Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 11:44

DZIEKUEMY BARDZO :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-06-23, 11:45 ]
K@TK@ KOCHANA jutro cie wytarmosze i wysciskam jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2008, 13:29

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: DLA PANNICY WIKI!!! NAJSLODSZE ZYCZENIA!

Mis spi. Juz godzinke. Musialam jednak nadrobic zalegle domowe obowiazki, bo wszedzie wisialy kurze, a na kafelkach bylo mnostwo plam porozlanej kawie-gdy wstaje patrzac ledwo jednym okiem.. :]

Na 16jedziemy dolekarki. Naszej. Bo w pt nie pojechalam - stwierdzilam,ze poobserwuje go w weekend i wtedy brykne. No i klops.
Nie wiem cosie dzieje. Noce sa cholernie straszne. Mam wtedy ochote uciec przez okno, pieprznac to wszystko.. Wsciekamsie, martwie,placze razem z Miskiem, przeklinam los ze jestem sama.. Noale trzeba isc doprzodu.. No wiec zaciskam zeby i znosze.

Cyrk. W nocy jest istny cyrk. Mis budzi sie z ogromnymrykiem i ryczy tak nieustannie przez 2 godziny....3... Potem bierze go nba zabawe, wariuje, krzyczy bomu sie nudzi.. No zeswirowal.
oraczki nie ma. Ale czub sie z niego zrobil! W dzien spiijeczy.. A w nocy ryczy, a potem sie chce bawic!

Wiec ide go zbadac. Do tego sprawdzimy siusiaka,czytrzeba ta skoreczke bedzie troszke podciac... brrr.. Sprawdzimy uczulenia,uszy.. Ciemiaczko. No i wage! Boto juz klopsik jest! Prawidziwy Misio! Fakt,ze apetyt troche mniejszy- bozeby ida.

WLASNIE! Wczoraj przebila sie dwojka! Dolna! Nie bedzie juz 4... tylko wiecej. Bedzie czym chrupac igryzc :):

A poza tym, to wczoraj moje dziecie zwariowalo i niespostrzezenie wylazlo sobie na balkon. Odsunal samochodzik, ktory zaslanial wejscie.. Wszedl na wysoki prog- taki stopien.. I potem nie wiem jak.. ale zszedl i lazil sobie po balkonie. Potem chcialam zeby mi to pokazal, ale juz nie umial. Wiec nie wiem :ico_noniewiem: :ico_haha_01: Czubek.

Ja dzis na ta 16 do lekarza, a potem zalatwic sprawy i do pracy. Wczoraj wrocilam o 6rano i spalam do 17. Sztywna i polamana. Ale ladnie zarobilam w te dwa dni.. wiec jest dobrze :): Z tej okazji,kupilam sobie na allegro kolejna pare butkowna lato.. A jeszcze kolejna chyba kupie jutro.. Zdaje sobie swietnie sprawe, ze jestem nienormalna.. Ale no co zrobic.. Buty rekompensuja mi ten calysmutek, tesknote.. Isa jak cukierek na pocieszenie :):

Madziorka- Pięęękne zdjecia Lelka!Ipodziwiam zebranie mamusiekk...

Frydza, Aleksandrowicz -super, ze urodzinki sie udaly! Najwazniejsze swieto w roku! hihi :):

Kamilko - ale mialas intensywny weekend! I super ze sie wytanczylas za wszystkie czasy. Jak byl Duzy, tez troche poimprezowalismy i tanczylismy do bialego rana!

Wkleje kilka zdjec, bo porobilam ostatnio sliczne :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Robilam sesje Misiowi w koszulce: I LOOK JUST LIKE DADDY - na Dzien Ojca... Wyslalam mmsami, zeby mial chociaz namiastke tego naszego slodkiego Bąka.. :):

Uciekam. Bąk wstal. Karmimy, przewijamy, pakujem,y i zasuwamy do lekarza. Bo sie z niczym nie wyrobie! Pa :*

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 13:47

Wikunia spi,wstanie to wybywamy w miasto :-D Dzis mialam ostatni raz age buuuuuuuuuuu szkoda przyzwyczailam sie i dziewczynki super sie bawily i lubily :-D Ale niestety Agniesia idzie do przedszkola i tyle,napewno sie bedziemy spotykac :-D

Juli, no moze lekarz ci zaradzi cos na te nocki itd,ale mysle ze to chyba taki etap w rozwoju naszych bablow,Wiki tez czasem tak ma!!Misio uroczy a koszulka odlotowa ,tatus napewno dumny :-D

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

23 cze 2008, 14:47

Dla Kochanej Wiki duzo zdrowia miłosci i zabawy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zyj nam sto lat :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Juli współczuje nocek :ico_pocieszyciel: oby szybko przeszło :ico_oczko:

Zdjecia dzieciaczków rewelacja chwale wszystkie kochane bable

Kamilko chyba sie nie obrazilas na mnie co :ico_noniewiem:
A mam jeszcze pytanie do Ciebie napisz mi adres stomatolaga co bylas z Tomeczkiem :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-23, 15:06 ]
Marcinek z kuzynka
Obrazek

Obrazek

Chrupaczek hehe

Obrazek

Z przyjacielem hehe
Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

23 cze 2008, 19:16

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Wikusi...slicznie jej w tej sukieneczce ...sto latek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 19:49

DZIEKUJEMY DZIEKUJEMY :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

MADZIU MARCINEK prezystojniaczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2008-06-23, 20:04 ]
spotkanie z K@TK@ i Ewka przelozone na srode,to chyba jutro pojde na szczepienie z Wiki ojojojo juz sie boje!!!

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 cze 2008, 21:22

Hej. Jeszcze raz życzonka dla Wikuni.

Madziu pewnie, ze sie nieobraziłam no coś Ty. Tylko ja taki nerwus cholerny jestem.
A stomatolog:Emilii Plater 18 Dr Edyta Weit.

A zdjęcia super. Wszystkie.
Ja się dołączę z fotkami skoro tak fajnie sie ogląda.

Wkleję dużo, mam nadzieję, ze mnie nie pogonicie, ale ostatnio mi fotosik nie chciał działać i mam zaległe.
No to bach:
Tomek na rowerku. jest zachwycony choc nogami nie siega jeszcze do pedałów. Ale pasy tak znakomicie trzymają, ze go przypinam i smigamy na razie po domu.
Obrazek
Obrazek

Tomek ze swoim przystojnym chrzestnym. No powiedzcie niezłe ciacho co??
na szczęście to Jarka brat i jestem wyprana z ciągotek hihihihi.
Obrazek

Tomek zapierdziela:
Obrazek

A taki dostał piekny prezent na urodzinki od chrzestnego właśnie:
Obrazek

Tratatata :-D :-D :-D
Obrazek

No i na golaska. A jakże by inaczej hehe:
Obrazek

No to pierwsza partia. Za chwilę wgram kolejne z basenu. Dzis koniec roku.
Tomek dostał piękny dyplom. Ale jestem dumna.

[ Dodano: 2008-06-23, 21:31 ]
NO to dalej:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 22:19

heja

Wikusiu kochana najslodsze buziaki z okazji pierwszego roczku :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

rosnij wysoka jak tatus i usmiechnieta jak mamusia!!!!

dziewczyny to musialam lelka na apetyt wrzucic zeby tak piekne fotki poogladac
musze czesciej go pokazywac
bo wasze dzieciaki sa cudne

tomus wymiata pod woda :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

misio rzeczywiscie sliczny sie udal Juli hihi

wlasnie napisz nam predko po powrocie co z krzysiem sie dzieje...
ale pewnie zebole wrrrr paskudna sprawa

aaaa
ja lupilam wreszcie sukienke na wesele oczywiscie w moich kolorach.. ale po przymierzeniu nie bylam zachwycona wygladem bo taka normalna hehe ale adas przez telefon kazal mi wziac.. mowiac ze najwyzej bede w nieh chodzic po domu
czubek ehe ale wzielam i teraz nie zaluje
bo wszsytkim sie podoba
wiec mysle ze dobrze zrobilam
zreszta innej na oku nie mialam wiec wyjscia za bardzo nie bylo
bo inaczej musiaabym sie pokazac w jakiejs starej :ico_olaboga:

mialam tylko po ta sukienke jechac ale jak zwykle nie odpuscilismy z lelkiem i do 17 po sklepach lazilismy hehe

a rano biegiem na rytmike
30min wwjedna strone na nogach. a same zajecia trwaja tez pol godziny hehe ale i tak lubie tam chodzic.. bo pogoda zwykle nam dopisuje i sparek zaliczamy pod gorke rowniez
wiec dla moich posladkow tez malenki wycisk

a dodatkowo zakupilam im dzis krem na cellulit i wyszczuplajacy
podobno dzialaja hehe
bo juz mam mega doly... wygladem jak w 5 miesiacu :ico_olaboga:

cholera nasza wyprawa na wesele to niezla podroz
prawdopodobnie pociagiem
ok 10godz z przesiadka jeszcze
nie chce teraz o tym myslec bo mi sie odechciewa
zeby tylko lelek dobrze zniosl rozlake :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-23, 22:54 ]
a jak tam minal u was Dzien Ojca?
ja nic specjalnego nie przygotowalam
juz wczesniej kupilam kartke taka duuza A4 na dzien ojca .. a dzis rano odbilismy na niej lapki lelka
jak tylko wstal pomalowalam mu jedna na pomaranczowo poki byl mniej kumaty i siedzial na dupce hehe
smiesznie mietosil raczke i wpatrywal sie w nia hehe
ale udalo sie ja uwiecznic na tej mega kartce
a potem ja napisalam ladny wierszyk w jego imieniu
i tatusiowi sie podobalo

a teraz sobie drineczka zapodalismy we dwojke

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2008, 23:30

Hej. Wrocilam z pracy :-) W koncu wczesniej!

Zalatanydzien. Najpierw spacer, potm lekarz..
Najprawdopodobiej jest to Krzyk nocny- za duzowrazen,wyglupow, zabawy, emocji..telewizji.. no i masz babo placek. Musze jeszcze mu zrobic badania moczu.. Bomoze infekcja. Moze zabki. Dostal syropek uspokajajacy na noc i zobaczymy.
A tak to wszystko super. Zdrowy, pieknie rozwiniety.. I 10kg wagi :): Za jakis czas szczepienie, ale z tym luz..

Uff. Pokico spi. I to w miare spokojnie.
Ja tez zaraz ide lulu.Bylam na zakupach - kupilam Miskowi sandalki w H&Mie.. noi sobie spodnie - suuuper! Zwiewne na lato. Do tego siate zapasow jedzonka dla Malego, smoki, uchwyty do butelki i takie tam.. A! A Duzemu zaaajebista kostke szklana-wklada sie trzy zdjecia iobraca sie nia - taka trojwymiarowa.

W wielkim centrum w Gdansku jest taki wlasnie sklep - FLO - caly wypchany rewelacyjnymi, nowoczesnymi gadzetami do domu. Sa mega drogie. Ale i tak nie moge sie opamietac. Kupie jeszcze Duzemu taki oldschoolowy budzik na wielkiej sprezynie,ktorybudzi pozytywna glupawa melodyjka iwyswietla sie wielki usmiech. No mowie wam. Zamieszkalabym w tym sklepie! IKEAw polaczeniuz nowoczesna sztuka alternatywna!

A! Zapomnialam wam powiedziec. Zmieniam szkole. Tzn rzucam ta moja-- bo olalam. I jak wszystko sie ulozy,od wrzesnia ide do swietnej szkoly w Gdyni-stylizacji i wizazu. Rewelacja. Moda, sztuka, bodypainting i wszystko w jednym. Dwa lata, 4 certyfikaty.
Uwielbiam to wszystko, w pracy wszystkim kupuje ciuchy, dziewczynom scinam wlosy, maluje.. Lubie to. Mam znajomychw teatrze...wiec moge byc charakteryzatorka .

Fajnie. Podoba mi sie. Lubie zmiany. Szkoda kasy wrzuconej w szkole,ale jakos tak.. Zwatpilam. Zobaczymy jak to bedzie dalej..

Dobra. Spatulki. Jutro jade z Misiem do Gdanska na targ i bede pichcila cos.. Bonie pamietam kiedyjadlam obiad. Jak Duzegonie ma, tonie mam checi do gotowania..jedzenia.Jutro zrobie jakas zapiekanke warzywna- wakacyjnie i kolorowo :):

Dobranoc :*

A! Piekne zdjecia! Tomek na basenie.. no po prostu bomba!
A Madziorko-pokaz ta sukienke. Bo ja kocham te wszystkie Twoje kreacje.

[ Dodano: 2008-06-23, 23:35 ]
P.S. Spacja mi nawala:P

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 23:47

Juli ty to jestes pozytyw mega nakrecony heheh a sukienka nie ma fotki
ale taka wiesz.. kwatki i zolto hehe
mam nadzieje ze nie bede w niej jak ciotka wygladala bo ja mam jakies schizy i leki przed spokojna trzydziestolatka z brzuchem :ico_olaboga:
sama siebie nie kumam

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”