zalatana jestem ostatnio i praca mnie pochłania ostatnio tak, że nawet w nocy mi się sni

czekam czekam, tak jak mi pisałaś miesiac chociaż, choć mój lekarz rodzinny powiedziała bym spróbowała mleka znów i zobaczyła i jak znów będzie tak brzydko wyglądał by przyjść do niej i pokazać na żywo - bo wtedy bym miała mleko darmowe każde nie tylko to na recepte. Ale też nie chcę synkowi takiej krzywdy robić, jeszcze ze 2 tyg musze poczekać. Bo tak około 10 przekonałam się że to skaza białkowa, co miał największą wysypke na cieleelibell, nie wiem czy tak szybko coś jeść skoro co się dopiero dowiedziałaś,że ma skazę
poczytać ile to nasza ania robi w dniu i wtedy człowiek myśli "boszeee a ja taka leniwa baba to moze też coś zacznę robić" hihihihihihihiznacie jakiś dobry sposób na to "aby się chciało"?
hehe niestety nie motywuje tylko wpędza w depresję, ze inne potrafia a mi ise nie chcepoczytać ile to nasza ania robi w dniu i wtedy człowiek myśli "boszeee a ja taka leniwa baba to moze też coś zacznę robić" hihihihihihihi
poczytać ile to nasza ania robi w dniu i wtedy człowiek myśli "boszeee a ja taka leniwa baba to moze też coś zacznę robić" hihihihihihihi
lepiej poczekać jeszcze troszkę i wtedy sprawdzać powolichoć mój lekarz rodzinny powiedziała bym spróbowała mleka znów i zobaczyła i jak znów będzie tak brzydko wyglądał by przyjść do niej i pokazać na żywo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość