Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

10 kwie 2007, 12:35

no ja mam tak samo Justynko, raz jest super a kiedy indziej szkoda slow :ico_placzek:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

10 kwie 2007, 16:39

justyna25, dziękujemy :ico_haha_02:
Właśnie obejrzeliśmy sobie Adusinego blogaska :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

10 kwie 2007, 19:29

Oskarek ostatnio wazyl 7450g i mial 75 cm wiec moze z niego bedzie koszykarz hehe
tak ogolnie to z niego smukly chlopak tylko ta pyzata buzka po mamusi

jutro o18 tatus wyjezdza do Danii wiec na razie smykus sie z nim bawi...wieczor zarezerwowany dla mnie...ale juz mi sie lezka w oku kreci.....pewnie jutro bede ryczec jak szalona.....poltora miesiaca to dla mnie strasznei dlugo..... a dla malucha jeszcze wiecej zapewne
T wyjzdza akurat teraz jak sa te lepsze dni przez co jest mi jeszcze trudniej :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Edyta K
Maniak forumowy
Maniak forumowy

10 kwie 2007, 20:14

witajcie dziewczyny kochane.dobry temat sie zacza z tymi naszymi mezczyznami widze :-) moj to chyba zalapal moja wczorajsza mine burzowa,i dzisiaj to nawet pranie powiesil i zrobil zakupy i w ogole jakis pomocny dzisiaj byl :ico_szoking: ciekawe co w buszu siedzi :-D
a tak wracajac do dzieci to usmiechy waszych pociech sa przesliczne :ico_haha_02:
i z tego wszystkiego zapomnialam napisac ze Alexander ma od wczoraj goraczke i placze caly czas i nie hcce spac to znaczy spac chce tylko jakos spokoju nie moze znalesc i sie caly czas wybudza ,dzisiaj przespal prawie cala noc na rekach wtulony w mamusie :ico_noniewiem: moj bidulek malutki :ico_placzek: ,ciekawe jak bedzie dzisiaj w nocy
Natashka, ten czas szybko minie a sie napewno przyda to co zarobi,ja to podziwiam mego brata on juz 6 rok z kolei przyjezdza do Niemiec po 4 miesiace,a w domu ma dwoje malych dzieci (5 i 1,5) wlasnie sie znowu szykuje do wyjazdu na 1 maja i znowu cale lato po za rodzina....mi jest zawsze tych rodzin bardzo szkoda,bo wiem ile przez to sie rozpadlo i na jak probe sa te malzenstwa stawiane.

[ Dodano: 2007-04-10 ]
a jeszcze co do siadania,u na sbez zmian czyli bezsiedzeniowo,ale pozycja raczkowania jest ,staej na 4 lapki i sie kolysze na boki i do przodu i pada i wtedy krzyk jet bo znowu nie wyszlo,albo opiera sie na czole i podchoidzi nozkami do przodu ,zrobi koci grzbiet i pada na bok i znowu krzyk jest i tak na krzyku spedzam ostatnio moje dni :-)

[ Dodano: 2007-04-10 ]
:ico_prasowanko:
pa kochane

Awatar użytkownika
Ulcia
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 kwie 2007, 21:14

mama-emilki, ale Emilka ma śliczne ząbki moja dalej szczerbata pełną gębą :-D
Natashka, oj będzie Ci się teskniło mój wyjeżdża na delegacje ale jest na weekendy przynajmniej. Właśnie teraz pojechał do Poznania i znowmu sama a w tygodniu tak ciężko wieczorekiem po pracy obrobić malutką do spanka samemu. Padam po tym wszystkim a tu tyle jeszcze do zrobienia w kuchni :ico_noniewiem:
Ja jak pisałam wcześniej też nie mam problemów z mężem jest kochaniutki i pomocny we wszystkim a jesteśmy razem 4 lata :-)
Edyta K, :ico_buziaczki_big: to dla Alexandra żeby szybciutko wyzdrowiał i był spokojniejszy w nocy :-)
My do lekarza dopiero za tydzień się wybieramy.
Za to malutka umie pełzać po całym mieszkaniu sama najlepiej jak jest ciekawa kto przyszedł i szybciutko pełznie do drzwi zobaczyć kto tam - taki pełzaczek :ico_haha_01: do raczkowania ma też już pozycję wyrobioną i nawet się przemieści troszkę ale woli pełzać. Siadać też potrafi ale nie lubi bo nie można się tak fajnie przemieszczać :-) właśnie zamówiłam dla niej autko do zabawy zobaczymy jak sobie z nim poradzi :-D

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

11 kwie 2007, 09:48

dzień dobry mamusie :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
tyna

11 kwie 2007, 10:35

Witam kochane :ico_haha_02:
Natashka, wspólczuję rozłąki :ico_pocieszyciel: Twojemu maluszkowi też pewnie będzie brakowało tatusia. 1,5 miesiąca to kawał czasu w życiu takiego szkraba. na pocieszenie : przy maluchu czas leci conajmniej 2x szybciej :ico_haha_02:
Dla Alexandra żeby szybciutko wyzdrowiał :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Edyta K
Maniak forumowy
Maniak forumowy

11 kwie 2007, 11:17

dzien dobry
przy takich zyczeniach napewno Alexander szybko wyzdrowieje,dziekujemy bardzo :ico_haha_02: :ico_haha_02: ,dzisiaj bylo jeszzce na placzu w nocy i goraczka,teraz tez caly czas poplakuje i ma goraczke,no ale nic nie zrobie musze po Anie do przedszkola za chwile isc,chyba jej nie posle po poludniu bo czasem mam dosyc tego 4 razy na dzien i zawsze z malym czy spi czy nie :ico_placzek:
ide szybko obiad dla Ani skonczyc i lece...

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

11 kwie 2007, 12:43

A ja dzis kupiłam Adusi nową czapeczke na wiosne :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2007, 13:28

Czesc mamusie :)

Natalia nie smuć się... mojego męża nie było przez 2,5 miesiąca.. w prawdzie widzielismy sie co 2 tygodnie( wiec nei było aż tak zle) ale i tak czasem było mi cieżko.... zobaczysz jak to wszybko przeleci :) nie martw sie.. jak co to my bedziemy cie podtrzymywac na duchu :)

Edytko buziaki dla Aleksandra i aby szybko wyzdrowiał !!! :ico_buziaczki_big:

Julka naszczescie już zdrowa... tylko lekkie przeziebienie to było.. goraczka sie juz nie powtorzyła, a krople na katarek pomogły rewelacyjnie ;)

A co to tych naszych facetów.. u nas już jest dobrze :-) problemy małżeńskie najszybciej załatwia się przez łóżko :ico_oczko: :ico_wstydzioch:
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2007, 16:44 przez kasiaa1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”