pewnie dlatego ze Zaraskoro skromna to skąd ta cena była na początku
mala juz pospala
To tak jak mój Mateusz. Kontrolnie co jakiś czas(jak ten z góry stuka) podnosi oko ale śpi dalej.moja już 3 godziny śpimala juz pospala
Ci to za byle co czasami taką cenę wystawią że oczy z orbit wychodzą Tam to najlepiej na przecenach kupować.pewnie tak,w końcu za firmę też się płacipewnie dlatego ze Zara
no to widać,że się najada,że tyle czasu wytrzymujeI znowu je jak wróbelek, tzn. tego il wypija nie wiem, ale znowu po kilku minutach puszcza cycucha koniec już nie chce, potem domaga się dopiero po 2,5-3 godzinach ahh
wolałabym odstawić pomidory niż cały nabiałA ja musiałam odstawić pomidory z mojej diety ( nie wiem jak to zniosę )
Współczuję Aniu, bo ja codziennie zjadam jogurt naturalny, owocowe też uwielbiam, kanapki jem tylko z białym serem i ciągle pije koktajle owocowe! Ale odbijesz sobie jak przestaniesz karmić!wolałabym odstawić pomidory niż cały nabiał
do roku na pewnoIle w ogóle dziewczyny zamierzacie karmić?
też bym tak jadła jakbym mogła,ale z Hanią wytrzymałam to teraz też dam radęcodziennie zjadam jogurt naturalny, owocowe też uwielbiam, kanapki jem tylko z białym serem i ciągle pije koktajle owocowe!
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość