Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2007, 10:51

No jak Marty i mnie nie ma to cos maly ruch na tym watku :ico_noniewiem: Madziorka ylko cos zywotnosc podtrzymuje..
Ja tylko na chwile, bo nie mam czasu za bardzo, a chcialam wam tylko napisac, ze Marta miala sie do mnie odezwac po przylocie, a nie dostalam zadnego eska :ico_noniewiem: troche sie martwie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 12:59

rzeczywiscie pustki na maxa
kurcze jasnie pani odezwij sie tylko jak marta napisze smska
tez sie niepokoje
ale mysle ze pewnie podjarana przylotem, nie mogla nacieszyc sie rodzinka itd i po prostu zapomniala.. :ico_noniewiem:

leos ladnie spal.. ale... z tego lapczywego apetytu ... zwymiotowal w nocy.. na szczescie ja lezalam obok i czytalam i szybko zainterweniowalam.. nic mu nie bylo. ale wylal z siebie sporo i to zabarwione sliwkami
wiec poszlo wszystko
a on spokojny, zero placzu tylko sie smial w najlepsze
szybko zaalarmowalam mame i musialysmy przebierac jego i cale lozeczko
a potem spal dpobrze tylko cholera kaszlal w nocy... mam nadzieje ze nic mu nie bedzie
jest cieplo w domu.. ale kaloryfery powylaczane w tym pokoju gdzie spimy, bo to malutki pokoj i b cieply
takze chyba za sucho nie jest.. hmm choc mi samej tez tam duszno i budze sie z zapchanym, nosem/. moze on ma to samo??
no nic. we wtorek mamy wizyte kontrolna u pediatry to zapytam o ten kaszelek

dzis juz nie dam mu tyle kaszki.. i cyca.. ale skoro tak ciagnal i krzyczal jak zabieralam to sadzilam ze taki glodny.. hmmm
przesadzilam co?

u nas piekna zima, w nocy posypalo biualym puchem hihi leos zasypia, ja zmykam do lazienki i potem wyruszamy na sniezne szalenstwa hehe
suuper
i cieplej niz wczoraj..
tylko 0 st wiec trzeba korzystac z tego sniezku poki nie zniknie hihi

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 gru 2007, 13:48

hej dziewczyny jestem!!!
Jasnie Pani przepraszam ze nie napisa lam ale nie wiem gdzie moi trzymajka komorki :ico_puknij: moja matka pewnie gdzies w torebce ( ma ich sto) a mojago taty nie ma) ale wysle ci jak poszukam mojej matki nr w razie czego :ico_oczko:
no wiec dziewczyny lot by l taki se :ico_olaboga: Fran oki ale przy lądowaniu marudzi l wiec s adze ze go moglo bolec ico_olaboga: ej co z tym kompem? literki mi przeskakują :ico_puknij:
na niemieckiej grznicy ( jak wyladowalismy) nie chcieli nas puscic bo zaczeli wymyslac wiec powiedzia lam im zeby dali sobie spokoj :ico_puknij: mowili ze to nie moj paszport bo mialam dlugie wlosy :ico_puknij: oczywiscie ze mialam skoro to bylo 10 lat temu nie? pojeby :ico_puknij:
potem jak jechalismy autem na granicy kazali nam walizy otwierac :ico_puknij: :ico_puknij:
no ale jak dotarlismy fran zasnal i jak sie po godzinie obudzil to zaczal sie tak drzec ze przez poltorej godziny nie moglam go uspokoic :ico_puknij: mysle ze al :ico_puknij: o sie wystarszyl miejsca ( my poszlismy jesc) i spal sam, albo wystraszyl sie psa( strasznie szczekal za oknem) no wiec jak go uspokoilam (nigdy mi sie tak nie darl) to sie zaczal na nowo drzec :ico_puknij: :ico_puknij: tak mi go bylo zal bo nie wiedzialam o co kaman :ico_olaboga: no ale dzis juz jest ok
z rodzinka jeszcze nie mialam czasu nawet kawy wypic bo moja mame pogotowie wczoraj zabralo, a reszta nie wiem gdzie jest :ico_olaboga:
ale mama juz w domku wiec spoko :ico_oczko:
aha tesciowa wczoraj na dzien dobry zjebalam bo byla tez na lotnisku :ico_puknij: bo sie do malego ciećkala a ja jej mowie do niej ze Franek moze jest maly ale nie uposledzony :ico_puknij:
no ale szybko wpakowalam sie do auta i jechalismy :ico_oczko:
dzis jade z Frankiem do lekarza ale nikt mnie nie chce przyjąć :ico_olaboga: tłumacze głąbom ze chce prywatnie to nikt nie ma czasu :ico_puknij: :ico_puknij:
no ale znalazlam babke co go przyjmie dzis popoludniu :ico_brawa_01:
jeszcze nikogo z rodzinki oprocz rodzicow nie widzialam :ico_oczko: no i siora
tu jest :ico_brawa_01:
ide do malego bo jacol wola ze maly kupe zrobił " a Ty kochanie lepiej umiesz przebrac" :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
ech ci faceci :ico_oczko:

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

14 gru 2007, 14:45

hej dziewczynki :ico_oczko: wpadlam na chwilke bo u nas nastroj nie za bardzo a nawte zly :ico_zly: mamy strasznie nieprzyjemna sytuacje juz od tygodnia i jeszcze chwila i k@@@@@@ mnie wiezmie :ico_zly: ale co tam nie bede wam tu smusic i was denerowac bo sytuacja jest naprawde taka ze wszystkim sie cisnienie podnosi :ico_zly: kubus ma sie swietnie on jeden sie cieszy calymi dniami a jego najwiekszym problemem jest to ze mamusia nie chce mu dac jablka ze skora :ico_haha_01: pozatym cholernym chwastem o ktorm wspominalam wczesniej u nas ok szykuje prezent na gwiazdke dla mojego mezulka :ico_haha_01: co to bedzie dowiecie sie juz w krotce :ico_oczko: hi hi teraz zmykam ilonka napisz mi twoj nowy nr chcialam dzwonic do ciebie ostatnio ale mam tylko domowy wiec pewnie macie inny napisz mi na prw. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 15:00

sandrusia wsolczuje tej koszmarnej sytuacji.. masakra. zreszta juz pisalam na gg
a niespodzianki dla L sie domyslam hehe :ico_ciezarowka:

martusia witaj w polandziku. dobrze ze juz jestescie ufff
co sie stalo mamie?? masakra. dobrze ze juz w domku. jak sie czuje??
ja tez na razie sama. sistry dopiero na weekend przyjezdzaja. jedna dzis druga jutro. mama pracuje.. a ojciec a ciagle cos do roboty.. i albo w kuchni albo go nie ma hehe
ale ja sie nie nudze. wrecz przeciwnie
dobra ide juz na ten snieg bo stopnieje hehe i nonono

SANDRUSIA))

14 gru 2007, 16:29

madziorka hihi, niesty z niespodzinka nie trafilas :-D

lucy23

14 gru 2007, 17:19

Sandrusia zdradz nam tajemnice :ico_oczko:
Madziorka jak bylo na sniegu,zostalo cos jeszcze :ico_haha_01: my dzis w domku mulimy,ja sprzatam na raty,bo Oli chce byc w centrum jak zwykle hi hi bawi sie i marudzi przy tym....he he u nas tez tak szybko ciemno sie robi ....a ja nie wiem co z ta praca....moze i bym poszla na pol etatu,ale chyba nie do hotelu,no sama juz nie wiem ...bo nawet jakbym poszla ,to moglabym tylko co drui tydzien i weekendy,zeby T zostawal z malym,bo nikomu go nie oddam :ico_haha_01:

Jasnie Pani a Ty zamierzasz wracac do pracy jak bedziecie w Belfascie? macie juz konkretna date przylotu? troche Wam zazdroszcze,bo tyle Was w tym Belfascie :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-14, 16:27 ]
dziewczyny czemu moje posty sa takie rozciagniete???

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 gru 2007, 17:27

jestesmy po wizycie u lekarza!
diagnoza: zapalemie oskrzeli, krtań, tchawica, wizyta u dermatologa cos ma na nózkach o czym wspomnialam irolskim lekarzom ale olali :ico_puknij: dzis na leki poszło 340 zl (kij z kasą, pisze wam dla orientacji jak bardzo mi dziecko olali ) oczywiscie antybiotyk dostal i powiedziala ze mam dzielnego synka bo mimo ze sie meczy ( chodzi o krtan i tchawice) to jest wesoly :ico_brawa_01: moj kotek kochany
napisze do was wieczorkiem
Ps u nas nie ma sniegu

[ Dodano: 2007-12-14, 16:29 ]
Lucy przyjedz tez do belfastu :ico_oczko:

lucy23

14 gru 2007, 18:30

Martuchadzieki za zaproszenie,kto wie,moze kiedys sie zjawie :ico_oczko:
a co do przylotu do Polski,to juz chyba nie masz watpliwosci,ze dobrze zrobilas ? Franczeska Ci wylecza i bedzie dobrze....kurde,nie rozumiem,ze tak to olali...a co do alergii to ogladalam w angielskiej tv,ze co 5 dziecko ma egzeme (a to jest przeciez alergiczne) wiec nie wiem dlaczego tak olewaja :ico_noniewiem: rozumiem jak dziecko ma malutko,ale jesli tak jak Vikula to przeciez trzeba to leczyc ,nie? napewno maja specjalistow

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2007, 19:32

martus biedny franio... strasznie brzmia te wykryte choroby... jak dobrze ze zajmie sie wami specjalista... jak ci angole mogli tak wszystko bagatelizowac??? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

A ja mam pierwsze foty leosia ze sniegu hihi ae nie moge znalezc w tym kompie wejscia na karte. a na kabelka nie mam by je zgrac.. takze na razie trzeba poczekac a sama jestem ciekawa hehe

za 3 godzinki bedzie moja siostra jupi!!!!!!!!!!!!
a jutro zakupki z sisterkami hihi a leos chyba zostanie z babcia
chcialam go zabrac, bo taK sie przyzwyczailam ze zawsze sobie razem smigamy po sklepach ale mama mi przypomniala ze to POLSKA przeciez.. hihi w sklepach wasko, te schodki wszedzie .. no i nie ma shoppinge centre tylko pojedyncze sklpay badz jakies male centru,m... wiec co chwile musialabym go rozbierac, ubierac. itd.. no i nakarmic nie mam gdzie czy pieluche zmienic.. a pewnie zejdzie nam min 3 godz..
wiec w domu spokojnie babcia da zupki herbatki itd hehe
no szkoda.. ehhhh beznadziejnie

Wróć do „Pozostałe”