Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2010, 16:56

Witajcie ale tu przestój mamy ale chyba przez ta pogodę :ico_noniewiem: wszystkie mamy spacerują :-)
u Nas ostatni dzień przygotowań przed wyjazdem na Węgry mam nadzieje ze dojazd upłynie nam spokojnie :ico_noniewiem:
Ja worze Bartusia juz dawno w spacerówce kupiłam mu tylko materacyk gryczany zeby miał prosto w wózku
o taki
http://allegro.pl/item1179720319_gryka_ ... szawa.html
i Super sie sprawdza

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2010, 23:37

Dzięki za info o wózkach :)
To faktycznie w takim razie x-lander ma małe gondolki. przyglądałam się kiedyś w sklepie i wydawała się mniejsza od naszej, ale żeby już teraz dziecko miało niewygodnie :ico_nienie: .... My mamy teraz starego poczciwego Deltima focusa (obecnie nazywa się Delti Puma :) Największa gondola z możliwych a to ten sam producent co x-landera, i chyba jeszcze Bartatiny mają podobnie dużą gondolę :ico_oczko: No, ale nam i tak na zimę nie starczy, może na początek ledwo, potem i tak mała będzie chciała siedzieć (pół roku w grudniu będzie miała, a jak zima będzie jak poprzednia to jeszcze ze 3-4 miesiące śnieżyc).
Mi się wydają spacerówki w x-landerach, te rozkładane na płasko, całkiem wygodne. milenkę niedawno przymierzałam :ico_haha_01: Wyglądała jak krasnal w karocy, ona taka mini, a karoca bycza :ico_haha_01: A spanie w spacerówce xlandera nawet i dla Damiana byłoby OK (chociaż on nigdy nie splamił się spaniem w wózku, bo świat wtedy się ogląda a nie przesypia spacer). Kładł się i przymierzał tego samego dnia co Milena, i to jeszcze z miśkami jakimiś, twierdząc, że "idzie pać" :ico_haha_01: rozwalił się wygodnie i "mama jedź" :ico_haha_01:

Jedyne co mi się nie podoba w jeżdżeniu spacerówką z tak małym dzieckiem, to to, że dziecko nie jedzie twarzą do prowadzącego. No weźmy te x-landery...Ale okienko chyba mają, choc to i tak nie zastąpi kontaktu wzrokowego

Ale się rozpisałam

A nie wiecie jak gondolki w wózkach espiro?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

12 sie 2010, 23:56

Martalka, udanego masz tego twojego malucha! :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2010, 11:33

HEJ KOCHANE mam chwilke to wpadłam,u nas wszystko dobrze,pogoda dopisuje :-D choc dzis pada ,u rodzinki jest super ,cale dnie na dworze :-D ,odwiedzinki itd,Wiki szaleje boma duzo dzieci do zabawy,a malusi zadowolony smieje i smieje,wracamy we wtorek :ico_oczko:

I PARE FOTEK

Wiki z moja kuzynka najlepsza :ico_oczko:
Obrazek

Wiki z Wujkami
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Barti z wielbicielka
Obrazek

Obrazek

Wiki z pradziadkiem
Obrazek

Barti zchrzestna
Obrazek

Obrazek

NICOLA_1985

13 sie 2010, 12:30

hej
Moja Karolina pojechała na weekend z moimi rodzicami do Rzeszowa a ja sie obijam :ico_haha_01:
Martalka my mamy taki wózek :
http://www.bangla.pl/wozki/wielofunkcyj ... 3-p812.htm
i ja jestem z niego bardzo zadowolona :-)

[ Dodano: 2010-08-13, 12:31 ]
Frydza super fotki i jakie kochane Twoje dzieciaczki :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2010, 20:40

NICOLA_1985, ja mam implasta ale volant4 i wg mnie jest super :-) drugie dziecko w nim jezdzi i jest jak nowy :-)

NICOLA_1985

13 sie 2010, 20:50

dla mnie tez implast jest super bo sie go łatwo prowadzi, jest bardzo zwrotny :-) ja go odkupiłam od koleżanki z tego forum z moich wrześniówek 2007 i nie żałuję bo wózeczek na prawde jest godny polecenia :-)

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2010, 09:27

NICOLA_1985, no powiesilam ten hamaczek i mama uszyla taki wymiar jak podalas a co dzis go przymierzam a hamaczek jest za duzy musze obnirzyc lozeczko

powiem wam ze rehabilitacja juz przynosi efekty mala podnosi glowe z lezenia czasami jest ryk bo sie uderzy o ziemie, no i przekreca sie na 2 boki oczywiscie czesciej na ten co ma glowke plaska

Frydza, super fotki

my dzis zmykamy na zakupy musze malej jakis sweterek kupic i spodenki no i oczywiscie cos sobie aaa i chrzciny zamowione na 12 wrzesnia:)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

15 sie 2010, 00:22

hejka

pamietacie mnie jeszcze??
doczytalam was bo cos spac nie moge

wczoraj wrocilismy z gór.
dzieci wypoczete i zadowolone a ja wpadlam w wir sprzatania i szykowania bo jutro chrzciny
wlasciwie wszystko gotowe jutro tylko mizeria i makaron ugotowac
polaczylismy impreze z urodzinami Dominiczki i za jednym zamachem bedzie wszystko.

Tibby piekna masz suknie i obraczki sliczne.
A tobi w garniaczku jest PRZE KOZAK!!!!!!!!
Super naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam wózek treeco

http://allegro.pl/item1172621844_wozek_ ... ancja.html

kolor numer 3

baaaaaaaardzo sobie chwale.
mozna go prowadzic 1 reka
gondola jest spora.Martynka jest grubaskiem a spokojnie ma jeszcze miejsce w niej
mysle ze dopiero z koncem wrzesnia sie przesiadziemy w spacerowke bo ma solindny spiworek
jest jeszcze jeden spory plus.
jak sie ma drobniejsze dziecko to jest super sprawa===oprcie w gondoli ktore mozna podnosic :)

Frydza Wisnia dzieciaczki super

Gozdzik martynka tez nie prouje siadac
nawet jej sie odwracac nie chce
na brzusku sie zlosci i choc slicznie podnosi glowe to tylko na chwile i sie denerwuje lub placze
takie leniuszki chyba z nich są

spadam bo jutro bede nieprzytomna

papa

NICOLA_1985

15 sie 2010, 13:06

hello :-D
a co dzis go przymierzam a hamaczek jest za duzy musze obnirzyc lozeczko
bo łóżeczko musi byc maksymalnie obniżone :-) pokazywałam fotki jak to wygląda :ico_oczko:
polaczylismy impreze z urodzinami Dominiczki i za jednym zamachem bedzie wszystko.
ja robię dokładnie to samo 26 września bo moja Karolina ma 25 września urodziny wiec imprezy połączymy :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”