Dzięki za info o wózkach :)
To faktycznie w takim razie x-lander ma małe gondolki. przyglądałam się kiedyś w sklepie i wydawała się mniejsza od naszej, ale żeby już teraz dziecko miało niewygodnie

.... My mamy teraz starego poczciwego Deltima focusa (obecnie nazywa się Delti Puma :) Największa gondola z możliwych a to ten sam producent co x-landera, i chyba jeszcze Bartatiny mają podobnie dużą gondolę

No, ale nam i tak na zimę nie starczy, może na początek ledwo, potem i tak mała będzie chciała siedzieć (pół roku w grudniu będzie miała, a jak zima będzie jak poprzednia to jeszcze ze 3-4 miesiące śnieżyc).
Mi się wydają spacerówki w x-landerach, te rozkładane na płasko, całkiem wygodne. milenkę niedawno przymierzałam

Wyglądała jak krasnal w karocy, ona taka mini, a karoca bycza

A spanie w spacerówce xlandera nawet i dla Damiana byłoby OK (chociaż on nigdy nie splamił się spaniem w wózku, bo świat wtedy się ogląda a nie przesypia spacer). Kładł się i przymierzał tego samego dnia co Milena, i to jeszcze z miśkami jakimiś, twierdząc, że "idzie pać"

rozwalił się wygodnie i "mama jedź"
Jedyne co mi się nie podoba w jeżdżeniu spacerówką z tak małym dzieckiem, to to, że dziecko nie jedzie twarzą do prowadzącego. No weźmy te x-landery...Ale okienko chyba mają, choc to i tak nie zastąpi kontaktu wzrokowego
Ale się rozpisałam
A nie wiecie jak gondolki w wózkach espiro?