Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2008, 10:33

Witam i ja :-D u nas nocka ok :ico_oczko: Pewnie ze kazda zaglada na TT w miare mozliwosci i wolnego czasu,ja zawsze rano sie przywitam cos tam naskrobie i mykamy na spacerek i zakupki,pozniej jak niunia spi to zrobie obiadek i ogarne mieszkanko no i jak mam jeszcze czas to kukam co u Was :ico_oczko:

-indigo-, u nas jest ze Wiki ma 2 autka i lubi sie nimi bawic,ma wyscigowe i jedno takie z klockow zrobione!Jak jestesmy u Arusia to bawi sie jego wielkimi autami,bo wiadmo cos innego!takze uwazam ze jakby tomus chcial lalke to mozna mu kupic wiadomo cos innego niz autko no nie!!

[ Dodano: 2008-07-02, 10:33 ]
ALINKO milego wypoczynku ,wracaj szybko do nas :ico_oczko:

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lip 2008, 13:38

cześć wszystkim!!!!
kurcze tak was sobie czasem podczytuję i faktycznie oststnio niewiele się tutaj dzieje, ale muszę przyznać że bardzo zainmteresowała mnie wymiana zdań juli i kamilki, czytałam z zainteresowaniem ;) w końcu jakiś ogień heheh
kamilko twoje posty stają się coraz bardziej ostre i cięte, ale nie mam nic przeciwko temu, w koncu znamy się juz dosyć długo i pora zdjąć maski i nie bać sie że się kogoś urazi tylko wyrazic szczerze swoją opinię

madziorka na weselu wyglądaliście rewelacyjnie :ico_brawa_01:

frydza no to masz jazdę z wikunią hehehe no cóż nich się mała ćwiczy, pewnie juz biega jak szalona co?
moja Kali jeszcze nie chodzi sama, tylko przy mebelkach, ale przynajmniej już coraz mniej na palcach...

a propos , mam pytanie:
czy wszstkie dzieci oprócz Kali już chodzą?

STO LAT DLA EMI!!!!! DUŻO ZDRÓWKA I KOLOROWEGO DZIECIŃSTWA!!!!!

JULI ale ten twój Krzysio słodki, normalnie zawsze mnie rozwala, co do twoje trybu życia, to nie mam nic przeciwko chociaż pewnie sama tak hbhym nie potrafiła, chociaż był taki moment że miałam podobnie: praca, studia, Kalinka, a jeszcze do tego Tomek nie pracował.... ale jakoś wszystko się unormowało i jest git!:) tyle że dla ciebie takie zawirowania to chyba normalka heheh i z tego co tu czytam to jesteś mistrzynią zamieszania heheh kurcze chciałabym Cię kiedyś poznać, bardzo lubie takich ludzi.... pełnych życia, nie biojących się podejmować ryzykownych decyzji, żyjących w zgodzie ze swoja naturą, nazywam ich kolorowymi ptakami

Alinko udanego wyjazdu!!!

kurcze tak dawno mnie nie było że nie wiem co jeszcze napisać.... heheh jak zwykle

napiszę Wam jeszcze o tym że oglądałam wczoraj po raz kolejny "Skazanego na bluesa" i kurcze dziewczyny, nie wiem dlaczego ale ten film na mnie strasznie oddziałuje, normalnie za każdym razem ryczę jak bóbr, przemyśluję sobie całe życie i odśeiwżam dyskografię Dżemu... echhhhh... znowu prze ztydzień będe chodzić przydżumiona... hie hie

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

02 lip 2008, 14:50

Witam

Kamilko powiem ci ze moj Marcinek nie ma zadnej lalki ...pluszaki owszem na ogół bawi sie autami ale jak jezdzimy do Marcinka kuzynki bawi sie jej lala ktora mowi "mama....tata....płacze i sie smieje" jakos nigdy nie przyszlo mi namysl mu ja zabrac ale czy bym kupila hm raczej nie a jak kiedys mnie poprosi o kupno lali ................raczej wytłumacze mu ze lalki sa dla dziewczynek itd

Alinko miłej jazdy i zabawy ....baw sie dobrze z Wanka :): i szybko do nas wracaj :ico_oczko:

