Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

19 cze 2008, 10:44

Dziewczyny poraz kolejny dałyście mi dowód, ze jesteście niezastąpione :ico_placzek: Dziękuję za te wszsyteki słowa, za wsparcie. Poryczałam się jak dziecko, ale to juz ze wzruszenia, ze mam takie przyjaciółki jak wy :ico_placzek:

Ja robię wszystko , zeby z doła nie było mega doła i narazie mi się udaje. Wanesska daję mi tą siłę, dlatego całą swoją uwagę poświęcam jej. Właśnie wybieramy się do lasku na spacerek, opalanko i wylegiwanie się. Wieczorem w ramach poświęcaja jej caaałej mojej uwagi i energii poprasuję jej ciuszki :ico_haha_01: :ico_haha_01: bo o statniego pajaca i bodziaka wczoraj wyciągnęłam, a ubranka lezą i cierpliwie czekają hehe

Z tego wszystkiego nie złozyłam zyczeń naszym solenizantom :ico_sorki:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek zięciu mój kochany
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
i
zyczę Wam wszystkiego co anjleposze, najsłodsze, najcieplejsze, najzdrowsze i najukochańsze!!!!! Bądźcie zdrowi, pogodni i szczęśliwi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Jeszcze raz Wamn dziękuję za wszystko :ico_sorki:
napiszę parę słówek jak wrócę ze spacerku :-D

Aha Aga ja smoczek daję, ale tylko do zasypiania, no i czasem jak marudzi mocno gdzieś w sklepie czy w autobusie - stosuję go jak korek hehe :ico_haha_01: Narazie nie mam zamiaru jej go zabierać.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, 22:17 przez Alineczq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 11:59

Czesc u mnie do nonono Obrazek ogolnie mam dosc !!!!!!!!!!!Chrzestna Wikuni raczej nie przyjedzie na roczek sila wyzsza(praca)miala juz załatwiony urlop itd i sie cieszyla ze nas zobaczy,a tu nagle jej pracownik poszedl sobie na l4 i co zostala sama a ona jest naczelnikiem poczty :ico_olaboga: i w poniedzialek wczas rano by musiala byc w pracy!!poniewaz wyplaty emerytur itd,a do tego mamy auto u mechanika niewiemy kiedy bedzie naprawione :ico_olaboga: ,zagadywalismy tescia no zeby ja odwioz wieczorem w niedziele bo to 1,5 godz trzeba jechac,ale on zbytnio nie ma ochoty :ico_zly: no zesz ku... prosic sie nie bede niech sie wali ćwok jeden!!Tak to jest pieknie ladnie a jak sie prosi o pomoc to nonono wypnie łaski bez!!Jeszcze bedzie cos chcial!!I do tego dostalam@ siedze i wyje :ico_placzek: mam dosc dosc dosccccccccccccccccc!!!

[ Dodano: 2008-06-19, 12:02 ]
Aha Aga ja smoczek daję, ale tylko do zasypiania, no i czasem jak marudzi mocno gdzieś w sklepie czy w autobusie - stosuję go jak korek hehe Narazie nie mam zamiaru jej go zabierać
u mnie jest tak samo!!!

MAM KOLEJNE PYTANIE macie internet bezprzewodowy???Jaki???My mamy narazie z Neti i do wrzesnia mamy czas do namyslu zmienic na cos innego doradzcie kochane,bo chce bezprzewodowy!!

[ Dodano: 2008-06-19, 21:31 ]
ALE PUSTKI :ico_szoking: :ico_szoking: mi juz lepiej dzieki wiki kochanej i mezulkowi :-D Niebawem wkleje filmik co wiki wyprawia zaczela wchodzic na wszystko :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Alineczq

19 cze 2008, 22:24

Aguś cieszę sie, ze juz Ci lepiej. :ico_oczko:
Ze spaceru wróciłyśmy o 19 :ico_szoking: miałam jedzonko dla Dziuni wzięte, więc nie było problemu, polezałam na słonku, malutka pospała, potem poszalała na kocyku, pojeździłyśmy jeszcze trochę i wróciłyśmy :-D Juz mi humorek wraca, idę do prasowania, bo juz lezy i lezy a ja nie mam ochoty :ico_olaboga: Tez nielubicie prasować?? błee

Aga ja mam normalny internet..bezprzewodowy to chyba do laptopów bardziej, a Ty chyba stacjonarny masz komputerek, co?
No i z tego, co mi ludzie mówili, ze bezprzewodowy jest wolniejszy i nie zawsze ma zasięg..a jak to jest nie wiem do końca. Kamilka chyba ma bezprzewodowy, niech Ci powie jakie ma plusy i minusy g:P

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 22:26

Alineczq, my mamy laptopa i wlasnie myslimy nad bezprzewodowym,tylko narazie same minusy slyszalam !!!

[ Dodano: 2008-06-19, 22:27 ]
Alineczq, super ci dzionek minal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ekstra ,a prasowanie dawaj do mnie ja lubie prasowac!! :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2008, 22:41

Czesc...
Dopadla mnie szara rzeczywistosc.
Duzyjuz na promie- plynie do Szwecji. Wczoraj dostalismy telefon. Co za gowno. Z dnia na dzien..
Wieczorem poszlismydo restauracji chinskiej na pyyyszna kolacje..A potem na impreze pracownicza donie do knapy..Iskakalismy ze wszystkimido 5:30!Moja mama o6 wstaje do pracywiec szybotaxa dodomku..I przerywane lulu. Mis sie zbudzilo8-wiec ja 2 h snu.. I na nogi.. Potem zamienilam sie z "Duzym i drzemalismy w 3 do 14..
Wiec ide spac.
Oby to byl ostatni zagraniczny kontrakt. Bo zaczynaja sie wyjazdy do Japonii,Dubaju,USA.. A mychcemy byc poprostu razem.

Ech.. Nie mam sil. Ide- pakuje nonono do zimnego lozka..Tulic koldre i poduszke.
Jutro zakupyi na noc do pracy.. Skoncze o 6, potem lulu i na 16 znow na caly dzien.Pol niedzieli przespie, a potem bedzie len.

UCiekam. Jutro cos naklikam - poodpisuje.. Bo czytam stale.. Tyle ze jak mam takihumor,to sie wszystkiego odechciewa.

Ał. mam zakwasyod tanczenia.
Caluje :*

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2008, 22:46

hej ja tak na chwilke do was wpadłam
i Frydza jesli chodzi o internecik bezprzewodowy to my mamy to troszke inaczej rozwiazane, mamy zwykły internet z tp ale za to mamy urzadzonko router z w budowanym bluetoochem i dzieki temuu mamy bezprzewodowy interencik do naszego laptopka a brat ma po kabelku do stacjonarnego, takie urzadzonko kosztiuje ok. 200-300 zł ale jak ci sie uda to mzoe tafisz na jakas wyprzedaz w marketach czasmi mozna nawet za 100 zł trafic

Awatar użytkownika
Alineczq

19 cze 2008, 23:00

Juli to czekamy na Twoje pisaniny :ico_oczko:

Aga to coś musiałam pokręcić z twoim kompem :ico_noniewiem: Rzeczywiście bezprzewodowy wydaje się dobrym rozwiązaniem, bo mozesz szperac po necie wszęęęęęęęęęęęęęęęęęęędzie , ale posluchaj opinie ludzi, którzy mają juz taki. Ja bym chyba się zdedydowała, bo marzy mi się lezakowanie na łączce czy siedzenie na mioim kochanym balkonie i klikanie do kogoś :ico_oczko: Poza tym, kiedy dziecko śpi nie trzeba siedzieć i stukać mu nad uchem klawiaturą, tak ja to czasem robię bo komp stoi w "jej" pokoju.

Ja jeszcze nie poszłam prasować. yyyyyyyyyyyyyyyy

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 23:35

hej
dopiero teraz klikam bo dzien spedzilam u kumpeli
zakupy spacery i pogaduchy
w tle dzieciaki
jej blizniaki i moj leon szalony
o powrocie musialam lyknac apap bo leb peka

a najgorsze ze leon zasnal i po 30 min placz
ani woda ani mleko ani paracetamol nie pomaga
nawet teraz slysze ze krzyczy a adas jest z nim i nonono/// nie wiem co sie dzieje
od tygodnia spi niespokojnie.. zebole czy co>>
ale dzis jest apogeum wrrr

\frydza ja nie wyobrazam sobie innego neta niz bezprzewodowy. ale niewiele pomoge bo jestem w uk
u nas jest tak rozwiazane ze musimy miec linie telefoniczna i dostalismy neta z operatora sieci komorkowych
tyle ze niektorych plikow torrenta nie mozemy sciagac. bo maja poblokowane

musisz dowiedziec sie jak jest u Polskich uslugodawcow

a i dobrze ze humor powrocil.. hihi przeciez ty zawsze usmiechnieta babka

alinka takie lezakowanie i dzien na zielonej trwace swietnie wplywa na samopoczucie.. ciesze sie ze dobry humor wraca
a prasowanie? wrrr u nas pelen kosz stoi od tygodnia. tylko lelekowi prawsujemy hurtowo hhi
zazwyczaj adamowi wkrece to fuche na wieczor hehe
bo ja nie mam czasu, czyt nie chce mi sie

Juli u ciebie jak zwyke na pelnych obrotach. kiedy ty masz czas na tesknote? hihi
zycze wam abyscie wkrotce byli juz razem!!! caly czas!!

buziak dla wszystkich

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 07:14

aaaa. 7 rano. Chmury za oknem. Mis sie zbudzil -z goraczka! Czolko rozpalone, pucki rumiane, raczki gorrrrace.
Pierwsza w zyciu goraczka. Chyba zle mu. Bardzo. JAde dzis dolekarza bo dosc mam tych bezsennych nocy, jekow, krzykow i w ogole.

Co za pech. ech.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 08:56

WITAM Z :ico_kawa:

FILMIK Kolejny wyczyn Wiki;)
http://pl.youtube.com/watch?v=HJm3YjGdm7U

[ Dodano: 2008-06-20, 08:57 ]
DZIEKUJE ZA OPINIE O NECIE JESTESCIE KOCHANE :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ULA-TOMEK fajnie ze do nas zajzalas :ico_sorki: :ico_sorki:

juli duzo zdrowka dla Misia Pysia :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”