Ufff czytanie nadrobione, co do kosmetyków to też slyszalam ze Jonhson powoduje uczulenia, wiec chyba cos w tym prawdy musi być. Widzę że szaleństwo zakupów u niektórych dziewczynek już się zaczęlo
Ja na razie jeszcze odczekam, tylko jak tak pomysle to ciekawe skąd potem tyle kasiury jednorazowo natrzaskam. Jesli chodzi o samoopalacze to chyba bym nie ryzykowała ale ja jestem panikara
Ewasiek mi do twojego brzuszka juz niedużo brakuje, w stosunku do mojej postury wydaje mi się duży i tak mówią inni. Ale jak ostatnio byłam w szpitalu na położniczym po zaświadczenie o ciąży (dla męża do Komisji Wojskowej) i znalazłam się wśród dziewczyn w 9 mies ciąży to mój brzuszek po prostu się zgubił a ja czułam się taka chudziutka że szok
Z wojskiem na razie cisza, męzulo zawiózł zaświadczenie o ciąży + prośbę o czasowe odroczenie, teraz pozostaje czekać na ich decyzję, nie macie pojęcia jak się boję.
[ Dodano: 2007-06-05, 17:44 ]no proszę do porodu zostało mi tylko 97 dni
bez internetu brak kontroli nad liczbami
[ Dodano: 2007-06-05, 17:55 ]Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki, mam nadzieję że już wkrótce będe mogła częsciej zaglądać. Oj tęskno mi za Wami
Dominisia ale fajnie macie z tą wycieczką, życzę udanego wypoczynku no i trzymam kciuki zeby mężuś ci wyzdrowiał do tego czasu.
Kocura ja też puszczam mojemu brzuszkowi co wieczór melodyjkę z pozytywki mamy pluszową krowę
Gosia chlebka jeszcze nie piekłam ale jakby co to zdam szczegółową relację.
Aha no i mnie też w tym miesiącu czeka badanie z glukozą, wyniki mam przynieśc na kolejną wizytę, ale to dopiero pod koniec czerwca. Trzymajcie się cieplutko.