Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 16:38

Juli,musisz myslec tylko do przodu!!Wy jestescie mlodzi wiec wiadomo ze dorobek zyciowy zaczynacoie a juz tak daleko zaszliscie!!wlasne mieszkanko,no my narazie o takim marzymy :ico_noniewiem: :-)

Maya cos tam kotleta dziubnela,salatki nie bardzo...obiad jeszcze na nia czeka...moze doje troche :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2008, 17:07

Mis wstał dopiero.. Aaaale pospał.Dzis troszke pobawimysie, pobiegamy, wieczornyspacer zaliczymy i obybylodobrze. Zjadl teraz mojej ogorkowej, pije soczek..I chyba ma dobry humorek :-) Doris z Kinia juz jada do nas! Jestem strasznie podekscytowana. Nigdynie widzialam sie z nikimz forum.. Wiec jest adrenalinka :-)

Zborra- oczywiscie- jesli tylko masz ochote wadaj do nas na wiosne,albo lato! Jak juz urzadzimysie, nie bedzie nawet problemu z noclegiem! Byloby super. Moze Hanutka by nauczyla mojegoMisia mowic hehe:-)

Glizdunia- wiesz,ale wyjestescie w Uk, sama mowisz-macie oszczednosci.. A my poki co oszczedzac nie mamyz czego.A stale ogrooooomne wydatki.ale pewnie- ja jestem optymistka- wiem ze poradzimy sobie z tym :-) Jakos szczesci nam sie,odkad jestesmy razem.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 17:15

Juli,no to zycze z calego serducha zeby szczescic sie nie zaprzestalo!!! :-D
no mamy jakies tam oszczednosci...ale np. zeby sie zakredytowac to musimy miec 10%wplaty nie?no i nawet na kredyt nas nie stac bo oszczednosci mamy mniejsze niz te 10% :ico_noniewiem: juz od daaawna nic nie odkladamy bo ledwo na zycie starcza wiec oszczednosci sie tylko moga pomniejszyc...a to tez niefajna wizja bo na wlasny kat mozemy kiczyc dopiero za kilka lat...albo kilkanascie...no a jakby kredyt sie udal nawet za kilka lat to taki chyba na 30 lat :ico_olaboga: no bo w mniej sie nie wyrobimy...no moze z 25 lat ale to tez nie brzmi fajnie :ico_noniewiem: fakt ze my raczej domek bysmy chcieli a nie mieszkanie no ale to samego faktu nie zmienia nie :ico_haha_01: i tym tokiem myslenia to jedynie wyrobimy sie z czasem na jakis pokoj w domu starcow... :-D :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-11, 16:21 ]
a co do spotkania forumowego to no ja tez mam zawsze dreszczyk emocji :ico_haha_01: choc Doris to poznala juz chyba wiekszosc dziewczyn z majowek :ico_noniewiem: ja znam osobiscie Lady(widzialysmy sie 2 razy)i Jagodke(widzialysmy sie raz)i 1 raz gadalam z Kamila na skypie i raz moj A. gadal z Lady na skypie chyba :-D :ico_oczko: .....ja tam ubolewam nad tym ze nie mialam okazji sie spotkac z wszystkimi...ale moze nadrobie kiedys :ico_noniewiem: z tych spotkan ktore sie odbyly jestem bardzo zadololona bo dziewczyny sa bardzo fajne,komunikatywne bardzo wiec nic tylko milo spedzac czas!!!no i wiem ze Jagodka dobrze gotuje :-D a Lady miala pyszny czekoladowy tort na roczku Milki :-D a juz nie mowie ze Kamila ma ladny kolor wlosow!! :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-11, 17:49 ]
dziewczyny kupilismy woz!!!!!!!

pamietacie jak oszukiwalam mojego A. na licytacjach :ico_haha_01: i niby w ostatnich 5 min. ktos go przebil no ale w sumie nie kupil tego auta bo cos tam i ten wlasciciwle zaproponaowal mojemu A. dzis druga szanse i mogl kupic za tyle ile dal max. no i kupil go :-D 5 min. temu :ico_haha_01:
no kupilismy ale A. jutro pojedzie go zobaczyc czy wszystko w nim gra :ico_noniewiem: wiec to nsz nowy woz
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0330997830

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 19:47

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super!!! który to rocznik??? mój J się osika jak zobaczy!!!

Juli no właśnie, to już zawsze coś, takie mieszkanie...choćby z kredytem, ale zawsze własne!!! ciekawe jak spotkanie? ja też zawsze podekscytowana jestem...a poznałam już Gosię, Kamizelkę, Patrycję i Doris...i wszystkie super babeczki!!! no i ich rodzinki również, szczególnie nasze majątka!!!

wiecie co, J też ma anginę, dostał antybiotyk!!! :ico_olaboga: chciałam umówić Hankę do lekarza jutro, ale nie mogę się dodzwonić, może jutro się uda...
J siedzi teraz i pilnuje Hani, a ja? sprzątnęłam sobie kredens w kuchni!!! :ico_puknij: hehehe, zostanie mi więc tylko kilka szafek w kuchni na inny dzień i umycie szklanek...a potem już tylko drzwi, grzejniki i pokój na dole...ale to tak już normalnie, bez wariacji...ale się cieszę!!! odkurzam jeszcze...a może jak Hania pójdzie spać i będę się w miarę czuła to dokończę kuchnię...zawsze to już będzie coś zrobione

a teraz zmykam, na razie!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 19:52

Zborra,no to jak juz skonczysz u siebie to zapraszam do mnie :-D :ico_oczko:
a autko z 2005 roku jest :ico_noniewiem: jutro na 13.00 sie A. umowil na ogladanie.... :ico_noniewiem: no i ladnie,pralki nie mamy ale mamy za to nowe auto :ico_puknij: no ale auto i tak musimy zmienic wiec juz jedno z glowy skoro trafila sie okazja :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-11, 20:10 ]
Zborra,a nie masz wiesci od Agaty jakis? :ico_noniewiem:

Maya jeszcze nie szla sie kapac...dzieli nas ciastkami,i mowi dam i daje....a pozniej ladnie daj i musze jej oddac...a jaka zadowolona jest ze tak wyraznie i powoli to wymawia-a my mamy ubaw po pachy :ico_haha_01: bo tak sie wczuwa :ico_oczko: ...ale co raz slabsza jest wiec niedlugo kapiel i nunu... :ico_sorki:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 21:10

hej
ja jestem w bardzo kiepskim stanie..normalnie nosa juz nie czuje, oczy mi sie same zamykaja, :ico_szoking: dawno sie tak nie czulam, jeszcze wzielam se jakies Acatar czy cos i niby nos juz nie zapchany ale wszystko mi do gardła spływa i chyba zaraz pawia puszcze :ico_szoking: :ico_wstydzioch:

wiesci od Agaty kiespkie..matko ale sie porabało jeszcze tuz przed swietami :ico_olaboga:
Julii ja pierdziele tyle kasy :ico_olaboga: dobrze ze masz rodzicow ktorzy umia was pomoc :ico_brawa_01:
glizdunia autko super :ico_brawa_01:

ja juz nie licytuje tej farmy na allegro, nie wiem nawet czy pisałam, jedna aukcje przegrałam ,dwie mam jeszcze w toku, ale dziadek dołozył kaski i tym sposobem kupie jej nowa, a niech ma :-D ale szkoda, taka pierodolka a tyle kasy :ico_olaboga:

jeszcze cos chciałam, ale choroba mi chyba przyciemnia myslenie :ico_wstydzioch: zaraz biore aspirin c, inhalacje i se legne..ku..a jeszcze mam gary do pomyscia :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 21:12

Lady,powiem Ci ze ja tez coraz slabsza...oczy szczypia ale nie tak zle jak Ty biedna,no wspolczuje naprawde...bo tu i ugotowac trzeba i dzieckiem sie zajac a najchetniej by sie w lozku caly dzien spedzilo nie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2008, 21:31

hej!
Glizdunia no i jak myśłałam, J już się napalił i sprawdza ile kosztuje u nas przekładka z anglika..hehehe
Maycia daje a potem zbiera, agentka!!!
Od Agatki takie wieści, że leży, był Michał...jutro może ją zbadają i ona raczej nastawiona negatywnie, że już nic się nie da zrobić, że już po zawodach...

Lady no to fajnie, będzie miała ładną zabawkę!!! A Ty do łóżka!!! gary nie uciekną :-D

ja w sumie już ok, gardło boli cholernie, ale czuję się rewelka! a Hania...idzie spać do dziadków...może jedną noc pośpimy spokojnie? mam nadzieję...ale boję się...żeby im tam nie marudziła, nie płakała bardzo i nie wymiotowała przypadkiem...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 21:36

Zborra,hehe no niech sprawdza :ico_haha_01: moze cos znajdzie :-)
a co tak Hania do dziadkow dzis idzie?ze Wy chorzy o to chodzi tak?no faktycznie oby spokojnie noc przespala :ico_noniewiem:
a Agata w zlym stanie psychicznym pewnie,nie dziwie sie wcale :ico_noniewiem: ...a wyniki jakies byly?i tak lezy bezsensu to nie mogli juz dzis jej zbadac by lozka w szpitalu nie zajmowala nie? :ico_noniewiem: i takie czekanie,po co to?ach brak slow...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2008, 21:54

Czesc! Dotarłam.. ufff.
Doris jest swietna! A Kinia jeszcze lepsza.. Taka zywa, sprytna, mała, energiczna.. A Krzysiu przy niej żółwik taki.. BEz usmiechu, spokojny, wolny.. Echh.. Ze kobita go nie rozruszała!!! Nie za bardzo wykazywali zainteresowanie sobą.. no ale przynajmniej my sobie pogadalysmy! W srode jedziemyz dzieciaczkami do takiej sali zabaw w centrum. :):
Teraz ogarnelam sajgon, jaki zrobiłydzieciaczki, zjadłam wieeeelką kolacje - i teraz mam ochote na słodkie.. - no i zaraz wskakuje do lozka. Jakas zmeczona jestem. Mis dzis malutko walczył i chyba juz lulka, a w dzien spał prawie 3 h! Wymczony tym ząbkowaniem - bardziej niz ja.. Kąpał sie slicznie i zegnal na dobranoc..achh..coja bym zrobiła bez tego Robaczka!!!

A wy sie kurujcie grupowo! Bo mikołaj zamiast prezentow przyniesie gripexy!!!

Glizdunia- a ja nie widzialam tego auta.. Mniej wiecej wiem jakie..Ale itak cudnie! My mamy stare polo,z popsutym-otwieranym dachem igrzybem na tapicerce :/ No ale jezdzi..a ze duzo stoi -jak Duzy wyjezdza.. to nawet nie bedzie takiej straty jak cos sie stanie :-)

Zborra- A Hania czestosypia udziadkow?Przynajmniej sie wyspicie! Raz na jakis czas sie wam przyda..

LAdy- Jaka to farma dla Milki? Mydzis dostalismy paczka little people z dinusiami i ludzikiem i zabawka robi furrore.Mis naprawde sie zainteresował!

Ide scielic wyrko. mmmm... Moze sie wyspie!?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”