fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

13 gru 2007, 01:19

ilonkazdjecia poprzednie nie otworzyly ci sie bo juz ich nie ma...ja zawsze usuwam fotki. super ze wam sie podoba w noweym miejscu.ale vinee ma juz wloski dlugie z tylu szok,taka mala sliczna czarnulka z niej bedzie i jest oczywiscie.ale potem bedziesz jej warkocze zaplatac itp fajnie...
super sa te zdjecia jak spi :ico_brawa_01: mala spiaca krolewna :ico_brawa_01:

lece to dobranoc kobietki

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2007, 11:16

helloł lasencje :ico_oczko: Ale dzis pospalam :ico_szoking: :ico_szoking: do 9.30 :ico_szoking: :ico_szoking: o 6 sie tylko obudzila wlasciwie tylko na zmine opieluszenia, bo tylko 40 ml mleka wszamkala i odlozona do lozeczka sama zasnela, bez zadnego marudzenia :ico_szoking: :ico_szoking: no szok!!! i tak do 9.30 (dodam, ze od 19.00)

Ilonka supe Vinie wyglada, zwlaszcza na tym zdjeciu, gdzie padla jak zmieta stówka :ico_oczko:
A co do chust to mam dopierol 4 :ico_placzek: :ico_placzek:
i dzieki za komplemenciaki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Marta mi wczoraj na gg napisala, ze jednak leca, wiec trzymajcie wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 gru 2007, 13:03

witajcie kochane!
ale napisane!!
tzrymam kciuki za marte i kasika niech im te loty sie wydarza w koncu ...ja moze te polece ale ale musze przez belfast hihihihi bo nie ma z gatwick do krakowa ale jest z gatwick do belfastu i z belfastu do krakowa a wszystko mnie 42 funty bedzxie z powrotnym z krk do lgw kosztowac haa :-D
to ktora wskoczy na lotnisko na kawke w niedziele :ico_haha_01: ??
madziorka :ico_brawa_01: dla was a szczegolnie dla leosia i buziaczki na 5 miesiecy (domyslam sie po tym % :ico_haha_01: )hihihihiyhi
ja jeszcze tylko dzis do pracki dzien krociutki i wolne!!!!!!!!!!!!!!! a 31 grudnia odwolali mi lot i mam tez wolne hihihihihihia i robia nabory do gatwick teraz- jak ktoras chce to polecam naprawde :ico_oczko:
ilonka gosia milo was znowu widziec- ale vinee juz dorosla i jakie ma wloski!! :-D
a z tym belfastem to serio mowie bede miec tam chwilke wiec chetnie bym sie z wami spotkala tyle ze marta w pl emilka????

do soboty sie zastanowie wiec dam wam znac jeszcze:)
buziole

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 gru 2007, 13:20

hej laski ja tylko na chwile
kocham Was wszystkie za to ze sie tak martwicie :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
lecimy ale trzymajcie kciuki za Frania :ico_olaboga:
musze spadac bo rozpiźdz@@@@ mam w chacie jakby stado bałwanów tu wpadło
odezwe sie jak bede w polandzie
buziam Was kochane moje :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
aha napisze smska Jasnie Szalonej bo dzis pewnie na komp nie usiade bedziemy w chacie gdzies o 1 w nocy wiec pewnie zajrze koło weekendu
dobra lece jeszcze na poczte zaplacic kare 50 f za tego pierdolonego papierosa :ico_puknij:
auto zostawilam u zubelka bo maja garaz macie buziale od niej i pozdrowionka
ok spadam

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 13:50

martus super super!!!!!!!!!!!!!!1 napewno franiowi nic nie bedzie!!!! ale kciuki trzymam hehe :ico_brawa_01:

julie fajnie ze i u ciebie zaistniala szansa wylotu do polski... :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ilonka czy vinee usmiecha sie do sojej fotki? czy smieje sie z siebie?? hihi
wyglada uroczo,

leos nadal miauczy, steka przez sen
wlasciwie zaczyna sie to niedlugo po zasnieciu wrrrrrrr
karmie go dopiero jak nic go nie uspokaja. czyli ok 3 a potem zabieram juz do siebie do lozka.. bo teraz jak spie z nim sama to nie chce mi sie co chwile wstawac i zagladac do lozeczka :ico_wstydzioch:
leos nadal nieprzestawiony na czas polski hihi i bardzo dobrze, bo spi do ok 10.30
a w uk wstawal juz ok 9 hehe
spac tez chodzi troche pozniej..

