat 9 stycznia przyleciałam do Irlandii pierwszy raz...i spodobalo mi sie:))) tylko teraz naprawde bardzo prosze dzidzie co by sie spieszyła i jeszcze w 2011 pozwoliła sie usciskac :-D

Abrzuszki macie sliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mój tez stosunkowo duzy (w porównaniu z pierwsza ciaza ogromny nawet) ale ja mam niezły ubaw bo jakos nie chwale sie ta ciaża na prawo i lewo i wiekszosc znajomych nie wie, ze znowu bedzie dzidzia....i musiałybyscie zobaczyc te spojrzenia kiedy kogos spotkam...bo w luźnych koszulkach czy bluzach to wyglada jakbym sie nieźle najadała ostatnio :))) miny nieziemskie :-) wczoraj mój sasiad wrócił z wakacji i dłuuuuuugo sie gapił na mój brzuch :-) pytałam potem męza czy mu powiedział a ten mi na to, ze nie, ze zobaczymy kiedy sie sam odwazy zapytac:)))
dobra, ide Filipa kłasc spac...wreszcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lip 2011, 20:43

Gabi- U Ciebie to prawie nie widać że Ty w ciąży jesteś, taki maleńki masz brzuszek że szok :ico_szoking:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 20:51

No właśnie Gabi, prawie połówka, a brzusio malutki :-) Nic tylko się cieszyć, mniej do zgubienia będzie :P

No nasze brzuchole faktycznie górują :ico_ciezarowka: zimowe to ciepłe być muszą :-D

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 21:07

no ładnie chwile mnie nie było ,a tu tyle naskrobałyście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brzucholki śliczniutkie ,niektóre faktycznie ogromne ,ja wam powiem że mnie też już wybrzuszyło ,a np we wcześniejszej ciąży bardzo długo brzucha nie było dopiero koło 6/7 miesiąca zaczął się pojawiać ,a on też zimowe mieszkanko miał :-D :-D :-D co do zachcianek to nie ma się co tym sugerować ja w 1 i 3 ciąży jadłam praktycznie tylko owoce szalałam za mandarynkami ,brzuszki to takie piłeczki miałam i tylko w brzuchu przybrałam ,w pierwszej córa w trzeciej synek ,drugą ciąża zupełnie inna od początku jadłam tylko czekoladę z orzeszkami brzuch miałam taki rozlany na boki no i synuś w nim siedział :ico_oczko:
A jeszcze w pierwszej ciąży miałam straszne mdłości i zgagę (zgage to do samego końca) :ico_szoking: :ico_szoking: ale mówią że w pierwszej ciązy zawsze ma się mdłości :ico_noniewiem: z chłopakami zero mdłości ,zero wymiotów :ico_noniewiem:
A ktoś tam się pytam o moją cesarkę a więc będzie to moja 4 :ico_oczko:
a jeszcze wracając do snu jadzi ja rodze dzieciaki z czarnymi długimi włosami :ico_haha_01: :ico_haha_01: córą miała tak długie włosy że nic dziwnego że miałam taką straszną zgagę a do tego miała ułożenie pośladkowe i tymi długaśnymi włosami jeździła mi po żołądku :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 21:12

Beatka78, Mad., Gabi, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: piękne bunie

Ika202, to jak nic śniła mi się twoja córa :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2011, 21:24

obżerałam się goframi z bitą smietaną
nie no cały dzień mnie szczują baby jedne albo sliwkami albo goframi :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_oczko:
Jadzia to jak córkę mi wyśniłaś :027: :027: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 21:45

Jadzia to jak córkę mi wyśniłaś
jak mówisz ,że twoje takie z czarnymi włosiętami to pewnie coś mi się pomyliło i twoje w śnie widziałam ,mówię ci będzie dziewczyna :-D :-D :ico_sorki:

kurde co ja ochoty na słodkie nie mam to gofra bym zjadła :-D

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2011, 21:52

Ja o tych gofrach - konkretnie miały być z bitą śmietaną, bakaliami i polewą czekoladową - to od maja marzyłam i śniłam
Gabi kusicielko aż jutro sobie zrobię prezent imieninowy i pojadę na gofra :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”