a jak ją zdemaskowałyście???
przeglądalam sobie na naszym forum jakiś wątek ze zdjęciami śpiących dzieciaczków a tam kiedys malgośkab pisala - patrze - online jest a dawno do nas nie pisala- chcialam jej wyslac wiadomosc z nowym adresem gdzie dziewczyny pisza - ja patrze a tam na dole suwaczek :) no tojej wyslalam gratki :) ma różowy suwaczek wiec chyba córeczka tym razem :)
a nasze kwietniówki jakie bystre - napisalam im tylko ze nasza stara kolezanka sie zarejestrowala i sie sama pewnie pochwali a one odrazu , ze pewnie o malgoske chodzi ewentualne o dore i ze bankowo w ciąży :) mają mamuśki glowe na karku :)
u nas dzis tragiczny wieczór - wik znów nie chcial na noc mleka ale lapal butelke i odrzucal po przystawieniu do buzi - stwierdzilam ze moze chcialby zwyklą - bo od dluzszgo czasu pije z nikapków a teraz mu sie gumka ta ze srodeczka zgubila co zpowalnia przerplyw - no ale u nas z dobre 2 miesiace smoczka do butelek nie ma i szukalismy on plakal - w koncu znalazlam jakąs stara butle - no ale zanim ją wygotowalam to tatusiowi udalo sie przekonac wika do tego niekapka i wypil - ale to juz 2 wieczór taki wczoraj nie wypil wcale i rano tez. ogólnie nic nie chce jesc i nie wiem co roibic
[ Dodano: 2010-06-26, 21:37 ]
a i mam jeszcze takie pytanie - nigdy w zyciu nie miaalam prolemu z cellulitem niestety jak wyczytalam w necie za sprawa hormonów w ciąży on sie pojewia - z wikiem mialam ale jakos wtedy nic nie robilam - teraz widze ze zaczyna sie pojawiac no a wiadomo lato - co mozna w ciąży robic z tym - znaczzy czy moge stosowac normalne kremy na cellulit?