Hej slodkie
Moje dzieci juz wlasnie zasnely.. znowu spia razem o tej samej porze.. i w tej samej porze chcialy zasnac.. ale najpierw uspalam Marcuska pozniej Nicolinke .. i mam dosyc.. mieszkano posprzatalam a Nicole sie ladnie wybawila z dziadkiem a wczesniej byli oboje na spacerku w sklepie.. i smiesznie bylo bo moj tesciu chce placic a mala mu polozyla na lade takie Kinder Pinguin to takie batoniki czekoladowe.. i chcac niechcac musial tesciu zaplacic.. a wczesniej nie widzial ze mala Nicolinka cos w rece niesie.. dopiero przy kasie polozyla na lade i juz ok,

To ci maly cwaniak z Nicolinki

Tesc sie smial z tego ale chetnie zaplacil..
Pozatym to mala Nicole jak ostatnio chodzi spac w polodnie to ma pecha.. Wczoraj jak ja usypialam to uderzyla sie glowka o sciane..

a dzisiaj jak ja usypialam to uderzyla sie nosem o rog kanapy na ktorej spi.. boze jak plakala.. chciala po prostu pozycje znalezsc i upadla prosto na nos.. a ze troche za daleko sie przesunela to wyladowala na oparciu kanapy..

Ale na szczescie nie poleciala jej krew z nosa i zasnela spokojnie ale poplakala tez troche..
A moj Maarcusek to naprawde kochane i slodziutkie dzieciatko moje,on jest taki mocny.. Juz chce siadac i nie boi sie ze spadnie z wersalki.. ja oczywiscie jestem obok ale mowie wam bardzo chce siedziec i juz sie tak mocno dzwiga do przodu ze to szok.. Pozatym usmiecha sie pieknie i gaworzy tak fajnie po swojemu.. Za ten jego przepiekny usmiech slodziutki wszystko bym mu dala

Tak samo jest z Nicolcia

No ale dzieci mi spia a ja odpoczywam.. Tesciowi sie podobalo te 2-3 godzinki z Nicolka najpierw byli na spacerze a pozniej na ogrodku i jak poszlam juz po Nicolinke to mi tesiu powiedzial ze codziennie moze z mala na spacerki chodzic.. z jednej strony pomysl ok,ale ja tez bym chciala z moimi dziecinkami na spacerki chodzic.. a pozniej mala spi tak do 16-17 i troche pozno na spacerki.. chociaz.. wtedy to ja chcialam z mezem pobyc bo z pracki o tej porze przychodzi.. pomysle nad tym jeszcze
A jutro przychodza do nas tesciowie i odprawiamy Nicolinki urodzinki a w sobote to juz bedzie pelny dom ludzi.. beda tesciowie(juz na obiad ich zaprosilam) i szwagier z rodzina a i prawdopodobnie beda tez tesciowie mojego szwagra.. czysci niemcy(to znaczy sa z Bawarii ) O rety czyli duza impreza sie szykuje
Maggie masz racje chodzilo o to ze mezowi powiedzialam ze nie kupie a zrobilam i tak jak ja chcialam .. i kupilam.. i sam powiedzial mi ze nie chodzi mu o to ze kupilam .. ale o to w jaki to zrobilam " brzydki sposob"

Ale mysle ze bedzie Dobrze

Masz racje kazda z nas jest wyjatkowa i dlateego mamy takie super forum
Dziekuje wam za pocieszenie i za rady
Aginka tobie tez dziekuje za mega piekne milusie slowa odrazu sie lepiej czuje bedac tutaj z wami

Nie martw sie jakos pouklada sie wszystko i napewno wszystko pogodzisz

A Marcusek to kochany chlopczyk,on jest tak slodki ze chetnie bym go zjadla.. ale co pozniej bede miala?

Ale tak naprawde to spokojniutki i slodziutki chlopczyk... Uwielbia sie nosic ma gilgotki i prawie caly czas sie usmiecha
Ok ja uciekam Baboski bo musze malej ciasto na jutro zrobic.. i juz nawet gadalam z moja sasiadka z gory i juz sie zadeklarowala ze jutro zadzwoni do mnie dzwonkiem to znaczy ze chce malej Nicolince dac jakis prezent i juz nawet sie mnie przy takiej luznej gadce pytala co kupilismy Nicole bo moze sasiadka nie miala pomyslow na prezent

Takze ciasto mi sie jutro przyda bo napewno zjem sobie tez po kawalku z moja sasiadka :)
Ok juz was nie zanudzam bo zaczynam znowu referaciki pisac co mi sie juz dawno nie zdazylo

Buziaki dla was papa