teraz popil nowej herbaki jablko z melisa bobovity i slysze go z lozeczka w ktorym powinnien juz spac. wrrrr
czekam na mozliwosc wybycia na dluzej do lazienki hihi

wychodzimy dopiero(juz) za 2 godz, znow spotkamy sie z moja mama na miescie , bo akurat wraca z pracy
polazimy po sklepach a ja jeszcze wstapie do dentysty.. az sie boje ile ubytkow znajdzie w mojej paszczy hihi
angielski dentysta wynalazl co najmniej 3 zeby brrrr ale to bylo prawie 3 miechy temu.. wiec moze byc znacznie gorzej.. masakra
ale temu ufam i nie boje sie.. byleby tylko nie pozbawil mnie zadnego zeba bo kolejnej straty nie przezyje :ico_placzek:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 gru 2007, 19:43

ilonakk9 pisze:ciesze sie,ze juz dzidzius bryka i ze mama juz spokoniejsza!!!!
to fakt malenstwo chyba sie przekrecilo bo teraz czujeje bardzo dobrze(oby nie zapeszyc) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: niesamowita ulga :-)
ilonka twoja corcia sliczna i do tego jak chce mamie pomagac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
martuchafrostciesze sie ze jednak pojechaliscie i tzrymam kciuki za frania napewno bedzie oki!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-12-13, 18:45 ]
madziorka wklej fotki w nowej fryzurce

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2007, 20:00

Hej Kochane :-D

Mam 5 minut wolnego czasu więc szybciorkiem pisze.

Jak już Marta wam pisała my nadal w PL :ico_placzek: we wtorek spakowaliśmy się, pojechaliśmy na lotnisko i przesiedzeliśmy tam 4h po to by na koniec usłyszeć, że... LOT ODWOŁANY :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A następny jest dopiero w sobotę... Więc siedzimy w Polsce i modlimy się żeby w sobotę pogoda była ok i żebyśmy mogli wrócić do domu.

A tak poza tym to raczej w porządku u nas. Wg alergolog stan Viki poprawił się na tyle, że następnym razem mamy się zgłosić dopiero za jakieś 3 miesiące :-D no chyba ze w miedzyczasie coś się nam przytrafi (ale mam nadzieję ze nie) :ico_nienie:

Vikula natomiast w swoim żywiole. Rozrabia na całego a dziadki jej pozwalają... No i w poniedziałek zrobiła nam wspaniałą podwójną niespodziankę - zaczeła sama wstawać i chodzić za rączki. A teraz obie rzeczy robi z największym uwielbieniem i krzyczy na cały dom jak nie chcemy jej prowadzać. Kurczę, i po co ja jej kupiłam chodzik :ico_olaboga: Porobiłam zdjęcia i nakręciłam filmy ale wkleję wam dopiero jak wróćimy do UK.

Napiszę wam więcej już z UK, bo tu jakoś dzień mi tak leci że ledwo wstanę a tu już znowu ciemno :ico_olaboga:

Buziaczki dla Was ogromne i dla dzieciaczków :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 20:35

kasi.k pisze:tu jakoś dzień mi tak leci że ledwo wstanę a tu już znowu ciemno

kasiu tez to zauwazylas?? dni w polsce sa krotsze... :ico_olaboga:
oczywiscie brawa i gratulacje dla wikuni za samodzielne wstawanie i pierwsze kroczki.. pewnie lada chwile bedzie sama smigac hihi
ciesze sie ze skorka wiki lepiej.. uffff
no i ten nieszczesny lot... plusem jest mozliwosc spedzenia wiecej czasu z rodzinka co?
ja jestem jakas nienormalna... w jaroslawiu jest niewiele sklepow a ja dzis 3 dzien na zakupkach i za kazdym razem do innych wchodze i jakos mi sie nie nudzi
nie wiem czy tez tak macie.. ale ja jak jestem w polsce to chce wszsytkiego polskiego probowac.. kosmetyki tez staram sie tutejsze kupowac, bo inne mam w uk .. a nasze sa super i jaki wybor hihi
poza tym leosiowi rowniez hehe i to zarelko polskie. moglabym godzinami przebierac w tych polskich polkach hehe
i prasa...
POLSKA I JUZ!!!!

no wiec jestem na chwile , czekam na adasia na skypie
dzis zaserwuje leosiowi na dobranoc kaszke ryzowo-mleczna bobovity bananowa, zobaczymy czy po tej porcji jedzonka bedzie spokojniej spal hehe
poza tym wcinal dzis sloiczek suszonych sliwek.. hehe pierwszy raz a tak zajadal ze dalam mu caly ... hmmm ryzykuje.. wiem hehe
ale co mialam zrobic.. krzyczal na mnie kiedy zabieralam lyzeczke :ico_wstydzioch:

a u dentysty bylo super jak zawsze
ten gosc jest rewelacyjny, taki delikatny.. normalnie co chwile pyta czy boli, pilnuje zebym krzywo nie siedziala bo mam czuc sie wygodnie...
boruje po kilka sek i robi przerwy .. super facet
i zawsze jest punktulany, dzis spoznilam sie 3 minuty i juz musialam czekac dluzej bo wzial nastepnego pacjenta hehe tak ma to wszsystko wyliczone hehe
i wszystko mi tlumaczy jak glupiemu jasiowi.. pokazuje na monitorze, opowiada,nawet rysuje a ja i tak nie kumam.. :ico_puknij:
on jest kurdem i czasem ciezko mi go zrozumiec hehe
ale super fachowiec i to najwazniejsze
pochawlil moje zeby.. i w przeciwienstwie do angielskiego patalacha nie naliczyl tylu ubytkow hehe
za to jednego zeba mam mega... musi wymienic wypelnienia.. a on ma kilka kanalow.. poza tym jeszzce szyjka sie odslania.. ale zrobi to spokojnie ok godziny. :ico_szoking:
i wyniesie mnie az 250-300 zl :ico_szoking:

u nas dzis poproszylo sniezkiem i lekki mrozik poszczypal hehe musialam leosiowi pierwszy raz zalozyc kombinezon hehe ale raczki mu zmarzly bo rekawiczek nie utrzymal hehe wariat

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2007, 22:20

Ilonka sliczne fotki,niezle Vinee Ci pomaga w ukladaniu :ico_haha_01: a jak jej sie podoba na nowym mieszkanku? zadowolona?

Kasik dobrze,ze Vikusia lepiej,Oli tez ma jakies krostki na buzi ,chyba z nim pojde jutro do lekarza,zeby mu cos dali...to pewnie dlatego ,ze ostatnio kaszki na mleku jadlam :ico_noniewiem: i takie szorstkie policzki,ale na szczescie smaruje emolientem i schodzi

Madziorka doskonale Cie rozumiem,wg mnie polskie kosmetyki sa rewelacyjne i zawsze pelno przywoze...a polskie gazety,ksiazki uwielbiam hi hi to samo z polska zywnoscia,wszystko mi smakuje....mniam mniam

Monika ciesze sie,ze dzidzia sie rusza,moze ostatnio byla spiaca,bo pogoda taka smetna :ico_oczko:

Marta jak podroz minela? napewno ok ...fajne,ze polecieliscie,tez bym tak zrobila :-D

[ Dodano: 2007-12-13, 21:31 ]
Oliver znowu spal z nami....i wiecie co? wyspalam sie jak nigdy he he jak spi z nami to nie budzi sie po 4 razy ....on w ogole sie nie budzi :ico_szoking: raz tylko zaplakal to mu smoczka wsadzilam przez sen i spal .....a jaki dumny ,ze ho ho ...rozwalony na cale lozko...moze to nie jest dobrze,ale my lubimy z nim spac :ico_wstydzioch:

Kasikwracasz do pracy? bo ja mam macierzynskie do 25 stycznia i nie wiem co robic? w przyszlym tygodniu musze dac odpowiedz....wiem,ze moge wziac 3 miesiace bezplatnego,ale ja chyba nie chce wracac do tej pracy :ico_noniewiem: Tomka wyplata napewno nie starczy,a nie wiem ile ewentualnie bysmy benefitow dostali :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2007, 22:52

dalam dzis leposiowi na noc po raz pierwszy kaszke mleczno-ryzowa bananowa bobovity i pochlonal ok 150ml hihi dodam ze wczesniej cyca tez ciagnal hehe
zaraz po tym odwrocil glowke na bok i najzwyczajniej w swiecie zasnal.. sam, szybko, bez marudzenia.. szok
i do tej pory sie nie przebudzil jak mu sie zdarza ostatnio
takie pojekiwania, stekania , marudzenia przez sen... a jak na razie cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok nie chwale go za bardzo bo przed nami dluga noc hihi
chyba dzis sie szybciej poloze..
dobranocka papa

Wróć do „Pozostałe”