Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2010, 16:50

to widzisz my 3 az jestesmy ciężarówki z tego samego wczesniejszego wątku :)
super!!! :ico_brawa_01: Szkoda tylko że Małgosia tak żadko wpada na jakikolwiek wątek :ico_placzek:
Monia M napisał/a:
Zegnam sie mile panie do 12 lipca bo wyjezdzam przyjade tylko na jeden dzien 6 na usg, ale nie wiem czy bede miala dostep do kompa. Wiec do spisanka 12

bedziemy tesknily :)
jak cos to ja dam znać co i jak po USG bo napewno się będe z MoniąM słyszała - zwłaszcza że tego 6 lipca mamy akurat obie USG :ico_brawa_01: a potem znów razem już w PL :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2010, 18:13

Mi sie marzy Mikolaj, ale maz nie chce sie zgodzic :ico_zly: :ico_zly:
a u nas to akurat męża pomysl, a ze mi sie spodobalo to juz tak zostanie :-D
Szkoda tylko że Małgosia tak żadko wpada na jakikolwiek wątek :ico_placzek:
no Malgosia mi sie wydaje ze teraz zacznie wpadac jak ja zdemaskowalysmy - mam taka nadzieje przynajmniej :ico_brawa_01:

my :ico_brawa_01:
jak cos to ja dam znać co i jak po USG bo napewno się będe z MoniąM słyszała - zwłaszcza że tego 6 lipca mamy akurat obie USG :ico_brawa_01: a potem znów razem już w PL :ico_brawa_01:
eee no to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kurcze u nas cieplo sie robi na ten wyjazd chyba nie mam co liczyc :ico_placzek: bo k. zapracowany - a szkoda :ico_placzek:

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 cze 2010, 18:30

to mnie troche uspokoilyscie z tymi ruchami...ja cos tam nieraz czuje ale nie regularnie i ruchy nie sa jakies mocne...ale wazne ze wogole sa....
wlasnie kazdy mowi ze przy drugim to szybciej ruchy sie czuje a u mnie wlasnie sie nie sprawdza dlatego wlasnie sie zastanawiam czy wszystko ok....
jutro chyba nad jeziorko sie wybierzemy poki pogoda ladna....
a wyjazd ogolnie nad morze sie udal, pogode mialysmy caly czas...
ale bede kombinowac by jeszcze raz pojechac na urlopik w tym roku , moze na koniec lipca...zobaczymy jak z pogoda bedzie....
Sarka miala taka frajde nad morzem, normalnie az milo bylo popatrzec;)

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2010, 20:10

no Malgosia mi sie wydaje ze teraz zacznie wpadac jak ja zdemaskowalysmy - mam taka nadzieje przynajmniej

my
a jak ją zdemaskowałyście??? Pisała gdzieś o tym??? Chyba coś mnie omineło :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2010, 21:33

a jak ją zdemaskowałyście???
przeglądalam sobie na naszym forum jakiś wątek ze zdjęciami śpiących dzieciaczków a tam kiedys malgośkab pisala - patrze - online jest a dawno do nas nie pisala- chcialam jej wyslac wiadomosc z nowym adresem gdzie dziewczyny pisza - ja patrze a tam na dole suwaczek :) no tojej wyslalam gratki :) ma różowy suwaczek wiec chyba córeczka tym razem :)

a nasze kwietniówki jakie bystre - napisalam im tylko ze nasza stara kolezanka sie zarejestrowala i sie sama pewnie pochwali a one odrazu , ze pewnie o malgoske chodzi ewentualne o dore i ze bankowo w ciąży :) mają mamuśki glowe na karku :)

u nas dzis tragiczny wieczór - wik znów nie chcial na noc mleka ale lapal butelke i odrzucal po przystawieniu do buzi - stwierdzilam ze moze chcialby zwyklą - bo od dluzszgo czasu pije z nikapków a teraz mu sie gumka ta ze srodeczka zgubila co zpowalnia przerplyw - no ale u nas z dobre 2 miesiace smoczka do butelek nie ma i szukalismy on plakal - w koncu znalazlam jakąs stara butle - no ale zanim ją wygotowalam to tatusiowi udalo sie przekonac wika do tego niekapka i wypil - ale to juz 2 wieczór taki wczoraj nie wypil wcale i rano tez. ogólnie nic nie chce jesc i nie wiem co roibic

[ Dodano: 2010-06-26, 21:37 ]
a i mam jeszcze takie pytanie - nigdy w zyciu nie miaalam prolemu z cellulitem niestety jak wyczytalam w necie za sprawa hormonów w ciąży on sie pojewia - z wikiem mialam ale jakos wtedy nic nie robilam - teraz widze ze zaczyna sie pojawiac no a wiadomo lato - co mozna w ciąży robic z tym - znaczzy czy moge stosowac normalne kremy na cellulit?

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 cze 2010, 23:24

z tym kremem to powiem ci ze nie mam pojecia...ja w sumie tez nie mam z tym tematem zadnych problemow...trzebaby spytac w aptece...

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2010, 08:08

z tym kremem to powiem ci ze nie mam pojecia...ja w sumie tez nie mam z tym tematem zadnych problemow...trzebaby spytac w aptece...
kurcze pattrze w necie i zabardzo nie można kremów z kofeiną i retinolem - w taką obsesję wpadlam ze wczoraj godzine uda masowalam tonikiem ujędrniającym i poprawilam kremem odżywczym :) moze pomoże

my dzis jedziemy do ciechocinka - znaczy mąż do pracy a my na doczepke pospacerujemy z Wikusiem pod tezniami niech pooddycha powietrzem zdrowym :) - no ale to dopiero popoludniu :)

Awatar użytkownika
aniaj84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2010, 19:22

melduję sie :-D
we wtorek jadę w góry
jutro czeka mnie pakowanie siebie i młodego
także przyszłam sie pożegnać na ok tydz czasu
doczytam jak wrócę :ico_buziaczki_big:

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

27 cze 2010, 20:33

my dzis caly dzien nad jeziorkiem, pogoda rewelacja bo nie bylo zbyt upalnie tak w sam raz, Sarka oczywiscie caly czas w wodzie:) zasnela w aucie jak wracalismy i pewnie pojdzie dzis o 24 spac cos czuje....ehh

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2010, 21:10

my mielismy dzis wypadek strasznie wygladal na szczescie nic sie takiego nie stalo - wik tylko ma brode sterta i od srodke warke troche popekana - na sznurku sie posciel suszyla a on zabawe znalazl i sie rzucal w nia i tak sie rzucal az przelecial i prsto srodkiem twarzy w noge od stolu myslalam ze nos zlamal i zeba wybil bo krew to ciurkiem leciala jeszcze szybko k wolalam bo ja to mdleje na krew poza tym mokra bylam bo w basenie jakbym go na rece taka zimna mokra wziela to dopiero bylby ryk - strasznie sie wystraszylamm - na szczescie wszystko ok - nawet duzo placzu nie bylo - z 2 minuty i zapomnial

no i zasnal a k. musial jechac wiec sumienia nie mialam go budzic i do ciechocinka nie pojechalam :(

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”