dość trwała "zabawka" i użytecznaona by wolała hulajnoge z hello kitty

no to ja spałam normalniea ja w obydwu ciązach też spac nie mogłam, co się kładłam to byłam kopana a jak tylko wstawałam to był od razu spokój![]()

dość trwała "zabawka" i użytecznaona by wolała hulajnoge z hello kitty
no to ja spałam normalniea ja w obydwu ciązach też spac nie mogłam, co się kładłam to byłam kopana a jak tylko wstawałam to był od razu spokój![]()
ja najgorzej miałam pod koniec ciązy bo po prostu myślałam ze mi kręgosłup na pół pęknie, kładłam sie z placzem i wstawałam z placzem i tylko czekałam kiedy już będzie po...![]()
to można zrozumiećkrystianowi wybaczam bo idą mu zęby..
z tymi bebokami to może taki etap,że dziecku się wydaje,że coś lub ktoś jest w pokoju i dlatego chce żebyś z nią spałacoś mówi o jakiś bebokach, ze coś jej sie w pokoju rusza albo specjalnie sie odkrywa i mnie woła zebym ją przykryła, domaga sie tez spania ze mna w łożku..![]()
pewnie od tego,że za często wstajesz,ale może idź z tym do okulistyja mam juz oczy czerwone jak wampir codziennie rano budze się z zaklejonymi oczami o mi jakiś płyn wycieka z kanalików łzowych i zalepia oczy, wiec jak otwueram to nic nie widze wszystko zamazane..i to sie zaczelo od momentu kiedy srednio 5-7 razy wstaje w nocy
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość