dzwoneczek82, to chyba imprezka sie szykuje
ja wzielam sie za wiosenne porzadki. myje wszystko w szafkach bo stwierdzilam ze pozniej bedzie jeszcze gorzej z tym brzuchem a nie ma mi kto pomoc
tak w niedziele...urodzinki Dawidka wyprawiamy...wiec i moją 30-tke uczcimydzwoneczek82, to chyba imprezka sie szykuje
już kopnęłam..wirtualnie...marsz do kuchni nakarmic siebie i dzidzięKopnijcie mnie w d... bo jeszcze nic nie jadlam, a nie chce mi sie robić
tylko nie szalej tak jak ja ...ja wzielam sie za wiosenne porzadki. myje wszystko w szafkach bo stwierdzilam ze pozniej bedzie jeszcze gorzej z tym brzuchem a nie ma mi kto pomoc
dzieki dziewczyny, wiem, ze 100 dni przeleci, ale jednak to jeszcze aż 100 dni jako spasiona wielorybica z dostawką
Ja dzis mialam nocke jak z noworodkiem,moja Zuzka przyszla o 1 w nocy i musialam jej dac pic,potem ja tulic,ona mnie calowala,potem zaczela mi opowiadac cos po swojemu a na koniec usnela z nogami na mnie,co nie spodobalo sie malemu,ktory postanowil za wszelka cene zwalic jej nogi z mojego brzucha i kopal od srodka - no cyrk
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość