noo, to masz dziś suprrr dzionek - ja swojego listonosza wypatrujęWłaśnie listonosz przyniósł dwie paczki: woreczki na pieluszki i dwie pary spodenek dresowych, ale już na 68.![]()
nic mi nie mów... ja mam lęki przed tą glukozą jutro, bo jak wyjdzie ta cukrzyca to mnie też potnąJak jutro okulistka stwierdzi, że muszę mieć cesarkę, to się wścieknę![]()
może nie będzie tak źlenic mi nie mów... ja mam lęki przed tą glukozą jutro, bo jak wyjdzie ta cukrzyca to mnie też potną
dwa lata temu miałam kompleksowe badania,stwierdzili mi jakieś zmiany w rogówce i nie chcieli zrobić laserowej korekcji krótkowzroczności i to odpłatnej. Ostatnio sie dopiero ginowi przyznałam i kazał mi iść do okulisty.gaga22, a masz jakieś poważne problemy z oczami?
mam nadzieję... bo się boję najnormalniej usypiania, znieczulania...może nie będzie tak źle
no to trzymamy kciuki za to, co powie okulista...dwa lata temu miałam kompleksowe badania,stwierdzili mi jakieś zmiany w rogówce i nie chcieli zrobić laserowej korekcji krótkowzroczności i to odpłatnej. Ostatnio sie dopiero ginowi przyznałam i kazał mi iść do okulisty.
no właśnie, takie to wszystko sprawiedliwe...a ja własnie chciałam i sie wsciekłam ze mi nie zaleciła..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość