oo, suprrr pomysłza tydzien chcemy zorganizowac turniej bo to ma opcje gry druzynowej wiec skrzykniemy znajomych i bedzie zabawa![]()

Marta, to masz suprr towarzystwono mamy taka grupke lubiacych grac i co jakis czas organizujemy spotkania..kiedys jeździlismy rajdowkami..innym razem karaoke..tanczenie na macie..gra w kregle..no jest tego troche i kupa dobrej zabawy![]()
no my też najczęściej się do tego ograniczamy.noo, ale najczęściej nocne Polaków przy ogórku gadanie
no właśnie, chyba najważniejsze, żeby zrozumieli, że to przyszłościowo, czyli tak, jak faceci uwielbiają najbardzieji mu grzecznie wytłumaczyłam, że te co teraz kupuję, to są już na później i nawet nic nie powiedział, a jeszcze jak powiedziałam ile zapłaciłam, to już całkiem dobrze było
no tak..to tylko u nas wolne..
ja narazie nie mam żadnych..my zastanawiamy sie nad tym lezaczkiem a matę mamy obiecana od szwagierki..Kobietki, a jakie zabawki kupujecie dzidziom? bo tak dumam, że mam 3 grzechotki i nic więcej...
wiesz co? ja chyba zaręczynowy pierścionek i inne ściągnęłam już w 3 miesiącu, bo mi palce puchły, a jakis miesiąc temu obrączkę, którą na kciuku nosiłam, bo ona luźniejsza była...nosicie jeszcze na paluszkach bizuterie???
ja kupiłam karuzelę i z tej samej firmy zabawkę na poręcz łóżeczka oraz pluszowa grzechotkę żabę. Na razie nic więcej nie kupuje, bo matę chyba dostanę od znajomych, a jakieś grzechotki dokupię później. No i mam trzy gryzaczki CanpolaKobietki, a jakie zabawki kupujecie dzidziom? bo tak dumam, że mam 3 grzechotki i nic więcej...
ja noszę normalnie. Na razie ani palce ani nogi mi nie puchną. Wczoraj miałam 4 pierścionki i zdjęłam bez problemu tak jak zawsze.a ja mam jeszcze pytanko..nosicie jeszcze na paluszkach bizuterie????bo ja sie boje ze w pewnym momencie nie sciągnę..i co wtedy??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość