Juli,no to zycze z calego serducha zeby szczescic sie nie zaprzestalo!!!
no mamy jakies tam oszczednosci...ale np. zeby sie zakredytowac to musimy miec 10%wplaty nie?no i nawet na kredyt nas nie stac bo oszczednosci mamy mniejsze niz te 10%

juz od daaawna nic nie odkladamy bo ledwo na zycie starcza wiec oszczednosci sie tylko moga pomniejszyc...a to tez niefajna wizja bo na wlasny kat mozemy kiczyc dopiero za kilka lat...albo kilkanascie...no a jakby kredyt sie udal nawet za kilka lat to taki chyba na 30 lat

no bo w mniej sie nie wyrobimy...no moze z 25 lat ale to tez nie brzmi fajnie

fakt ze my raczej domek bysmy chcieli a nie mieszkanie no ale to samego faktu nie zmienia nie

i tym tokiem myslenia to jedynie wyrobimy sie z czasem na jakis pokoj w domu starcow...
[ Dodano: 2008-12-11, 16:21 ]
a co do spotkania forumowego to no ja tez mam zawsze dreszczyk emocji

choc Doris to poznala juz chyba wiekszosc dziewczyn z majowek

ja znam osobiscie Lady(widzialysmy sie 2 razy)i Jagodke(widzialysmy sie raz)i 1 raz gadalam z Kamila na skypie i raz moj A. gadal z Lady na skypie chyba

.....ja tam ubolewam nad tym ze nie mialam okazji sie spotkac z wszystkimi...ale moze nadrobie kiedys

z tych spotkan ktore sie odbyly jestem bardzo zadololona bo dziewczyny sa bardzo fajne,komunikatywne bardzo wiec nic tylko milo spedzac czas!!!no i wiem ze Jagodka dobrze gotuje

a Lady miala pyszny czekoladowy tort na roczku Milki

a juz nie mowie ze Kamila ma ladny kolor wlosow!!
[ Dodano: 2008-12-11, 17:49 ]
dziewczyny kupilismy woz!!!!!!!
pamietacie jak oszukiwalam mojego A. na licytacjach

i niby w ostatnich 5 min. ktos go przebil no ale w sumie nie kupil tego auta bo cos tam i ten wlasciciwle zaproponaowal mojemu A. dzis druga szanse i mogl kupic za tyle ile dal max. no i kupil go

5 min. temu
no kupilismy ale A. jutro pojedzie go zobaczyc czy wszystko w nim gra

wiec to nsz nowy woz
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0330997830