Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2010, 10:42

Witajcie u nas słonko przebija sie z chmurek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 mar 2010, 10:44

witam się z rańca! :ico_kawa:

wisnia3006, cudowna komoda i super łóżeczko. Pościel pierwsza klasa! :ico_brawa_01: Zuzce z pewnością będzie w niej dobrze.

Ok, dziś wkleję zdjęcie tego satynowego szlafroczka.

Cieszę się dziewczyny, że u ginków ok. My idziemy dziś na 18:10. I będzie USG :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2010, 10:50

wisnia3006 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale cudności Piękny ten komplet :ico_haha_02:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2010, 11:10

tibby, gozdzik, podziekowac :ico_sorki:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 mar 2010, 11:25

Hej kobietki!

kaczorek jak wyszla tapeta?? :ico_brawa_01:
wisnia komoda pierwsza klasa! Podoba mi sie ten ciemny kolor po bokach i wogole caly styl :ico_brawa_01: Super super! Widze ze brzuszek podobny do mojego :ico_brawa_01:
tibby WOW! Az musze to powiedziec, nieraz sie widzi w magazynach dla kobiet ciezarnych kobietki ktore promuja bielizne i zawsze sa takie piekne gladziutkie i Ty kobietko zostalas obdarzona cudem natury - masz przesliczna skore, brzuszek taki gladziutki wlasnie jak te ciezarne modelki co promuja bielizne dla ciezarnych :ico_brawa_01: Pozazdroscic :ico_brawa_01: Moj brzusio tez jest narazie bez rostepow ale skore na calym ciele mam taka prazkowata jakby - tu biala tu zolta jakby takie ciapki a Tobie nawet tluszczyka nie widac, wszystko ladnie dopasowane :ico_brawa_01: Sliczny brzusio !

A. ma dzis status wiec musielismy przelozyc szpital na jutro, ale bedziemy musieli sie spieszyc bo o 9.00 mamy byc na miejscu, wiec zeby odwiezc Julcie do przedszkola bedziemy musieli wstac miedzy 6-7. Julcia normalnie sie budzi po 8.00 troche sie boje ze bedzie miala zwalony humorek przez niewyspanie, ale coz, jeden dzien jej nie zbawi :ico_oczko:

Wczoraj podjechalismy do Ikei w koncu i tam kupilismy przewijak, szafa byla za dluga wiec ta kupimy dopiero jutro po szpitalu. Bedziemy musieli wziasc moj stary grat :-D Troche jestem zawiedziona bo chcialam inne meble do Julci pokoju, ale zrobilismy liste co nam jeszcze brakuje i ku naszemu zdziwieniu z samej wyprawki brakuje nam rzeczy za 3000 zl :ico_szoking: a tu jeszcze mebelki sa potrzebne, no bo gdzie ciuchy wlozyc?? Do tego domek po remoncie wiec co miesiac kupujemy meble zeby jakos wszystko wypelnic, nie chcemy kredytow wiec bierzemy za gotowke, a dzwonilismy wlasnie na ten magazyn z tymi slicznymi mebelkami ale niestety nie maja nic za pol ceny co by oznaczalo ze za sama komode i szafe bysmy musieli zaplacic 5000 zl :ico_nienie: do tego by wyprawka by miala dojsc o nie nie nie :ico_nienie: Do Julci pokoju brakuje jeszcze dywan, tapete chcielibysmy powiesic na jedna strone no i ten fotel do karmienia tez chcialam zebym mogla karmic w Julci pokoju jak ona sie bawi. Z tego zwrotu podatkowego prawie nic by nie zostalo, a ja chcialam odstawic czesc na bok. Wiec musielismy wybrac meble z Ikei, innych firm w sumie nie probowalam bo i tak wybor jest martwy , wiekszosc komod - przewijakow jest cala biala i w niczym sie nie odznacza od tych z Ikei. A ze Julcia ma juz jeden regal i polki zawieszone na jednej ze scian wiec trzeba bylo cos wybrac co by pasowalo w wygladzie. No w koncu zdecydowalismy sie na ta komode http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S29828090 i ta szafe http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90111391 i po prostu obkleje przod tapeta tak jak zrobilam z Julci polkami w pokoju. Dzis bede skladala komode zobaczymy co wyjdzie z mojego masterkowania :ico_brawa_01: Julcia w przedszkolu, a ma status do 12.00 w nocy wiec mam czas do 15.00 zeby sie uporac z komoda, mam nadzieje ze zdarze :ico_brawa_01: Styl meblow napewno pasuje najbardziej do Julci pokoju, ale chcialam cos bardziej takiego staromodnego, tyle ze jak tak patrzelismy na inne komody z Ikei to niewiem czy one w stylu by nie byly *za dorosle* ze tak powiem. Zawsze to pokoj dziecka. No nic, wszystko juz jest zaklepane i nie ma co nad tym wiecej rozmyslac :ico_oczko:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

18 mar 2010, 11:43

hej

ja prasuje te nieszczesne pieluszki i tak mi sie nie chce..
polozylabym sie chyba do spania.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2010, 12:11

MamciaKochana, fajne te mebelki jak je okleisz będą weselsze :-D :-D
polozylabym sie chyba do spania.
mnie tez spanie łamie ale Jula szaleje to nie ma jak spać przez dzień

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 mar 2010, 12:39

MamciaKochana, świetny jest ten przewijaczek. Koniecznie pokaż fotki później jak już obkleisz. Z pewnością dodasz mu życia i kolorków, bo taki sam w bieli, to bladziutki i smutnawy. A przecież dzidzię interesuję mocne kolory ;-)
Strasznie dziękuję za te miłe słowa :ico_wstydzioch: aż się czerwienię! :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Jutro kończymy 37.tydzień!!! :ico_brawa_01: Tobi jest więc oficjalnie uznany za dziecko DONOSZONE!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2010, 12:48

Jutro kończymy 37.tydzień!!!
a ja 38 i nic sie nie dzieje:(

lidziasc
Wodzu
Wodzu

18 mar 2010, 12:51

Tibby super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wisnia3006, cierpliwosci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a u nas dzis 35 tydz :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”