Awatar użytkownika
Paulina446
4000 - letni staruszek

05 lip 2009, 00:27

kati84, dobranoc też właśnie chciałam się zbierać

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

05 lip 2009, 09:38

Siemka z ranka :-D

Ja jak co rano wcinam jabłko :-D trza mdłóści jakos uspokoic :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: M jeszcze śpi :ico_sorki: :ico_sorki: Zozolek szaleje juz od 06:00 masakra :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

05 lip 2009, 09:40

Wita z rana.
Jak zawsze jedne trzymały nocną straż teraz odsypiają a reszta sobie w kulki leci jak zawsze.
Wczoraj wieczorem normalnie ok 22 jak zaczęło padać :ico_szoking: normalnie byłam taka zdziwiona że szok i padało chyba z godzinę. A dzisiaj jak na razie niebo przysłonięte jest chmurami i nici z mojej plaży dzisiaj :ico_zly: to zawsze mogę na działeczkę pojechać zobaczyc jak moje pomidorki się czują ;-)

[ Dodano: 2009-07-05, 09:43 ]
AsiaNL, ja powiem szczerze że moją niunię juz czułam o 4 rano ale się przewróciłam na 2 bok i spałam dalej ;-) No współczuję Tobie z tmi mdłościami nic przyjemnego :-/

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

05 lip 2009, 09:48

bigottka, Tez bym pojechała na dzialeczke jakąs i poplewila :ico_noniewiem: wczoraj zabral nas M nad wielkie jezioro karmic kaczuski.... jak tylko doszlismy kolo tego jeziorka normalnie oblazły nas komary jak spojrzalam na moje nogi cale byly w komarach :ico_noniewiem: tak mnie pożarły :ico_sorki: dobrze ze Zozolka udalo sie uratowac przed tymi owadami... M tez pochlastały ale on jest duzy i ma duzo krwi wiec nic mu nie bedzie :ico_sorki:
No współczuję Tobie z tmi mdłościami nic przyjemnego
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

05 lip 2009, 09:51

tylko doszlismy kolo tego jeziorka normalnie oblazły nas komary
:ico_olaboga: :ico_olaboga: no co ty tyle ich było?? Jestem w szoku straszne. Mam nadzieję że mocno nie swędzi?? To zapraszam do mnie na działkę bo plewienia jest dużo sama juz nie daję rady brzusio trochę już za duży

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

05 lip 2009, 09:52

no co ty tyle ich było??
Dosłownie jakaś kolonia :ico_sorki: :ico_sorki: rzucily sie na nas ze normalnie zaczelismy uciekac :ico_sorki: :ico_sorki:
Mam nadzieję że mocno nie swędzi??
wczoraj swedzialo ale dzisiaj juz nie :ico_sorki:
:ico_tort: :ico_tort: za 8 tydzien :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
bigottka

05 lip 2009, 09:58

AsiaNL, :ico_brawa_01: za 8 tydzień ciąży kochana. Widzisz jak czas leci jak szalony nim się obejrzysz będziesz miała usg robione ;-)
rzucily sie na nas ze normalnie zaczelismy uciekac :ico_sorki: :ico_sorki:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: szok widocznie jest rok na komary. Ja jak byłam raz w lesie to nie zdążyłam nawet rozejrzeć się czy są komary a jeden już zdążył mnie dziabnąć więc ja chodu stamtąd bo ja mam słodką krew i do mnie lgną jak pszczoły do miodu :ico_sorki:
wczoraj swedzialo ale dzisiaj juz nie :ico_sorki:
przynajmniej już nie swędzi bo to jest straszne uczucie.
Wczoraj na działce coś mnie ugryzło w rękę i do tej pory swędzi jak nie wiem co.

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

05 lip 2009, 10:01

nim się obejrzysz będziesz miała usg robione
No juz pojutrze :-D :-D :-D :-D

bigottka, Wiesz ja wole unikac tego typu owadów bo jednak kobieta jest w ciazy a to dziadostwo tez jakies choróbska moze przenosic :ico_sorki:
Wczoraj na działce coś mnie ugryzło w rękę i do tej pory swędzi jak nie wiem co
Moze konska mucha?? :ico_noniewiem: oj tego dziadowtwa tez nie lubie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bigottka

05 lip 2009, 10:04

jakies choróbska moze przenosic :ico_sorki:
to na 100% przenosi jakieś choroby bo wiadomo to insekt żywiący się krwią nie tylko ludzką.
Moze konska mucha?? :ico_noniewiem:
nie wiem bo to nie jest jak zwykłe ugryzienie komara jest duże i swędzi cały czas staram się tego nie drapać ale czasami się zapominam :-/
No juz pojutrze :-D :-D :-D :-D
:ico_brawa_01: czekam z niecierpliwością na wieść

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

05 lip 2009, 10:08

to na 100% przenosi jakieś choroby bo wiadomo to insekt żywiący się krwią nie tylko ludzką
No wlasnie :/ skad takie dziadostwo sie plęgnie to tez nie wiadomo :/
nie wiem bo to nie jest jak zwykłe ugryzienie komara jest duże i swędzi cały czas staram się tego nie drapać ale czasami się zapominam
To bedzie to :ico_sorki: muchy ugryzienie jest o wiele wieksze i bardziej swedzi :ico_sorki: po srodku krostki pewno masz jakąś kropeczke czy cus bo mucha przecina skóre :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
czekam z niecierpliwością na wieść
Jak tylko bede miec smerfika focie z usg odrazu wkleje :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”