Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 lis 2011, 22:30

ona by wolała hulajnoge z hello kitty
dość trwała "zabawka" i użyteczna :-) Hania o swoją lalkę to niesamowicie dba,nie pozwala nikomu dotykać bo jej zepsują i obchodzi się tak delikatnie jak z prawdziwym dzieckiem :ico_haha_01:
a ja w obydwu ciązach też spac nie mogłam, co się kładłam to byłam kopana a jak tylko wstawałam to był od razu spokój :ico_oczko:
no to ja spałam normalnie :ico_oczko: czasami jakieś kopniaki były to zmiana pozycji i spałam dalej choć i były bezsenne noce ale to rzadkość

NICOLA_1985

02 lis 2011, 22:39

ja najgorzej miałam pod koniec ciązy bo po prostu myślałam ze mi kręgosłup na pół pęknie, kładłam sie z placzem i wstawałam z placzem i tylko czekałam kiedy już będzie po... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 lis 2011, 22:42

ja najgorzej miałam pod koniec ciązy bo po prostu myślałam ze mi kręgosłup na pół pęknie, kładłam sie z placzem i wstawałam z placzem i tylko czekałam kiedy już będzie po... :ico_sorki:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: nie wyobrażam sobie nawet co czułaś :ico_sorki:

[ Dodano: 02-11-2011, 21:49 ]
ostatnio uśmiałam się z Hani :-D

leciała powtórka top model gdzie w jury była magda gesler i się hania przygląda i nagle wypala z krzykiem"
- to jest pani kucharek!co ona robi w talencie?
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
chyba myślała,że to mam talent leci :-D

NICOLA_1985

02 lis 2011, 23:04

tak.. dzieci są spostrzegawcze... :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 lis 2011, 23:06

NICOLA_1985, jak ja wtedy wybuchłam śmiechem :-D dobrze,że nic nie jadłam w tym momenci :ico_haha_01:

NICOLA_1985

02 lis 2011, 23:08

no dsobrze ze nie jadłaś i nie siedziałaś przed monitorem bo przypuszczam, że bys go opluła kolacją hehe :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :-D
moja karolina też ma dobre hasła hehe :-)
a tewraz coś gamoń sobie ubzdurała beboka w pokoju i średnio 5 razy w nocy sie budzi i mnie woła, na zmianę z krystianem... kiedy ja się wyśpię.. juz 5 dobrych lat nie spałam...

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 lis 2011, 23:11

co ci się tak dzieci w nocy często budzą?

NICOLA_1985

02 lis 2011, 23:19

krystianowi wybaczam bo idą mu zęby.. ale karolinie nie wiem co się dzieje... :ico_noniewiem: zaczęło sie ponad dwa tygodnie temu jak zachorowała ale juz jest zdrowa a budzi sie nadal.. :ico_noniewiem: coś mówi o jakiś bebokach, ze coś jej sie w pokoju rusza albo specjalnie sie odkrywa i mnie woła zebym ją przykryła, domaga sie tez spania ze mna w łożku.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 02-11-2011, 22:21 ]
ja mam juz oczy czerwone jak wampir codziennie rano budze się z zaklejonymi oczami o mi jakiś płyn wycieka z kanalików łzowych i zalepia oczy, wiec jak otwueram to nic nie widze wszystko zamazane.. :ico_noniewiem: i to sie zaczelo od momentu kiedy srednio 5-7 razy wstaje w nocy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 lis 2011, 23:35

krystianowi wybaczam bo idą mu zęby..
to można zrozumieć
coś mówi o jakiś bebokach, ze coś jej sie w pokoju rusza albo specjalnie sie odkrywa i mnie woła zebym ją przykryła, domaga sie tez spania ze mna w łożku.. :ico_noniewiem:
z tymi bebokami to może taki etap,że dziecku się wydaje,że coś lub ktoś jest w pokoju i dlatego chce żebyś z nią spała :ico_noniewiem:
ja mam juz oczy czerwone jak wampir codziennie rano budze się z zaklejonymi oczami o mi jakiś płyn wycieka z kanalików łzowych i zalepia oczy, wiec jak otwueram to nic nie widze wszystko zamazane.. :ico_noniewiem: i to sie zaczelo od momentu kiedy srednio 5-7 razy wstaje w nocy :ico_noniewiem:
pewnie od tego,że za często wstajesz,ale może idź z tym do okulisty :ico_sorki:

NICOLA_1985

02 lis 2011, 23:56

no i tak musiałabym sie wybrac na kontrole bo ostatni raz byłam u okulisty w ciązy z krystianem :ico_noniewiem: ale ja przypuszczam ze problem sie skonczy jak skonczy sie moje wstawanie co chwile w nocy :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”