Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 21:55

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2010, 06:53

Dobry ranek :ico_brawa_01: lezalam poltora godziny i nie moglam juz zasnac to pomyslalam ze podniose juz dupsko bo nic z tego spania nie bedzie, glodna sie zrobilam :ico_brawa_01: zepsul nam sie telewizor :ico_zly: a raczej antena. Dzis A. w pracy do 21.00 wiec dopiero jutro pogrzebie, za szydelkowanie sie zabiore i tyle :ico_brawa_01:

ojej babeczki Wy juz tak dobrze przygotowane, poprane wszysciutko :ico_olaboga: a ja nic :ico_szoking: trzeba sie bedzie za to wziasc w koncu, moze dzis?? Prasowac to nie bede, ale tez zelazka nie mialam w dloni od lat :ico_sorki: jak sie wszystko wrzuca do suszarki to proste wychodzi :ico_brawa_01: ale wyprac by wypadalo, czy nowe ciuszki tez trzeba prac dla dzidzi??

[ Dodano: 2010-03-16, 06:53 ]
cos mnie napadl wilk glodomorek, co skoncze jesc to znow zaczynam :ico_noniewiem: na szczescie tylko zdrowe wiec w tluszczyk mam nadzieje sie nie zamieni :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

16 mar 2010, 08:26

hej :-)

co do prasowania to ja nawet chetnie, te ciuszki sa takie slodkie i tak pieknie pachna- ja uzywam plynu do plukania lenor sensitive :-)

z rozpedu zaczelam nawet prasowac rzeczy synka a juz od dawna tego nie robie :-D chociaz wiem ze ladniej wyprasowane wygladaja

kurcze te noce mam coraz gorsze chyba :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-03-16, 07:27 ]
ja tez te kupilam, w szpitalu u mnie tez takie daja

[ Dodano: 2010-03-16, 07:35 ]
czy nowe ciuszki tez trzeba prac dla dzidzi??
przez pierwsze kilka mcy lepiej prac

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2010, 09:14

witam z :ico_kawa: :ico_kawa:

meza naszykowalam do pracy a teraz trzeba sie wziasc do roboty mam sterte poscieli do :ico_prasowanko: a pozniej do lekarza i na zakupy. obiadu nie robie dopiero kolacje a dzis bedzie zapiekanka z kurczakiem i serem oraz makaronem

jak naraze nic sie nie dzieje a tu juz 17 dni do konca

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2010, 10:13

Witam i ja
wisnia3006, powodzenia u lekarza :-)
Ja juz troszkę domek ogarnęłam zaraz będziemy sie ubierać bo z Jula muszę iść do kontroli

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2010, 10:15

wisnia3006, 17 dni :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: pewnie siedzisz jak na szpileczkach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Oby szybciutko dzidzia wyskoczyla z brzusia :ico_brawa_01:
kratka, a takie fajne gladziutkie sa jak sa nowiutkie, no nic , ale pewnie masz racje, nowe to nawet pachnia chemia i kolorem :-) ja plynu tez uzywam mimo ze u nas odradzaja, sensitive i ciuteczke zeby ciuszki byly mieciutkie, bo jak bez to raz ze kolory szybko schodza a dwa ze takie szorstkie sie robia w dotyku ze chyba juz szybciej ta szorstkosc by podraznila w dotyku niz kemikalia :-D hehe, jak tak na wszystko patrze srogim okiem tak plyn do plukania musi byc, ciekawa mam filozofie :-D

No Julcie juz oddalam do przedszkola, dzis z rana lapala gorki na brzuszku :ico_brawa_01: ja uzywam jednej taktyki do wywolywania ruchow - jak dzidzia sie rusza to klade sie na pleckach na plasko prawie i kaszle dwa razy i gorki sie pojawiaja :ico_brawa_01: Julcia miala taki ubaw bo to w sumie drugi raz kiedy tak bardziej poczula dzidzie i mowila ze dzidzia oszalala tak w kolko sie kreci :ico_brawa_01: a mi sie plakac ze szczescia chcialo :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2010, 10:43

MamciaKochana, juz tak teraz zaczynam wielkie porzadki w pokoju Zuzi bo jutro mebelki przywiozai trzeba troszke ogarnac.
tak sie ciesze ze juz wszystko bedzie przygotowane tylko szlak mnie trafia ze tyle kasy trzeba wydac-2900.

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 mar 2010, 10:49

Witam strasznie dużo naklikałyście ale juz wszystko przeczytane

MamciaKochana, może masz racje z tą witamina B12 przy następnym badaniu muszę to sprawdzić . Piękne zdjęcia te z czasów ciaży i te z przed :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pozazdroszcze figury ja już przytyłam z 18 kilo a tu jeszcze conajmniej 7 tygodni do końca.

Powiem wam ze ja jeszcze za porządne przygotowania sie nie wziełam jeszcze duzo rzeczy mam do kupienia :ico_sorki: :ico_sorki: ale zaczynam sie za to brać bo tak z 4 tygodnie przed terminem to trzeba torbe do szpitala mieć spakowanom :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-03-16, 09:51 ]
stawiam za 32 tydzień :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2010, 11:09

wisnia3006, 2900 na mebelki :ico_szoking: a kupujesz rowniez szafe lub komode czy tylko za lozeczko i przewijak liczysz?? Nam brakuje wlasnie szafy i komody z przewijakiem - ale wszystkie inne mebelki juz mielismy i wahamy sie wlasnie miedzy Ikea i druga firma. Tyle ze z Ikei szafa i komoda bylaby gorszej jakosci, ale jak liczylismy wszystko razem kosztowaloby nas gora 2000 zl, no bo jeszcze trzeba wyprawke doliczyc, wiec jakos gdzies trzeba uciac.
kaczorek, dziekuje dziekuje :ico_sorki: tak tak, spytaj sie o poziom witaminki B12, bez niej zelazo sie zle wchlania a moze wlasnie tylko jej brakuje. Ja tak samo jak Ty stoje z wyprawka, co prawda wszystkie srodki pielegnacyjne i duperelki co sa potrzebne od zaraz kupilismy, ale brakuje nam tych duzych rzeczy, przewijaka , stolika samochodowego itp.

[ Dodano: 2010-03-16, 10:10 ]
wisnia3006, koniecznie musisz wkleic zdjatka jak juz uzadzisz!!!

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

16 mar 2010, 11:15

hej kochane u mnie chyba sie cos zaczyna dziac :ico_szoking: wczoraj wieczorem mialam taki rozowy sluz z nitkami krwi i boli mnie jak na @ brzuch , nie wiem czy powinnam zadzwonc do poloznej z tym czy czekac ? co myslicie? jak zadzwonie pewnie beda kazaly przyjechac a ja nie mam auta i nie mam co zrobic z Kuba a Lukasz w pracy do 20.30 :ico_placzek: nie wiem co robic :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”