Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2011, 13:30

cześć kobietki
zalatana jestem ostatnio i praca mnie pochłania ostatnio tak, że nawet w nocy mi się sni :ico_olaboga: echhh... czasu brak na wszystko, a jak teraz mam chwile wolna i mogłabym mieszkanko odgruzić to mam totalnego lenia, znacie jakiś dobry sposób na to "aby się chciało"?

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 lis 2011, 13:43

elibell, nie wiem czy tak szybko coś jeść skoro co się dopiero dowiedziałaś,że ma skazę :ico_noniewiem:
znacie jakiś dobry sposób na to "aby się chciało"?
nie znam :-D

ja już 2 pranie wstawiłam i obiadek gotuję dla nas i Milenki :-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2011, 13:45

nie znam
ja niestety też, echhh
pranie też mi sie kotłuje a że nie mam gdzie suszyc więc tylko jedna pralka będzie, chlebek sie piecze a po 17 mam gości a w domku syfik

elibell
4000 - letni staruszek

05 lis 2011, 13:49

elibell, nie wiem czy tak szybko coś jeść skoro co się dopiero dowiedziałaś,że ma skazę
czekam czekam, tak jak mi pisałaś miesiac chociaż, choć mój lekarz rodzinny powiedziała bym spróbowała mleka znów i zobaczyła i jak znów będzie tak brzydko wyglądał by przyjść do niej i pokazać na żywo - bo wtedy bym miała mleko darmowe każde nie tylko to na recepte. Ale też nie chcę synkowi takiej krzywdy robić, jeszcze ze 2 tyg musze poczekać. Bo tak około 10 przekonałam się że to skaza białkowa, co miał największą wysypke na ciele
znacie jakiś dobry sposób na to "aby się chciało"?
poczytać ile to nasza ania robi w dniu i wtedy człowiek myśli "boszeee a ja taka leniwa baba to moze też coś zacznę robić" hihihihihihihi

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2011, 13:53

elibell, nie wiem co to skaza białkowa, żadne moje dziecię tego nie mialo więc nie pomogę
poczytać ile to nasza ania robi w dniu i wtedy człowiek myśli "boszeee a ja taka leniwa baba to moze też coś zacznę robić" hihihihihihihi
hehe niestety nie motywuje tylko wpędza w depresję, ze inne potrafia a mi ise nie chce :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 lis 2011, 13:55

:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
na mnie najlepiej działa brak internetu :-D wtedy wpadam w taki wir,że ciągle coś robię,a od wczoraj prawie cały dom wysprzątany :ico_oczko:
choć mój lekarz rodzinny powiedziała bym spróbowała mleka znów i zobaczyła i jak znów będzie tak brzydko wyglądał by przyjść do niej i pokazać na żywo
lepiej poczekać jeszcze troszkę i wtedy sprawdzać powoli :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

05 lis 2011, 13:59

aniawlkp86, dokładnie, przeczekam jeszcze troszkę i dopiero sprawdze, mleka modyfikowanego nie potrzebuję aż tak, bo jest na piersi, dostaje MM tylko jak Marcin z nim zostaje, i czasem na noc jak mam cycki flaczki a on by chciał jeść i jeść:)

bozena, trochę lenistwa nikomu nie zaszkodzi, pracujesz ciezko to i nalezy się przerwa, a dom nie muzeum pamiętaj, no chyba że już potykasz się o własny cień to juz gorzej, jak upadniesz to wstań i posprzątaj hihihi

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2011, 14:05

elibell, hehehe jeszcze się nie potykam ale juz prawie, chyba jednak pojde coś zrobię zanim podbiję sobie oko :ico_oczko:
będę do was zagladać bo kompa nie wyłączam

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 lis 2011, 14:06

elibell, dobrze,że na cycusiu,to dla niego najlepsze jedzonko :ico_brawa_01: ja nie żałuję,że mała jest na butli,karmiłam piersią 4 miesiące i już się z tym okropnie męczyłam,miałam dość ciągłego braku czasu dla siebie,bo chciała jeść nawet co pół godziny :ico_olaboga: teraz mi ulżyło,choć mleko swoje kosztuje,ale ja czuje się o wiele lepiej :ico_sorki:

[ Dodano: 05-11-2011, 13:07 ]
bozena, to zaglądaj,ja też z doskoku bo obiadku pilnuję :ico_oczko:

jakoś mi dziwnie tak bez Hani w domu,taka cisza,że aż niemożliwe :ico_haha_01:

elibell
4000 - letni staruszek

05 lis 2011, 14:53

jakoś mi dziwnie tak bez Hani w domu,taka cisza,że aż niemożliwe
a jak się marzy o ciszy i spokoju to nie ma komu dzieci podrzucić:):):):)

Wróć do „Pozostałe”