ale suprr piszecie Laseczki

ja juz finiszuję z lewizną

co do spacerówek, to ja kupiłam taką parasolkę składaną, małą, żeby na wyjazd do Polski nie zajmować bagażnika

pogoda u nas suprrr

z zakupami na allegro przestałam

miłego wieczorka

psikaj często woda morską i odciągaj, nam tak kazała i przeszłoTroche sie martwie ze nadal ja kicha i ma lekki katar a w czwartek mamy szczepienie![]()
to dobrze, że już lepiejnawet byłam z Alkiem na spacerze ponad godzinę, bo juz sie lepiej czujemy, a on coraz mniej kaszle![]()
superale na ebayu szaleję w dalszym ciągu - znaczy jak nie zaglądam, to nie kupuję, bo tak to zawsze jakaś okazja (jak przedwczoraj dwa komplety koszulek z krótkim i do tego spodenek krótkich z nexta za 99pensów+ 1,5f za przesyłkę
nowe z metkami
)
Troche sie martwie ze nadal ja kicha i ma lekki katar a w czwartek mamy szczepienie
ale się ucieszyłam, weszłam na konto bankowe z ciekawości, a tu pieniążki mi przelali dofinansowanie do urlopu wypoczynkowo, nie dużo , ale zawsze coś
.prawie co miesiąc jakaś niespodzianka na koncie, a umowę miałam do dnia porodu
ja daję Bartkowi po łyżeczce do zupki już ponad miesiąc. Zaczęłam 15 maja, więc 15 lipca już będzie mógł normalnie jeść produkty glutenowe.ja kaszki mannej narazie nie daje..mam zamiar po 6 miesiacu i to tylko po łyzeczce tak jak zalecaja..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość