ja juz powoli w spodnie się nie dopinam i dziś kupiłam ciążowe ale ceny tych rzeczy są masakryczneeneralnie mój brzuch rośnie w siłę- jest coraz większy.

ja tak na allegro lukałam na spodnie ciążowe sa po 50zł tylko ciężko kupić przez interenet nie mogąc ich przymierzyć, wolę w sklepie ale u nas jest tylko sklep brzusio mamy a ceny w nim.... o zgroza.ja juz powoli w spodnie się nie dopinam i dziś kupiłam ciążowe ale ceny tych rzeczy są masakryczne
ja też szczupła nie jestem zreszta na zdjęciu w 11 tygodniu było widać, mam problem z udami jeśli chodzi o spodnie, więc wolę przymierzać. Tyle że 130zl za spodnie nie dam z jakiegos materiału tym bardziej że brzuch cały czas rośnie, za miesiąc nie kupie kolejnych.bo miałam problem żeby normalnie kupić bo niestety szczuplutka nie jestem
To dobrze, mnie na razie się wydaje, że tylko brzuch mi do przodu idzie a reszta zostałajakis taki spiczasty się wydaje
ja juz znalazłam wozek który prawdopodobnie kupimy 3w1 bo nie mam nawet gdzie tego trzymac w domu. Dzisiaj własnie z mężem się śmialam że fajnie będzie sie wspinać na 3 pietro z wózkiem, bo miszkamy w czteropietrowcu i nie ma w nim windy.Potem byłam z siostrą za Tarnowem, bo chce kupić spacerówkę, a tam duże centrum dziecięce, ale w sumie nic ciekawego. Przy okazji patrzyłam na wózki dla nas, ale też nic specjalnego
dokładnie, ja mam raczek też bluzki elastyczne wiec nie będę kupowala innych, a prawda taka że najlepiej chodzi mi sie teraz w spodniach z dresu, bo są wygodne. Potem nad ciążowymi pomyślę.Resztę kupuję normalne wszystkie bluzki mam z elastycznego materiału
więc brzuszek spokojnie się zmieści
a w lato leginsy i tuniki w zupełności wystarczą, a wydawać kupę kasy na jeden sezon to
nie dla mnie, wole coś dziecku kupić
nie moge sobie sera feta odmówićgrecką sałatkę mniam
u mnie jest dokładnie tak samo, wchodzę w swoje jeansy tylko sie nie zapnę ze względu na brzuchmnie na razie się wydaje, że tylko brzuch mi do przodu idzie a reszta została
taka sama.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość