Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:29

:-) z "zachcianek" to ja ostatnio mleko i ser biały i żółty tonami... :-D a wyczytałam, że ostatnie 10 tyg ciąży ciężarna powinna przyjmować więcej wapnia w produktach, bo dziecku rosną i wzmacniają się kości :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:34

a wyczytałam, że ostatnie 10 tyg ciąży ciężarna powinna przyjmować więcej wapnia w produktach, bo dziecku rosną i wzmacniają się kości :-)
no widzisz to chyba organizm nam daje znaki dlatego nas tak ciagnie na nabiał..

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:36

no widzisz to chyba organizm nam daje znaki dlatego nas tak ciagnie na nabiał..
dokładnie, to czego potrzebuje to bierze :-)

u mnie dziś słonko wyszło piękne :-) :ico_brawa_01: mam nadzieję, że chwilkę poświeci, choć i tak jest chłodno, bo tylko 6 stopni....
ja buszuję po ebay'u, jak zwykle :-D i wylookałam ładny komplecik welurowy i dumam nad nim :-D ale mam jeszcze 3 godz ponad do końca aukcji :-)

aaaa, i miałam się chwalić :-D dziś tez nie wstawałam w nocy :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

12 lis 2008, 10:37

dobry :-)

ananke widze ze idziesz na gluta do szpitala :-D mnie to czeka w poniedzialek tylko ze do internisty ide robic,co ja tam bede 2 godziny robic :ico_noniewiem: podobno to jest tak dobre ze mozna sie pozygac no a ja do teraz mam odruchy wymiotne takze niech se miske przygotuja :ico_haha_01:
a wyczytałam, że ostatnie 10 tyg ciąży ciężarna powinna przyjmować więcej wapnia w produktach, bo dziecku rosną i wzmacniają się kości :-)
no to prawda ja wyczytalam ze w II trymestrze i pod koniec ciazy powinno sie jak najwiecej jesc,ja uwielbiam nabial,twarog jem kilami ale za to do teraz nie jem warzyw fujjj

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:37

ja buszuję po ebay'u, jak zwykle
czy ja dobrze widze??????

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2008, 10:38

hej
jeśli o zahcianki chodzi to ja owsianke na mleku z rodzynkami i miodem od kilku dni rano wcinam - MUSZĘ poprostu :ico_haha_01:

Marcia ja o tym tatusiowym urlopie w przypadku cc nie słyszałam, o szkłach nie wiem też, ale dziewczyna co ze mną na sali leżała narzekała że okulary ma a nie przyzwyczajona jest bo zawsze szkła więc pewno nie można.

a co do upływająceo czasu...żałuję że dałam sobie wmówić bzdury typu nie noś maluszka dużo bo sie przyzwyczai...no i co? do 18-ki będzie chciał noszenia??? głupota, mamy rok tak naprawde by sie nacieszyć dzidziusiami, kiedy są tylko nasze a potem idą poznawać świat i tylko myślą jak uciec by im nikt nie przeszkadzał :ico_haha_01:

z planów mam dziś prasowanie - musze bo mąż i dziecko nie mają już co założyć...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2008, 10:40

aaaa, i miałam się chwalić :-D dziś tez nie wstawałam w nocy :ico_sorki: :ico_brawa_01:
no :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u mnie wstawanie było epizodem jednonocnym. Dziś też nie wstawałam.

Ja zmykam dziewczynki, będę za jakieś 3 godzinki, bo przy okazji przejdę się do Goerlitz na małe zakupki :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:42

żałuję że dałam sobie wmówić bzdury typu nie noś maluszka dużo bo sie przyzwyczai...no i co? do 18-ki będzie chciał noszenia??? głupota, mamy rok tak naprawde by sie nacieszyć dzidziusiami, kiedy są tylko nasze a potem idą poznawać świat i tylko myślą jak uciec by im nikt nie przeszkadzał :ico_haha_01:
dokładnie.. ja się przyznam , że Młodego rozpieściłam pod tym względem właśnie, za dużo jakby chciałam się nacieszyć jego maleńkością i bujałam gościa do spania ponad rok, a potem jeszcze usypiałam kładąc się koło niego :-D on tak łapkę mi zawsze zarzucał na szyję i padał, jak kawka :-D heh.. to były czasy :-D a teraz idąc spać daje buziaka i mówi : "pa, do jutra" i nawet już nakrywać się nie pozwala :-)
czy ja dobrze widze??????
taak, :ico_wstydzioch: :-D wrócił mi odruch szperania :-D ale nie wiem, czy to kupię, mam jakieś mieszane uczucia... zobaczymy, jak się jeszcze ktos zainteresowany znajdzie to bić się o to nie będę, jak wczoraj o termometr :-D

[ Dodano: 2008-11-12, 09:43 ]
Ja zmykam dziewczynki, będę za jakieś 3 godzinki, bo przy okazji przejdę się do Goerlitz na małe zakupki :-D
udanych zakupków :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:47

taak, :ico_wstydzioch: :-D wrócił mi odruch szperania
niegrzeczna dziewczynka :ico_nienie: :ico_nienie: :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 10:49

niegrzeczna dziewczynka :ico_nienie: :ico_nienie: :-D :-D :-D :-D
taaa, to ja :-D przyznaję się bez bicia :-) ale jeszcze dziś nie na rozrabiałam :-) jeszcze :ico_oczko: :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”