ananke, wielkie

a za kilka dni będę stawiała torta z okazji pół roku

przejdzie mu, przeciez nie bedzie sie długo gniewałno i oczywiscie tata wsciekły
Ja mam troche

a za kilka dni będę stawiała torta z okazji pół roku
przejdzie mu, przeciez nie bedzie sie długo gniewałno i oczywiscie tata wsciekły
no to czekamyzaraz wrzuce zdjecia na picassa i filmy
też muszę kupić parękupilam jej w ciuchlandzie nowe sliniaki
ja też nie lubię być w nocy sama, a dziś będzie 4 noc, bo mąż ma w tym tygodniu nocną zmianęno ja dzis sama jestemw nocy akurat nie lubie byc sama
powiem ci ze dobrze ze u mnie chlop nie ma nocnych zmian bo by sie nie wyspalja też nie lubię być w nocy sama, a dziś będzie 4 noc, bo mąż ma w tym tygodniu nocną zmianę
smaruje oilatum soft i nie schodzi teraz probuje bephantenem... kupilam juz smoka z obwolutą cąła silikonową moze na plastoik ma uczulenie no i wysypalo ją wczoraj chyba od zupki kalafiorowej i narazie musze odczekac az krostki znikną... i znowu sprobowacmilutka super fotki i filmiki, mała gaduła, wygląda na bardzo pogodne dziecko, i widzę, że biedulka ma koło ust bardzo czerwone, smarujesz czymś? mój ma na brodzie pełno krostek
ona juz tak 2 miesiące i chyba stąd taka nerwowa jest jak lezy ...aa i jak ładnie główkę unosi, mój od paru dni też pięknie podnosi
milutka super fotki i filmiki
no jak ją nosimy i zabawiamy i jak baba w poblizu to normalnie bosko..a ju zkielbase nam podwędzilamała gaduła, wygląda na bardzo pogodne dziecko,
nio mój też tak od niecałych 2 miesięcy robiona juz tak 2 miesiąceaa i jak ładnie główkę unosi, mój od paru dni też pięknie podnosi
nio zapomniałam o tej kiełbasie, aż się z mężem uśmialiśmy..a ju zkielbase nam podwędzila![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość