Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 14:03

och Mamcia, ładnie to wszystko napisałaś! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2010, 14:04

Witam Niedzielnie :ico_haha_02:

Alkasbir, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 35 tydz
kochana coraz bliżej :-D :-D :-D
My niedawno wróciliśmy z małej wycieczki po markecie :ico_oczko:
oglądaliśmy płytki do łazienki i kibelki bo mi sie marzy remoncik :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: tylko nie wiem co z tego wyjdzie
Kocham miec rodzinke, ja to jakos tak patrze na Julcie jakby byla czescia mnie, czescia mojego ciala, moja noga hehe czuje sie swojsko w rodzinnym gronie i niewyobrazam sobie co by bylo gdyby jej nie bylo i nie bylo naszej rodzinki
powiem ci Mamcia że ja tez jestem szczęśliwa z posiadania rodzinki i trochę sie dziwie znajomym którzy myślą tylko o karierze , kasie itp
a maja ponad 30 lat no ale to ich wybór

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 14:22

a ja się szwędam po mieszkaniu i za bardzo nie wiem co ze sobą robić. nudno mi jakoś... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2010, 15:33

:ico_oczko: to zapraszam do siebie u Mnie ciągle cos do roboty tylko chętnych brak

[ Dodano: 2010-03-14, 15:05 ]
zamówiłam wczoraj taka pościel ciekawe czy będzie fajna :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=957473653

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 16:12

a u nas wielka śnieżyca! ogromne płaty śniegu spadają z nieba. koszmarnie! :ico_olaboga:
a ja się cieszyłam niedawno na wiosnę. :ico_placzek:

gozdzik, pościel śliczna. ma ładne pastelowe kolorki! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2010, 17:18

mam nadzieje ze faktycznie będzie ładniutka bo wiadomo jak to czasem na zdjęciu :ico_oczko:
a mi sie zachciało oponek juz dawno nie jadłam hihi pamiętam jak robiłam z mama ale to było z 6 lat temu :ico_szoking:
wiec jak Julcia wstanie z popołudniowej drzemki bierzemy sie za pichcenie :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 17:22

gozdzik, podrzuć trochę tutaj! :ico_sorki:

ja właśnie wróciłam ze szybkiej spacerku z psem wokół osiedla. w tej śnieżycy jakoś nieprzyjemnie chodzić. wszędzie mokro i do tego ten wiatr..

dziewczyny, u was też leci super wzmożona ilość śluzu z was? bo ja co korzystanie z wc - a chodzę bardzo często - mam tego śluzu dość sporo. Przezroczysty jest co prawda. Więc to raczej nie czop... Ale też tak macie go teraz w końcówce duuużo?

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2010, 17:55

tibby, w pierwszej ciazy nie ale w tej ciazy mam super problemy ze sluzem i jego wyglad sie zmienial wiec robilam testy na grzybka. W ciazy duzo latwiej o grzybka bo zmienia sie PH a takze sama pochwa moze *pulchniec* i wydawac wiecej sluzu niz normalnie. Mimo moich obaw testy nie wykazaly grzybka, po prostu taka natura tej ciazy. Sluz straaaasznie mnie gnebi, musze isc pod prysznic i sie podmywac przynajmniej dwa razy dziennie inaczej strasznie mnie denerwuje, no i najchetniej chodze po domciu bez gaci, uzywam rowniez kremu do sfery intymnej bo przez czeste podmywanie, skora robi mi sie sucha. Jesli gdzies wychodze to musze zmieniac wkladki zupelnie jak przy miesiaczce. Jesli martwisz sie ze naplyw sluzu moze byc spowodowany grzybkiem to najlepiej powiedziec o tym lekarzowi przy nastepnym badaniu lub jak najszybciej bo nieleczony grzybek moze zarazic dzidzie podczas porodu. U nas w aptece sprzedaja nawet preparaty przeciwko grzybkowi bez recepty niewiem czy tak samo jest w Polsce, zawsze to mozna je zastosowac jesli nie chce sie czekac na wyniki badania. Ja jeszcze stosuje takie pigulki ktore przywracaja balans w sferze intymnej - one pomagaja utrzymac niskie PH i pelne sa kultur bakterii ktore odbudowuja balans w pochwie i chronia przed infekcjami. Wlasnie te pigulki pomogly mi rowniez zmniejszyc ilosc sluzu.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2010, 18:09

MamciaKochana, ja już swego czasu brałam tabletki dopochwowe na grzybka i stan zapalny.
ta zwiększona ilość śluzu to dopiero od kilku dni się tak pojawiła. a tak to była jak zawsze.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2010, 19:44

:-D :-D oponki zrobione wyszły dwa talerze więc zapraszam :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”