Wrócilismy od ortopedy bylismy na kontroli wiec pan doktor kazal Marcinkowi sie przejsc kawalek z gola pupka ....powiedzial ze maly jeszcze sam tak stabilnie nie chodzi tzn nie pewnie bo zaczal jakis tydzien temu ogolnie wszystko jest ok mowil zeby we wrzesniu przyjsc jak maly bedzie biegal na calego.....
Powiedzial jeszcze ze najlepsze dla dzieci w tym okresie sa buciki ze sztywna i utrzymujaca piete ....ze kupic jedne a dobre niz 5 innnych tanszych

Wiec w dobrych humorkach opuscilismy przychodnie w przyszlym tygodniu na szczepienie idziemy ....ciekawa jestem ile wazy i mierzy Marcinek

U nas ukrop .....szok cieplo na maksa ufffffffffffffff

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2008, 17:45

hej

wpadlam na szybko i wyłapałam jakas niepotrzebna rywalizacje.. ktora wiecej imprezuje , szaleje itd
kamila wrzuc na luz
do zycia Juli mi baaaardzo daleko hehe
podziwiam cie babeczka.. ja rowniez jestem przeciwniczka rutyny.. ale spac kocham
i 3 godz zdarzaja mi sie bardzo rzadko hehe nie wyzylabym nawet tygodnia z taka iloscia snu hehe
majac dziecko ktore nie pozwala spac do poludnia hihi
szczezre to nie wyobrazam sobie tez pracy
zdecydowanie ograniczalaby moje zycie towarzyskie
akurat twoje zajecie wrecz kreci sie wokol imprez i nowych ludzi hihi

Misio przecudny!!!

kamila ciezko mi teraz ustosunkowac sie do tej lalki. ale ostatnio jak patrzylismy na dziewczynki pod blokiem zasywajace w wozkami dla lalek hehe rozczulilismy sie bo to slodki widok
no ale przeciez lelkowi takiego wozka nie kupimy
a adas na to :ico_szoking: bo dlaczego lelus nie moze bawic sie w tatusia? hihi
on ma duzo kolezanek wiec bedzie mozna wyczaic jego zainteresowania.. i ewentulanie wypozycza lale
a mysle ze taki zakup jednej lali na probe to nic zlego
moze wcale nuie beda chcieli sie nimi bawic...
no ale podobnie jest z mezczyznami
nie wszystkich ciagnie do garow i do dzieci
a ci bardziej troskliwi ttausiowie ktorzy potrafia rowniez sprzatac i swietnie gotowac wcale nie musza byc gejami hihi

bewu leonek tez jeszcze nie chodzi sam. choc juz sie puszcza i czasem kilka kroczkow podejdzie hehe ale sam nie chodzi
wydaje sie byc bardzo ostrozny

ale radzi sobie swietnie
wstaje sam bez podtrzymania
i wspina sie na wszystko
taki fotel o ktorym pisala frydza to tez pikus hehe

madzia oczywiscie ze butki musza byc b dobre! u nas na razie sa specjalne dla dzieci chodzacych z podtrzymaniem hehe

Alinko szczesliwej podrozy i wsapaniej slonecznej pogody nad morze!!!
a mi sie zxatesknilo za baltykiem. tyle lat tam nuie bylam ze juz mamy zaplanowane wczasy kolo dabek na poczatku czerwca hehe
zeby nie przedluzac i nie rozpisywac nad swoim dniem...
wczoraj urzadzilismy lelkowi urodzinki z rodzinka,. na dzialce przy grillu
bylo fantastycznie
a dzis kolejne plywanie na basenie. hehe i przy okazji chlor wyplukal lelkowi kolejnego(siodmego)zebola hehe

obecnie zaczynamy pakowanie i o 20 smigamy na lotnisko

zal mi opuszczac PL z racji tej cudnej pogody.. i wieczornych wypadow
normalnie jak wczasy
ale pora wrocic do normalnosci :ico_placzek: gdyby nie ta pogoda to cieszylabym sie jak zwykle wrrr

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2008, 18:13

ALE upałłłłłłłłłłłłł ufffffff nie idzie wytrzymac :ico_oczko:

BEWU witaj,masz racje Wiki lata jak szalona,wszedzie jej pełno i spindra sie na wszystko,oczy trzeba miec wkolo!!A tego filmu jeszcze nie widzialam :ico_noniewiem:

MADZIU dobrze ze u ortopedy wszystko ok,my idziemy w sierpniu zobaczymy co nam powie bo to juz bedzie 2 miesiace jak Wiki chodzi,a butki mamy wlasnie z pelna pietka niunia dobrze w nich chodzi!!

MADZIORKA super ze Lelusiowi uzadziliscie imprezke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-07-02, 20:01 ]
PARE NOWYCH FOTEK

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
magda26

02 lip 2008, 20:52

Madziorka spokojnego lotu zycze :):

Frydza fotki super :):

MOi mezczyzni juz spia ja teraz wzielam prysznic i siadlam na TT z kuflem kompotu wisniowego hehehe ...u nas tez skwar nie miłosierny :ico_olaboga:

Dziewczyny fajnie jest jak kazda z nas jest inna ...inaczej zyje....ma inne poglady...styl zycia..... a te nasze forum jest dla nas wiec cieszmy sie :):
Ja koncze juz na ten temat ...KROPKa ....
i pora zdjąć maski
hm ja sie z tym nie zgodze ...Kamilka chciala wyrazic to co czuje i mysli ( jak kazda z nas to robi) jedna łagodniej druga przesadnie do bólu ....ja to tak odebralam

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lip 2008, 21:00

hm ja sie z tym nie zgodze ...Kamilka chciala wyrazic to co czuje i mysli ( jak kazda z nas to robi) jedna łagodniej druga przesadnie do bólu ....ja to tak odebralam
ja to tez tak odebrałam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 lip 2008, 23:49

kamilko twoje posty stają się coraz bardziej ostre i cięte
Tak. A domyslasz sie dlaczego?
wyłapałam jakas niepotrzebna rywalizacje
Nie ma żadnej rywalizacji. POnownie piszę, ze nie o to mi chodziło Madzia.
Po prostu Juli napisała, ze tylko Ty żyjesz jak ona i w związku z tym my jej nie rozumiemy. A ja po prostu uważam, ze nie chodzi tu o tempo życia.

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 lip 2008, 08:04

Kamilko nie mam pojęcia.... powiesz?

Madziu i Frydziu kurcze o tych maskach to źle mnie zrozumiałyście...echhhh, nie miałam na myśli nic negatywnego i broń Boże nie twierdzę że któraś z dziewczyn prezentuje się inną niz jest w rzeczywistości, chodziło mi bardziej o zahamowania żeby czasem kogoś nie urazić, to sie nawet przejawia teraz w moim poście, poprostu słowo pisane może być różnie odebrane, nie widzimy swoich twarzy, więc czasami mogą wyjść pewne nieporozumienia...

Frydza śliczne fotki :ico_brawa_01:
Dziewczyny fajnie jest jak kazda z nas jest inna ...inaczej zyje....ma inne poglady...styl zycia..... a te nasze forum jest dla nas wiec cieszmy sie
Ja koncze juz na ten temat ...KROPKa ....
to mi się podoba :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magda26

03 lip 2008, 08:09

U ns skwar nie miłosierny dzisiaj 30 stopni ...............łaaaaaaaaaaaaaaa w pokoju juz mam 27 i ukrop na maksa .....czekam na mezulka o 14 wraca z pracy i wio gdzies nad wode :ico_oczko:

Marcinek obudzil sie juz o 6.20 a tym samym mam juz posprzatane na rosolek wstawione juz jestesmy po sniadanku i luzik hehe

[ Dodano: 2008-07-03, 08:35 ]
A mam do was pytanie

Bylismy ostatnio w parku Marcinek bawil sie na trawce podchodzi do nas dziewczynka z tata okolo do 3 lat dziewczynka wszystko bylo oki do czasu kiedy sie nie usmiechnela i wiecie co ....wszystkie zeby jakie miala byly czarne.........troszke odrzucajace jest takie uzebienie .....powiedzcie czy to od slodyczy czy rodzice za duzo slodyczy jej daja ............

A co do slodyczy dajecie maluchow??

Moj sporadycznie zje np czekoladke (kostke ) jak P mu da ja nie daje lizaczka possie jak kupi babcia a tak staram mu nie dawac wole owoce :):

[ Dodano: 2008-07-03, 08:40 ]
Wszystkiego Najlepszego dla Helenki z okazji roczku :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”