Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 lut 2012, 14:24

i uznaje to za alternatywe paczkow :-D :ico_haha_01:
- dobre i to :ico_oczko:

jagodka - ja bym nie swirowala,wazne,ze sie rusza i czujesz,ze on ta jest :ico_sorki:

Moze ma dzis leniwy dzien,moja Zuzia drugi raz od 23 grudnia zasnela w dzien :ico_szoking: Od kiedy smoczka zabralam,przestala spac w dzien - po drodze raz usnela i dzis drugi raz - tanczyla sobie,potem usiadla i zasnela :ico_szoking:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lut 2012, 14:55

tanczyla sobie,potem usiadla i zasnela
:ico_szoking: podziwiam takie dzieci...nie wiem jak to możliwe :ico_szoking: szacun!!!!!! Moj moze sam b y padł gdyby nie spał z trzy dni :ico_oczko: (chodzi mi o Dawidka) on takie anty-snowe dziecko... :576:

wreszcie dziś odpadł pępuszek u Patryczka :524: yupi
ala miske czasteczek i uznaje to za alternatywe paczkow
:-P

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 lut 2012, 15:02

Jagoda a może najpierw zadzwoń do swojego lekarza jak masz możliwość, albo do szpitala na izbę przyjęć - zobaczysz co Ci powiedzą, czy to już czas się martwić czy jak i wtedy zdecydujesz czy jechać czy nie. Ja osobiście, mam różne dni - jednego dnia szaleje, a następnego delikatnie tylko mnie szmera, lekarz mówił, że to normalne.

Co do ciuszków to tylko na zdjęciu tak wygląda, że ładnie ułożone :-D A kolorami bo to było jedno pranie i to samej takiej bielizny. Teraz wstawiłam drugą partię, bo od rana robiłam pączuchy, żeby mąż przed pracą zjadł i wziął sobie kilka bo dzisiaj znowu do północy tam siedzi.

U nas też pełno śniegu, muszę wieczorem jechać do Szkoły Rodzenia (niestety sama) mam nadzieję, że będę mogła dojechać do domu, bo my mieszkamy w takim miejscu że ciężko - dzisiaj widzę jedzie piaskarka ale pług podniesiony do góry i nie odgarnia, dopiero niedawno sąsiad traktorem przejechał i odwalił trochę śniegu ale jak tak dalej będzie padać to wieczorem znowu będzie zasypane :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

Dzwoneczek ale Twój synalek to nieśpioch - zobaczysz, jeszcze kilka lat i nie będziesz mogła Go na siłę z łóżka wyciągnąć :-D
Ostatnio zmieniony 16 lut 2012, 15:06 przez biniu_s, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

a u mnie wlasnie rośnie ciasto na pączki. Zapraszam za 2 godzinki na gotowe :ico_haha_02:

[ Dodano: 16-02-2012, 14:04 ]
u nas też masa śniegu, Łukasz do przedszkola i z na sankach sobie jedzie jak panisko :ico_oczko: tylko chabeta coś wzdęta jakby sie mokrej koniczyny najadła :-D

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lut 2012, 15:11

dzis nareszcie bede miala swoj wozeczek :ico_brawa_01: szwagier odebral go wlasnie od kuriera i mi go podrzuci :509:
Dzwoneczek ale Twój synalek to nieśpioch - zobaczysz, jeszcze kilka lat i nie będziesz mogła Go na siłę z łóżka wyciągnąć
hehe ironia losu co nie?? jak chce sie zeby dziecko spalo to jak na zlosc ono nie chce, a jak trzeba isc do szkoly to zawsze te samo haslo : "mamo jeszcze chwilke" pamietam po sobie :-D

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lut 2012, 15:45

dzis nareszcie bede miala swoj wozeczek szwagier odebral go wlasnie od kuriera i mi go podrzuci
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oczywiście chcemy zobaczyć to cudeńko :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lut 2012, 16:08

oczywiście chcemy zobaczyć to cudeńko :ico_sorki:
sie rozumie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 lut 2012, 16:14

on takie anty-snowe dziecko... :576:
- hehe,no moje akurat ze snem klopotu nie maja,zasypiaja wieczorkiem ladnie,ale drzemka Zuzi w dzien mnie zaskoczyla :ico_szoking:
"mamo jeszcze chwilke" pamietam po sobie :-D
- ja tez :ico_oczko:

Bylam z Zuzka u meza w pracy - zawiozlam mu paczuszki,oczywiscie Zuzka wrocila z pilka :ico_oczko: Jakas pani nas zaczepila jak do auta szlysmy,Zucha popisowy usmiech strzelila,powiedziala cos po swojemu i babka zaraz jej ze swojego auta pilke wyciagnela ( taka reklamowek z biura podrozy) :ico_oczko:

A ja juz mialam nic nie kupowac ale zobaczylam dzisiaj w naszym minisklepiku,ze kwiatunio wystawila spioszki - kocham moja mamusie

Obrazek

i "przepraszam was panie ale moj tata jest zajety"

Obrazek

i nie moglam sie powstrzymac :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lut 2012, 16:20

iw_rybka, świetne te śpioszki :-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”