kasi.k pisze:tu jakoś dzień mi tak leci że ledwo wstanę a tu już znowu ciemno
kasiu tez to zauwazylas?? dni w polsce sa krotsze...
oczywiscie brawa i gratulacje dla wikuni za samodzielne wstawanie i pierwsze kroczki.. pewnie lada chwile bedzie sama smigac hihi
ciesze sie ze skorka wiki lepiej.. uffff
no i ten nieszczesny lot... plusem jest mozliwosc spedzenia wiecej czasu z rodzinka co?
ja jestem jakas nienormalna... w jaroslawiu jest niewiele sklepow a ja dzis 3 dzien na zakupkach i za kazdym razem do innych wchodze i jakos mi sie nie nudzi
nie wiem czy tez tak macie.. ale ja jak jestem w polsce to chce wszsytkiego polskiego probowac.. kosmetyki tez staram sie tutejsze kupowac, bo inne mam w uk .. a nasze sa super i jaki wybor hihi
poza tym leosiowi rowniez hehe i to zarelko polskie. moglabym godzinami przebierac w tych polskich polkach hehe
i prasa...
POLSKA I JUZ!!!!
no wiec jestem na chwile , czekam na adasia na skypie
dzis zaserwuje leosiowi na dobranoc kaszke ryzowo-mleczna bobovity bananowa, zobaczymy czy po tej porcji jedzonka bedzie spokojniej spal hehe
poza tym wcinal dzis sloiczek suszonych sliwek.. hehe pierwszy raz a tak zajadal ze dalam mu caly ... hmmm ryzykuje.. wiem hehe
ale co mialam zrobic.. krzyczal na mnie kiedy zabieralam lyzeczke
a u dentysty bylo super jak zawsze
ten gosc jest rewelacyjny, taki delikatny.. normalnie co chwile pyta czy boli, pilnuje zebym krzywo nie siedziala bo mam czuc sie wygodnie...
boruje po kilka sek i robi przerwy .. super facet
i zawsze jest punktulany, dzis spoznilam sie 3 minuty i juz musialam czekac dluzej bo wzial nastepnego pacjenta hehe tak ma to wszsystko wyliczone hehe
i wszystko mi tlumaczy jak glupiemu jasiowi.. pokazuje na monitorze, opowiada,nawet rysuje a ja i tak nie kumam..
on jest kurdem i czasem ciezko mi go zrozumiec hehe
ale super fachowiec i to najwazniejsze
pochawlil moje zeby.. i w przeciwienstwie do angielskiego patalacha nie naliczyl tylu ubytkow hehe
za to jednego zeba mam mega... musi wymienic wypelnienia.. a on ma kilka kanalow.. poza tym jeszzce szyjka sie odslania.. ale zrobi to spokojnie ok godziny.
i wyniesie mnie az 250-300 zl
u nas dzis poproszylo sniezkiem i lekki mrozik poszczypal hehe musialam leosiowi pierwszy raz zalozyc kombinezon hehe ale raczki mu zmarzly bo rekawiczek nie utrzymal hehe wariat