Dzien dobry z rana
Moje dzieci sobie jeszcze spia,a ja sie juz nie klade,bo Marcusek moj sie zaraz obudzi i bedzie chcial mleczko
I przyznam sie wam ze i mnie dopadl malutki kryzysik z mezem.. Ale powiedzmy ze sama sobie jestem winna.. po krotce chodzi o to ze za duzo pieniedzy wydalam na Nicole.. bo wiecie ma urodzinki jutro i ja jej kupilam ciuszki ladne a mojemu mezowi powiedzialam ze juz nic juz nie kupie jej.. tym bardziej ze troche juz wydalismy kaski.. malej kupilismy drogi nowy fotelik do auta,oprocz tego duzo ksiazeczek i nawet taka grajaca,i jeszcze mala ma takie ze sie zaklada na ramiona i moze w tym plywac zapomnialam jak sie to nazywa po polsku.. i nawet kolko do kapania ma tez Nicole.. i hustawke tez odkupilismy od mojego szwagra ale super wyglada ta hustawka takze troche duzo tych prezencikow dla Nicolinki i teraz moj maz sie wkurza na mnie.. czuje sie zle z tym ze powiedzialam ze nie kupie a ja kupilam.. a ja chcialam tylko zeby Nicolinka ladnie wygladala ..Wiem zle zrobilam ale czekam cierpliwie jak mojemu mezowi minie.,. wiem ze go to boli i mu ciezko ale ja tez przy tym cierpie choc to moja wina ze tak jest.. ale nic pouklada sie .. juz mi powiedzial moj maz ze mam sobie przemyslec co zrobilam.. wiec nie jest az tak najgorzej.. mam nadzieje ze mu szybko minie..
Wybaczcie ze tak tylko o sobie i o moich problemach.. ale niemam za bardzo z kim tak sobie o tym pogadac..
A jak chodzi o Basie,to ja juz tez wszystko wiem.. i jest Ok,dzieki dziewczyny
Dzisiaj musze caly domek ladnie posprzatac,pranko mi sie juz pierze,i pomyslalam ze jak ja bede sprzatac to dam Nicolinke do dziadka na jakies 2 godzinki ja na spokojnie posprzatam a mala bedzie chasac na ogrodku dziadkowym bo pogoda jest w miare ladna Mysle ze to nawet dobry pomysl.. a dziadek sie juz cieszy..
Maggie masz racje Nicolinka ma dopiero2 latka (jutro ) wiec dopiero sie uczy mowic,inne dzieci mowia szybciej a inne wolniej, ale mysle ze do 3 latek to bedzie juz ladnie mowic bo rozumie co sie do niej mowi w obu jezykach. i zaczyna tam slowka mowic tez w obu jezykach chociaz bardziej mi sie wydaje ze po polsku mowi wiecej.. ale to normalne bo ja gadam tez z mala po polsku bedzie oki,a z nocniczkiem juz niedlugo zaczynamy
Milego dzionka wam zycze i do pozniej papa
[ Dodano: 2008-07-24, 07:18 ]
Gabi u nas tez ta pogoda nie jest taka super.. Wczoraj to raz swiecilo slonce,a raz padal deszcz i bylo zimno.. dzisiaj na szczescie sie troche wypogadza.. i zapowiadaja ze ma byc ladnie ale z przelotnymi burzami.. mam nadzieje ze ten sierpien bedzie chociaz bardziej troche upalny