poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2008, 14:45

ananke, torby spakowane "jako tako"
plan porodu jest, ale znam go tylko ja...
a entuzjazmu brak...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:24 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 14:47

a entuzjazmu brak...
noo, to normalne... :ico_sorki:
u mnie entuzjazm był przy teście ciązowym :-D potem ekscytacja i zakupy a teraz drżące nóżki i strach :-D

poccoyo

08 lis 2008, 15:06

u mnie entuzjazm był przy teście ciązowym :-D potem ekscytacja i zakupy a teraz drżące nóżki i strach :-D
oj tak, dobrze rozpisałaś ta geneze ciąży... hehehe
no po tescie to jest frajda z zakupami... a teraz to tylko nerwówa została...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:25 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 15:08

a teraz to tylko nerwówa została...
no właśnie :-) mnie przeraża przede wszystkim to, że Krzysiek teraz cały tydzien pracuje i nie zapowiada się, żeby to się miało zmienić... a potem to, że do Stirling mamy 35 minut jazdy autem...
a reszta jakos sie ułoży :-)

poccoyo

08 lis 2008, 20:54

ananke, dokupiłam dziś fotelik samochodowy...
a już sie nie mogę doczekać jak go przywiozą...
wychodzi na to że musze zrobić przegląd co mam i co brakuje...
myśle że mnie to troszkę uspokoi...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 15:47

ananke, dokupiłam dziś fotelik samochodowy...
a już sie nie mogę doczekać jak go przywiozą...
noo, suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wychodzi na to że musze zrobić przegląd co mam i co brakuje...
myśle że mnie to troszkę uspokoi...
noo, jak ogarniesz całość to jakos się tak spokojniej robi, człek widzi, że najpotrzebniejsze rzeczy są i robi się spokojniejszy :-)

ja dzis zamówiłam na ebay'u zielony kocyk nowy z tych "cellular blanket" i wygrzebałam nowy bez metki komplet: ogrodniczki i koszulka na 0-3 miesiące za 3,50f... :-)

teraz czekam, aż Krzysiek wróci z pracy...

noo i cały czas wpatruję się w komórkę... dziś już bankowo napiszę do Agaty, zaczynam się denerwować ta ciszą...
dam znać, jak odpisze...

Awatar użytkownika
Ania_R

09 lis 2008, 16:08

Witam :ico_haha_02:
Wybaczcie że tak żadko do was zaglądam :ico_sorki: :ico_wstydzioch:

Czy juz kupiłyście wózeczki? Ja ostatnio z mężem wybralismy się do sklepu obejrzeć wózki i wróciliśmy załamani. Nie dość że 10 razy mniejszy wybór niż w PL to jeszcze są same wózki w stylu parasolek, albo 3 kołowce - żadnego wyboru wózków na 4 kołach :ico_placzek: Pomijam oczywiście firmę Graco która ma 4 kołowce ale szkoda mi słów na jakos tej firmy... Jedyny wózek jak znalazłąm który by mi odpowiadał jest dostępny tylko on-line. a ja lubie zobaczyc na żywo co kupóje a nie tak kota w worku :ico_placzek: Z PL nie opłaca mi się sprowadzać :( Jakiem macie zadanie i jaki wózek wybrałyście?

poccoyo

09 lis 2008, 19:54

Ania_R, ja wybrałam bebecar na ramie/stelażu Vector... kolor cobalt/metalik...
i zapałaciłam za niego 336F spacerówka, głeboki z footmuf i plandeka na gleboki...
fakt nie mam folii przeciwdeszczowej... ale dokupie

mam tez juz kupiony fotelik samochodowy 107F który sie wpina to ramy...

ananke, pisałaś do Agatki???

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 20:56

hej hej :-)
ananke, pisałaś do Agatki???
tak, napisałam, ale cisza :ico_noniewiem: więc czekam... juz wszędzie kom zaczęłam zabierać...
Pomijam oczywiście firmę Graco która ma 4 kołowce ale szkoda mi słów na jakos tej firmy...
a coś nie tak mają? bo w sumie ja jestem w 200% zdecydowana na graco quattro tour deluxe, w systemie travel.... i pytałam dziewczyn i wszystkie, które mają/miały taki czy tutaj, czy w Polsace to są/byly zadowolone, te chudsze :-) narzekały, że troszkę ciężki, ale musiały go dźwigać na jakieś trzecie czy czrwate piętra w blokach... u mnie ten problem odchodzi, bo duża jestem :-) i w domku mieszkamy...
poza tym, że zachęciła mnie cena: 280f, to w zestawie jest: wózek spacerówka, nosidło dla niemowląt, fotelik, baza do auta, footmuf, folia i jeszcze torba na wózek... i powiem Ci, że kupię on-line, bo tylko w jednym sklepie znalazłam w miarę jasny kolor, a w mothercare w Edim oglądałam i jeździłam takim samym tylko czarnym...

noo, to ja tak na szybko :-) zajrzę jeszcze później albo jak Agatka napisze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ania_R

10 lis 2008, 09:33

poccoyo, masz może jakiś link do tego wózeczka - będę wdzięczna :ico_sorki:
a coś nie tak mają? bo w sumie ja jestem w 200% zdecydowana na graco
GRACO jest firmą która robi najbardziej i najczęściej psujące sie wózki (mój mąż kiedys pracował w PL w sklepie z wózkami dziecięcymi i wózki tej firmy non-stop wracały na reklamacje - głównie z powodu słabych i plastikowych kółek). Poza tym maja słabe i psójące się kółka to są jak dla mnie strasznie plastikowych wózkami a przez to strasznie skrzypi ten cały plastik jak prowadzisz wózek co mnie osobiście doprowadzało do szału jak widziałam takie wózki na ulicy. W sklepie tego nie słychac, ale jak obciążysz wózek, włożysz dziecko, torbę i jeździsz po chodniku (a nie gładkiej wykładzinie sklepowej) to trzeszczy strasznie. No ale to moja opinia i mojego męża. Nie musisz się sugerować skoro Twoje koleżanki były zadowolone.

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie :ico_haha_02:

Jak ja wam zazdroszczę :ico_wstydzioch: , że Wy jesteście już praktycznie na mecie - ja też juz bym chciała :ico_sorki: A jeszcze wczoraj naczytałam się niepotrzebnie rzeczy jakich kobieta w ciąży czytac nie powinna i tylko się martwię niepotrzebnie :ico_puknij:

Wróć do „Pozostałe”