donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 14:39

był listonosz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dostałam kolejną przysłkę z ciuszkami :-) dwie bluzeczki na długi rękaw, jedna na krótki, spodenki i szorty i cos a'la pajacyk ale z krótkimi nogawkami (szkoda, że nie było tego widać na zdjęciu, ale cóż....)
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-10, 13:43 ]
noo, to lecę sprawdzić, czy juz będzie tyle ciuszków, żeby pranko puścić :-D
o przypomniałaś mi, żeby proszek kupić do ciuszków, bo wczoraj, połowy rzeczy zapomniałam kupić, jak zobaczyłam te ciuszki dla dzieci, z mężem nie mogliśmy się oderwać, a co dopiero zdecydować
jak wróci z pracy po 14, to jedziemy do Urzędu Celnego do Piły (25km) odebrać papiery auta to może wjedziemy znów do Tesco, jak się wyrobimy, bo o 17 ma przyjść koleżanka :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2008, 14:45

Ja byłam w pracy, zrobiłam dzidziusiowe pranko. Byliśmy w Leroy Merlin oglądać lampki. Kupilismy storczyka na prezent, bo mój zdecydował się zadzwonić do kolegi i zapytać czy jego żona lubi, okazało się, że tak i zakupiliśmy storczyka. Przy okazji ja sobie też kupiłam do domu, były dość tanie.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 15:02

ja idę się szykować i jedziemy, po napisania później :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 15:09

Przy okazji ja sobie też kupiłam do domu, były dość tanie.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprrr :-)

donatka26, no to udanego wypadu z domu :-) i żeby znów Wam wpadły w oko suprr ciuszki :-)

ja swoje pranko też puściłam :-) zrobiłam jeszcze jedno "przemeblowanie" w szufladach i oddałam dzidzi jedną swoją... i takim sposobem wszystkie ciuszki są w szufladach... :-) potem dopiero zauważyłam, że mam jeszcze tonę pierdół (skarpetki, czapeczki itd) + ręczniki itd... heh... i to chyba zostanie w pojemniku pod łóżkiem, bo juz nie mam nigdzie miejsca...
a mam takie dwa pojemniki plastikowe na kółkach z pokrywami na wierzch i jedno właśnie jest pod łóżkiem i chyba tam będzie najlepiej, bo w garderobie też juz nic nie upchnę :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
katia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 lis 2008, 15:45

czesć wszystkim...

wyszło mi, że mam za duży poziom cukru :ico_placzek:

1 godz po obciążeniu 50g glukozy wyszło;
wynik: 6,8 norma: 3,9-6,4

no i się trochę martwię :cry:

Co o tym myslicie?

Dodam, ze po wypiciu odrobinkę wyplułam bo mnie poderwało, n i zrobiło mi się słabo więc dostałam trochę wody

Proszę pomóżcie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2008, 16:01

katia nie panikuj, tylko idź z wynikami do lekarza, on Ci powie co i jak, a póki co masz trochę przekroczoną normę, Nie jest źle. Zmień dietę i wszystko będzie ok.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lis 2008, 17:18

Hej.Cos nie mogłam się zalogować od rana :ico_olaboga: ,trochę miałam do nadrobienia ale się udało:)
ananke, fajny obrazeczek.Mojego męża Babcia też takie śliczne dzierga,kiedyś próbowała mnie namówić,ale mnie to jakoś średnio uspakaja :-D ,wyszyłam tylko małego iryska i to by było na tyle mojej twórczości w tym zakresie:)
katia, nie martw się,to tylko troszkę powyżej normy,odpuść sobie słodycze,słodzone soki i białe pieczywo i powinno być ok.Z resztą napewno każą Ci powtórzyć badanie.
ananke, ja też mam mało miejsca,chyba będziemy musieli komodę jakąś sobie sprawić,bo nie wiem gdzie rzeczy dzidzi zainstalujemy :ico_olaboga:
Idę murzynka piec na jutro.Na razie.

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2008, 17:48

hej
Proszę pomóżcie
zadzwoń do lekarza i mu przecztaj o ile masz taką możliwość, bardzo przekroczone nie jest, powtórzą na pewno.

ja byłam na zakupkach, wpadły śpioszki i pajacyk :) teraz zjedliśmy obiadek i odpoczywam bo coś mnie brzusio zaczął boleć...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2008, 17:49

My właśnie wychodzimy z domu na parapetówkę. Do juterka dziewczyny. :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 17:49

katia, niestety nie mam tak pocieszających słów dla Ciebie, jak koleżanki.. bo właśnie przechodzę podejrzenie cukrzycy ciążowej i temat cukru mam na tapecie... powinnaś jak najszybciej zgłosić się do swojego gina prowadzącego i uzyskać poradę - nie chcę straszyć, ale przy takim przekroczeniu normy najczęściej powtarza się test z 75g glukozy...
wyszyłam tylko małego iryska i to by było na tyle mojej twórczości w tym zakresie:)
no wiesz, zawsze coś :-D ja za to juz krzyżyki stawiam w takim tempie, że szok...
ananke, ja też mam mało miejsca,chyba będziemy musieli komodę jakąś sobie sprawić,bo nie wiem gdzie rzeczy dzidzi zainstalujemy :ico_olaboga:
jakbym miała gdzie wstawić komodę to bym była wniebowzięta :-D niestety, zostaje mi opcja "podwieszania" albo upychania po wszelkich możliwych kątach :-)

ja zabieram się powoli za obiad - mam totalnego lenia, rozwiesiłam pranko dzidziusiowe i zdrzemnęłam się, no i wszelkie chęci mi odeszły... noo, ale mam jeszcze sos knorra, więc rozmrażam cycki kurczaka i ugotuję makaron :-)

[ Dodano: 2008-11-10, 16:50 ]
gaga22, milutkiej imprezki :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”