mój gin mówił: 100% pewność to się ma na porodówce w dniu urodzinja chcę znać teraz tylko wtedy, kiedy lekarz będzie na 100% pewny. w przypadku Tobika nam się pomylił.

Misia acha
mój gin mówił: 100% pewność to się ma na porodówce w dniu urodzinja chcę znać teraz tylko wtedy, kiedy lekarz będzie na 100% pewny. w przypadku Tobika nam się pomylił.
nie koniecznie, może ci nie wydać recepty i odesłać do lekarza prowadzącego ciążeale recepte m wyda i to wszystko. a przy okazji ja poprosze o USG...
jutro postaram się zrobić i wrzucić :)Donatka26 wow to pochwal sie swoim brzusiem kochana![]()
dziękujęi zdrówka dla synka
dam znać oczywiście pewnie późnym wieczorkiem, ale damoczywiscie daj znać jutro koniecznie po wizycie i nie zapomnij wziąść zdiecia fasoleczki
no to mnie odeśle trudno... wybaczcie,ale ja kończe ten temat..nie koniecznie, może ci nie wydać recepty i odesłać do lekarza prowadzącego ciąże
będę czekała i jeszcze Tibby idzie,ale jutro dzień pełen wrażeńdam znać oczywiście pewnie późnym wieczorkiem, ale dam
no dobra tak kończąc tematmi właśnie chodziło o to, dlaczego do tego co jest bliżej od razu nie poszłaś
a co to za lek?
a tak sobie mysle,a zwykły internista mi nie wypisze dupfastonu?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość