Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 18:18

eneralnie mój brzuch rośnie w siłę- jest coraz większy.
ja juz powoli w spodnie się nie dopinam i dziś kupiłam ciążowe ale ceny tych rzeczy są masakryczne :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 18:21

ja juz powoli w spodnie się nie dopinam i dziś kupiłam ciążowe ale ceny tych rzeczy są masakryczne
ja tak na allegro lukałam na spodnie ciążowe sa po 50zł tylko ciężko kupić przez interenet nie mogąc ich przymierzyć, wolę w sklepie ale u nas jest tylko sklep brzusio mamy a ceny w nim.... o zgroza. :ico_szoking:

Póki co ostatnio kupiłam lniane spodnie wiązane w pasie to nawet w nich mogę chodzić, w lecie nie będzie problemu, jakaś sukienka, tunika i można iść.

Njagorsze to że mam dośc spory brzuch jak na 14 tydzień tyle że jakis taki spiczasty się wydaje, podobno to na chłopaka :-)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 18:22

sa po 50zł tylko ciężko kupić przez interenet nie mogąc ich przymierzyć
są ale ja nie kupie ciążowych przez allegro bo miałam problem żeby normalnie kupić bo niestety szczuplutka nie jestem :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 18:24

bo miałam problem żeby normalnie kupić bo niestety szczuplutka nie jestem
ja też szczupła nie jestem zreszta na zdjęciu w 11 tygodniu było widać, mam problem z udami jeśli chodzi o spodnie, więc wolę przymierzać. Tyle że 130zl za spodnie nie dam z jakiegos materiału tym bardziej że brzuch cały czas rośnie, za miesiąc nie kupie kolejnych.

U nas na giełdzie mój M. widział, może sie wybiorę w niedzielę

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 18:25

chyba będę uciekała bo A wróci za chwilę z pracy i obiadek trzeba odgrzać, jutro mnie nie będzie bo jadę z Julką na urodzinki do koleżanki

do środy ,pa,pa :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 18:26

Udanego wyjazdu.... pojawiaj sie częściej :ico_brawa_01: ja ide majsterkowac sałatkę grecką :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 19:12

Jakbyście dziewczyny nie popisały to by nie było co czytać :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Co tu takie pustki??!!
Z mężusiem właśnie filmik sobie obejrzeliśmy: "Mikołajek", śmieszny nawet :ico_oczko:

Kwiatunio super, że wpadłaś :ico_brawa_01: już myślałam, że o nas zapomniałaś :ico_oczko:

Izabela grecką sałatkę mniam :-D ja wczoraj zrobiłam warzywną i pół z tuńczykiem :-D
Co do ciuszków ciążowych to ja mam tylko spodnie :ico_sorki:
Resztę kupuję normalne :ico_oczko: wszystkie bluzki mam z elastycznego materiału
więc brzuszek spokojnie się zmieści :ico_sorki:
a w lato leginsy i tuniki w zupełności wystarczą, a wydawać kupę kasy na jeden sezon to
nie dla mnie, wole coś dziecku kupić :ico_sorki:
jakis taki spiczasty się wydaje
To dobrze, mnie na razie się wydaje, że tylko brzuch mi do przodu idzie a reszta została
taka sama.
Z Elizą miałam tak, że pierwsze biodra mi się poszerzyły, na co mąż wcale nie narzekał :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 19:43

Cześć, cześć!

kwiatunio, fajnie,że się zjawiłaś :-)

Ja w sumie nic nie muszę kupować na ciążę, bo mam po Zuzi i jeszcze nawet więcej niż drugie tyle od siostry, więc luz. I pory roku się zgadzają :ico_brawa_01:

Byłam dziś na badaniu krwi i moczu- jutro wyniki.
Potem byłam z siostrą za Tarnowem, bo chce kupić spacerówkę, a tam duże centrum dziecięce, ale w sumie nic ciekawego. Przy okazji patrzyłam na wózki dla nas, ale też nic specjalnego :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 19:52

Potem byłam z siostrą za Tarnowem, bo chce kupić spacerówkę, a tam duże centrum dziecięce, ale w sumie nic ciekawego. Przy okazji patrzyłam na wózki dla nas, ale też nic specjalnego
ja juz znalazłam wozek który prawdopodobnie kupimy 3w1 bo nie mam nawet gdzie tego trzymac w domu. Dzisiaj własnie z mężem się śmialam że fajnie będzie sie wspinać na 3 pietro z wózkiem, bo miszkamy w czteropietrowcu i nie ma w nim windy. :-D
Resztę kupuję normalne wszystkie bluzki mam z elastycznego materiału
więc brzuszek spokojnie się zmieści
a w lato leginsy i tuniki w zupełności wystarczą, a wydawać kupę kasy na jeden sezon to
nie dla mnie, wole coś dziecku kupić
dokładnie, ja mam raczek też bluzki elastyczne wiec nie będę kupowala innych, a prawda taka że najlepiej chodzi mi sie teraz w spodniach z dresu, bo są wygodne. Potem nad ciążowymi pomyślę.
grecką sałatkę mniam
nie moge sobie sera feta odmówić :ico_brawa_01:
mnie na razie się wydaje, że tylko brzuch mi do przodu idzie a reszta została
taka sama.
u mnie jest dokładnie tak samo, wchodzę w swoje jeansy tylko sie nie zapnę ze względu na brzuch :-D

A teraz aby zabić pragnienie maślanka po raz kolejny :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-04, 20:22 ]
Ide leżeć Kochane :ico_ciezarowka: może jakiś fajny film poleci w TV.

Do jutra i kolorowych i spokojnych snów :-D

elibell
4000 - letni staruszek

04 kwie 2011, 21:37

hej Kobiety ale wy napisałyście, jeju jak zwykle nie wiem co której napisac, musicie mi to wymaczyć, w dni kiedy pracuje tutaj się najwięcej dzieje;)

ja jeszcze wciąż wchodze w swoje jeansy, choć jedne biodrówki już lekko uciskały dół brzucha wiec ida do schowania, a reszta jakoś jeszcze egzamin zdaje, ale niebawm packa z PL przyjdzie i ciuchy ciążowe, moje spodnie z pierwszej ciąży (wtedy do 7 miesiaca w swoich ciuchach chodziłaam) i siostra miała tez nie mało ciażowych a tez wypada nam identyczny czas tylko rok następny, nawet dzieci wrzesniowe heh.

pisałyście o sasiadach to stwarsznie współczuję takiego bałaganu, my na szczeście ostatni w szeregu więc z jednej strony nikogo nie ma, a z drugiej w sumie jakby tez nikogo nie było (mieszkało małżeństwo z dzieckiem ale prawie nigdy ich nie widać dziecka rzadko kiedy było słychać, na zimę gdzies się przenieśli, ale świtło dla bezpieczeństwa w przedpokoju zapalone było, teraz czasem jednego z nich mamę widuję , więc może się zamienili mieszkaniami, ale za to jeszcze 2 domy dalej Litwini, kochający imprezy od późnych godzin nocnych do wczesnego rana, już się boję jak zacza się cieplejsze dni, i na przeciwko nas tez Litwini, a Ci to w imprezach lepsi jak Polacy.

wózki kupujecie, my kupiliśmy jeden przez ebay, użwyany, bo niestety na nowiuśki nas nie stać, a potrzebujemy podwójnego i trafił si nie drgogo Madecare firmy, jutro mąż jedzie odebrać i zobaczymy, obadamy, ocenimy, a jak się nie spodoba to pójdzie dalej na sprzedaż, a ja kupię od koleżanki graco bo będzie miała w sierpniu na sprzedaż, tyle, że nie moge do niego się przekonac bo sam jest cieżki, fakt nie nie muszę go dźwigać ale jednak 25 kilo wóze, 12 eliza, dziecię i jeszcze iść na jakieś zakupy, to ja dziękuję, heheheheeh
a co do mieskznia w blokach, jak opiekowałam się siostrzenica, to robiłam niezłe rundki na 4 piętro z wóżkiem z dzieckiem i zakupami, dziś nie mam pojęcia jak ale bywało, a jeszcze mama na 4 i siostra a ja kursowałam z małą między domami, więc miałam siłownię niesamowitą. Nie dałabym dziś rady, chyba starość i te kilogramy więcej robią swoje:):):)

[ Dodano: 2011-04-05, 06:07 ]
Witam się porannie we wtorkowy dzionek i życzę Wam wszystkim :ico_ciezarowka: udanego i spokojnego dzionka:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”