ananke, torby spakowane "jako tako"
plan porodu jest, ale znam go tylko ja...
a entuzjazmu brak...
oj tak, dobrze rozpisałaś ta geneze ciąży... heheheu mnie entuzjazm był przy teście ciązowympotem ekscytacja i zakupy a teraz drżące nóżki i strach
noo, suprrrananke, dokupiłam dziś fotelik samochodowy...
a już sie nie mogę doczekać jak go przywiozą...
noo, jak ogarniesz całość to jakos się tak spokojniej robi, człek widzi, że najpotrzebniejsze rzeczy są i robi się spokojniejszywychodzi na to że musze zrobić przegląd co mam i co brakuje...
myśle że mnie to troszkę uspokoi...
tak, napisałam, ale ciszaananke, pisałaś do Agatki???
a coś nie tak mają? bo w sumie ja jestem w 200% zdecydowana na graco quattro tour deluxe, w systemie travel.... i pytałam dziewczyn i wszystkie, które mają/miały taki czy tutaj, czy w Polsace to są/byly zadowolone, te chudszePomijam oczywiście firmę Graco która ma 4 kołowce ale szkoda mi słów na jakos tej firmy...
GRACO jest firmą która robi najbardziej i najczęściej psujące sie wózki (mój mąż kiedys pracował w PL w sklepie z wózkami dziecięcymi i wózki tej firmy non-stop wracały na reklamacje - głównie z powodu słabych i plastikowych kółek). Poza tym maja słabe i psójące się kółka to są jak dla mnie strasznie plastikowych wózkami a przez to strasznie skrzypi ten cały plastik jak prowadzisz wózek co mnie osobiście doprowadzało do szału jak widziałam takie wózki na ulicy. W sklepie tego nie słychac, ale jak obciążysz wózek, włożysz dziecko, torbę i jeździsz po chodniku (a nie gładkiej wykładzinie sklepowej) to trzeszczy strasznie. No ale to moja opinia i mojego męża. Nie musisz się sugerować skoro Twoje koleżanki były zadowolone.a coś nie tak mają? bo w sumie ja jestem w 200% zdecydowana na graco
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość