Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2007, 23:33

dziewczyny sorrki, ze nie poodpisuje, ale nie mam nastroju... melduje sie tylko, ze zyje i ze jedyna dobra wiadomosc tego dnia, to taka, ze Lusia dzielnie zniosla szczepienie i wazy 8800 (czyli mniej niz pokazywala moja waga)
Moze jutro bedzie lepiej :ico_noniewiem:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 gru 2007, 23:47

madziorka hihi pisze:wlasnie znalazlam ehe hospital w watford. i chyba jednak sie przejedziemy..

zawsze lepiej jechac i sprawdzic,moze cos mu dadza ity bedziesz spokojniejsza

monika83

10 gru 2007, 23:51

madziorka hihi pisze:wlasnie znalazlam ehe hospital w watford. i chyba jednak sie przejedziemy..

monika83

10 gru 2007, 23:51

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 00:35

widze.ze Madziorki jeszcze nie ma .mam nadzieje,ze to nic powaznego :( ja wlasnie skonczylam sprzatac ,sprzatalam pol dnia,a jeszcze sporo do zrobienia,a to przez to ze tyle rupieci w domu :ico_haha_01: w sumie to mam jeszcze duzo sil,a maly spi,wiec moze jeszcze cos porobie...mania sprzatania mi sie wlaczyla he he

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 11:24

hej dziewczyny
jasnie pani a co to za podly nastroj? Fajnie bedzie zobaczysz. Snieg od czwartku (tu akurat sie nie ciesze) i bedzie swiateczna atmosfera.

Marta przebukowac mozesz i dzien przed oby bilety byly. Mam nadzieje ze jednak pojedziecie.

Fela ja pracuje w warszawie a mieszkam w siedlcach wiec tez są tam zacofane babki. Tym bardziej ze zabawki są zapakowane i jak dziecko chce cos to musze juz to wziac a nie ma pobawienia sie. Ale u was to fajnie ze dzieciaki mogą sie tak wybawic.

Lucy super ze juz masz dobry nastroj. I to jest najwazniejsze. I ty szczeslia i Oliverek. A ile jest z berlina do szczecina? Chyba niedaleko co?

Madziorka co do oka to jak Tomkowi ropialo to ja przemywalam rumiankiem. Ale jak pozniej do okulistki pojechalismy to powiedziala ze bysmy wiecej nie przemywali bo rumianek bardzo uczula. Ale Tomka nie uczulal :ico_sorki: Dala jakies krople robione na zamowienia. A na razie to solą przemywaj tylko pamietaj by przemywac w kierunku nosa a nie od nosa by tej ropy na całe oko nie rozprzestrzeniac. Aha i po kazdym razie wacik zmieniaj.

Lucy te pasty od 0-6 m w ogole nie mają fluoru ( na wszelki wypadek sprawdz) jesli nie ma fluoru to bez problemu moj. Tomek do tej pory polyka a nie wypluwa.

Monika super wozek. Napewno bedziesz zadowolona. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2007, 12:40

Hej dziewczyny witam :ico_haha_01:
Wpadam na chwile bo roboty mam duzo :ico_olaboga: i znow zab boli :ico_olaboga: ale jak przyjedzie tesciowa 18 to pojde do dentysty bo bedzie mial mi sie kto zajasc Natim :ico_oczko:
Ja dzis ubzduralam sobie robic pierogi juz na wigilie :ico_noniewiem: zamroze i bedzie zrobione :ico_oczko:
Nati wlasnie spi bidulek z\asmarkany jest na maxa :ico_placzek: i taki marudny przez to ze :ico_szoking: ale go rozumiem :-)
lucy23, za branie tabletek nikt nie powinien cie potepiac :ico_nienie: :ico_oczko: bo teraz wszyscy sa zadowoleni a przedewszystkim ty masz chec do zycia :ico_haha_01: a jesli lekarze mowia ze mozna to pewnie sie nie myla :ico_haha_01:
Madziorka jak Natiemu oczka ropialy to dostal taki zel do oczu :ico_noniewiem: i po tym mu przeszlo, a przemywac kazali tylko woda
Marta moze jednak uda wam sie poleciec do PL TRzymam kciuki :ico_haha_01:
Ja narazie lece cos robic bo czasu mi niedlugo braknie na wszystko :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 12:57

czesc dziewczyny,ale tu pustki :ico_szoking:
Gosia dokladnie nie wiem ile km,ale jakies 2 h sie jedzie :-D
Emilkaidz do dentysty,masz racje,nue ma sie co meczyc :ico_olaboga:

kurde jakos zimno sie zrobilo,nawet w domu czuje ...a Oliver cala noc z nami spal i tak jakos marudzil przez sen ,to chyba zebole,bo tak niespokojnie spi bidulek i drapie sie po dziaslach czym popadnie

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:02

lucy23 pisze:Gosia dokladnie nie wiem ile km,ale jakies 2 h sie jedzie

ale super ja musze liczyc na lotnisko w wawie 1,5h oczywiscie jesli pora odpowienia bo jesli korki to tragedia i2h moze byc malo. :ico_olaboga:
Emilka_M pisze:i znow zab boli

no i mnie ostatnio cos pobolewaja :ico_zly: ale tak dziwnie. Ni z tego ni z owego bolą a potem przestają dwa rozne na zmiane. Zastanawiam sie czy to mozliwe ze od rosnącej 8 taki promieniujący bol. Jak bylam ostatnio u dentystki to poweidziala ze mam plomby do wymiany ale nie jest to strasznie pilna robota. A zapisana jestem w styczniu.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2007, 14:09

kuzwa, u mnie niewiele lepiej... niestety to wszystko przez mojego meza... :ico_placzek: zastanawiam sie co dalej z tym zrobic :ico_noniewiem:

i ja tez dzis mialam isc do dentysty, bo mi sfakala ostatnio pląbe i musi poprawiac :ico_noniewiem: ale nie chce z tym czlowiekiem zostawiac Lusi, wiec pojde jesli moja mama bedzie mogla sie nią zajac :ico_noniewiem:

teraz spi po nocce, a pewnie jak wstanie to zacznie przepraszac, ale ja juz mam w nonono jego przeprosiny, skoro to tylko slowa, a zadne czyny za nimi nie ida i za tydzien o to samo awantura :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-11, 13:21 ]
Marta i co u Was???? lecicie czy nie???

Wróć do „Pozostałe”