Jezu.. Godzine mnie nie bylo, a tu takie wieci. Straszne. Co ona musi teraz czuc. Oby M. byl przy niej i zeby razem jakos to znosili. Wyniki pewnie beda dzisiaj -ja nawet w przychodni mam tego samego dnia.. Obyjej powiedzuieli w koncu cos konkretnego ,a nie CZEKAC. Latwo tak mowic...
Glizdunia,Massumi, Zborra- teraz juz nie zamawiajcie nic, co ma isc poczta. Moja tesciowa pracuje 20 lat na poczcie i codziennie Kurwami rzuca i mpodlisie zeby to upadlo. Mowi ze jest takiburdel,ze gina paczki,nikt nie wie gdzie co jest, przesyłki idą po3 tygodnie a reklamacje nic nikogo nie obchodza. Nie daja rady. Zarzad podobno na niczym sie nie zna i narzucaja nie wiadomo co pracownikom, ktorzy robią po 20h igowno z tego maja.. Straszne. Kiedys taka potęga, a teraz!? Smiechu warte.
Zborra- ja mieszkam w Gdansku

A Doris ma byc miedzy 15 a 16. Ja juz wykapana, Mis drzemke ucina, w domu niestety smierdzi ogórkową.. Ale i tak bedzie fajowo!

Jestem cała podekscytowana..
A mieszkanie- kupilismy normalne mieszkanko..2 pokoje, 49,5m +tyle samo ogrodek.. Plus ze nowiutkie osiedle i dwie ulice od moich rodzicow- ktorzy są aniołami ibardzo mi pomagaja jak Duzy wyjezdza.. Kocham tammta okolice, pola,,łąki,zwierzaczki, las.. Sady.. Obrzeza są piekne, tylko niestety-dojazd! W 2009 robie prawko i wtedy bedzie juz w ogole cudnie.
A kredyt- no niestety.. Co mozna innego?Albo wynajmowac, albo kredyt.. I pieniazki lecą...
Ale jestem dobrej mysli. Zaczynalismy strasznie.. Tzn obydwoje barmani,marne pieniazki..mieszkanie kątem urodzicow.. A teraz za chwile bedziemy mieszkac usiebie, Duzy ma dobra prace.. I marzy nam sie wlasna knajpa..

Ale to po splacie tego kredytu :P hehe
Glizdunia- super, ze sprzedajesz ciuszki! Ja ostatniooddalam czesc wyprawkido 6 miesiecy kolezance. Dalekiej kolezance i nie uslyszalam nawet dziekuje

Dalam, bo wiem ze sa w kiepskiej sytuacji.. Ale smutne to było..strasznie. Oby dzidzia przynajmniej sie z tego cieszyła:-)
A jak aukcje?
[ Dodano: 2008-12-11, 14:49 ]
Glizdunia! Bardzo tanio! U nas są na allegro takie zestawy np 20 ciuszkow i ceny kolo 300zl lekko! A wszystkoz lumpow wyciagniete.. A tu po jednej Mayci.. Moim zdaniem okazja!