u mnie Jasper codziennie zalicza upadki na glowe - staje na kolankach i bach na plecy

wiem kochana, ze kazdemu moze sie przytrafic, ale ja go nigdy nie zostawialam na lozku samego, zawsze albo w lozeczku albo na podlodze, a dzis nie wiem co mi do lba strzelilo.Pati85, nie obwiniaj sie... kazdemu sie moze przytrafic,
no ja tez mam taka nadzieje, ze nic sie nie stanie przez takie upadkimam nadzieje, ze mu nic przez to nie bedzie
dziekuje kochana za mile slowaPati85, mieszkanie niezle wypasionesuper, bardzo mi sie podoba, takie nowoczesne
tak bedziemy, ale na razie jestesmy splukani, bedziemy mieli taki wiekszy pod lawa i kawelek jeszcze bedzie poza lawa, taki sam jak mamy w korytarzu tylko, ze jasny, a no tak skad masz wiedziec , przeciez ja nie zrobilam fotekwidze, ze nie macie dywanu w salonie, bedziecie kupowac?
hehew ogole, fajne masz te zabawki na lozeczku, tez chyba takie kupimy...
oj gada jak najety, calymi dniami, mama, tata, baba, dada i cos tam po swojemu tlumaczy, jak bylismy w Polsce cicia go uczyla pa-pa noi wyobrazcie sobie, ze wczoraj jak P. wychodzil do pracy i zrobil mu papa to Eris raczka tez zrobil i powiedzial tak fajnie papai widze, ze Erik sie rozgadalmoj jest teraz na etapie krzyczenia "AAAAA", obojetnie, co widzi, to krzyczy "AAAAAAAAAA!!!"
obys miala racje, dzis zauwazylam, ze odpychal sie do przodu jedna nogaaha.. i jak na moje oko, to kwestia dni, jak Erik zacznie raczkowac, bo juz tak pupka macha do przodu i do tylu... u nas bodajze po tygodniu, maly zaczal "biegac"
dziekujePati mieszkano przepiekne![]()
![]()
hehe, wlasnie luknelam na Twoj telefon i wcale sie nie dziwie, ze nie umiesz go obslugiwac, tez bym nie umiala, jakis taki skomplikowany wygladahee słuchajcie mam nowy telefon![]()
![]()
- nie potrafie go jeszcze obsłużyć
dzieki dziewczyny, ze mnie pocieszacie, wiecie jak to jest, wstyd, ze sie nie umialo upilmnowac wlasnego dziecka i przez moja glupote stala mu sie krzywdaa co do padków to faktycznie sie nie zamartwaiaj.
dziekuje, ciesze sie, ze Ci sie podoba.Pati przepiekna podlogda!!! T
no na jego mowe to narzekac nei mowe, gada jak nakreconyNo a Erik gadula, widzisz maly gada jak najety i w tym wyprzedza inne dzieciaczki w jego wieku, wiec nie martw sie i chodzenia sie doczekasz
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość