Hej kobietki!
kaczorek jak wyszla tapeta??
wisnia komoda pierwsza klasa! Podoba mi sie ten ciemny kolor po bokach i wogole caly styl

Super super! Widze ze brzuszek podobny do mojego
tibby WOW! Az musze to powiedziec, nieraz sie widzi w magazynach dla kobiet ciezarnych kobietki ktore promuja bielizne i zawsze sa takie piekne gladziutkie i Ty kobietko zostalas obdarzona cudem natury - masz przesliczna skore, brzuszek taki gladziutki wlasnie jak te ciezarne modelki co promuja bielizne dla ciezarnych

Pozazdroscic

Moj brzusio tez jest narazie bez rostepow ale skore na calym ciele mam taka prazkowata jakby - tu biala tu zolta jakby takie ciapki a Tobie nawet tluszczyka nie widac, wszystko ladnie dopasowane

Sliczny brzusio !
A. ma dzis status wiec musielismy przelozyc szpital na jutro, ale bedziemy musieli sie spieszyc bo o 9.00 mamy byc na miejscu, wiec zeby odwiezc Julcie do przedszkola bedziemy musieli wstac miedzy 6-7. Julcia normalnie sie budzi po 8.00 troche sie boje ze bedzie miala zwalony humorek przez niewyspanie, ale coz, jeden dzien jej nie zbawi
Wczoraj podjechalismy do Ikei w koncu i tam kupilismy przewijak, szafa byla za dluga wiec ta kupimy dopiero jutro po szpitalu. Bedziemy musieli wziasc moj stary grat

Troche jestem zawiedziona bo chcialam inne meble do Julci pokoju, ale zrobilismy liste co nam jeszcze brakuje i ku naszemu zdziwieniu z samej wyprawki brakuje nam rzeczy za 3000 zl

a tu jeszcze mebelki sa potrzebne, no bo gdzie ciuchy wlozyc?? Do tego domek po remoncie wiec co miesiac kupujemy meble zeby jakos wszystko wypelnic, nie chcemy kredytow wiec bierzemy za gotowke, a dzwonilismy wlasnie na ten magazyn z tymi slicznymi mebelkami ale niestety nie maja nic za pol ceny co by oznaczalo ze za sama komode i szafe bysmy musieli zaplacic 5000 zl

do tego by wyprawka by miala dojsc o nie nie nie

Do Julci pokoju brakuje jeszcze dywan, tapete chcielibysmy powiesic na jedna strone no i ten fotel do karmienia tez chcialam zebym mogla karmic w Julci pokoju jak ona sie bawi. Z tego zwrotu podatkowego prawie nic by nie zostalo, a ja chcialam odstawic czesc na bok. Wiec musielismy wybrac meble z Ikei, innych firm w sumie nie probowalam bo i tak wybor jest martwy , wiekszosc komod - przewijakow jest cala biala i w niczym sie nie odznacza od tych z Ikei. A ze Julcia ma juz jeden regal i polki zawieszone na jednej ze scian wiec trzeba bylo cos wybrac co by pasowalo w wygladzie. No w koncu zdecydowalismy sie na ta komode
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S29828090 i ta szafe
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90111391 i po prostu obkleje przod tapeta tak jak zrobilam z Julci polkami w pokoju. Dzis bede skladala komode zobaczymy co wyjdzie z mojego masterkowania

Julcia w przedszkolu, a ma status do 12.00 w nocy wiec mam czas do 15.00 zeby sie uporac z komoda, mam nadzieje ze zdarze

Styl meblow napewno pasuje najbardziej do Julci pokoju, ale chcialam cos bardziej takiego staromodnego, tyle ze jak tak patrzelismy na inne komody z Ikei to niewiem czy one w stylu by nie byly *za dorosle* ze tak powiem. Zawsze to pokoj dziecka. No nic, wszystko juz jest zaklepane i nie ma co nad tym wiecej rozmyslac