Witajcie dziewczynki!!!!!
zapraszam na przepyszna kawunię
Magda - ja osobiscie nie za bardzo lubię chodzic do cyrku....ale mysle ze Alusiowi to by i moze przypadło do gustu, on uwielbia zwierzeta i w ogole lubi jak głośno jest, jak cos sie dzieje...sama nie wiem, moze by sie jednak czegos mógł wystraszyc...
mysle jak Frydza - kazde dziecko inne i inaczej reaguje na rozmaite bodzce...
my dzis tez musimy zaliczyc mega zakupy...jutro z ranca jedziemy nad morze
wszystko trzeba dzis kupic i sie pakować
mam nadzieje ze jeszcze dzis wpadne sie pożegnac...
wiecie co - mój Alus to chyba teraz juz zaczął przeżywać tzw. bunt dwulatka
wszystko robi co nie wolno, specjalnie....mimo ze doskonale rozumie ze nie wolno, bo bardzo wyaxnie mu wyznaczamy granice, a szczególnie mój mąż, mimo to zawsze na przekór..
wczoraj zaczał w nietypowy sposób korzystac z rowerka i konika do bujania.....nie bedzie w nim jezdził czy sie bujał, oj nie, on musi stanąć na siedzeniu!!!!!!i to spryciarz sam staje, tak zgrabnie sie wys,myknie i staje!!!!!!w krzesełku do jedzenia ---co sie teraz dzieje
raczej go na kolanach juz karmie, bo w krzesełku tez nie chce siedziec tylko staje cały czas.....tak sie z pasów wysmyknie ze stanie
to sa przykłady z ostatniego dnia, poza tym na jeszcze wiele innych sposobów potrafi mnie zadziwić
aaaaa jeszcze cos wczoraj wymyslił, ale to to mnie juz przeraziło....
wczoraj zaczał juz na dobre dobierac sie do kuchenki!!!!!!!chyba musimy jakies zabezpieczenie juz kupic.....on dotyka - fakt na palcach - juz blatu..o mały włos by wczoraj nie wylał na siebie podgrzanej wody w garnuszku!!!!
i biega w tym kierunku z determinacją i za kazdym razem próbuje i próbuje mimo ze doskonale wie ze nie wolno
[ Dodano: 2008-07-09, 11:52 ]
Frydza a u nas juz pada i grzmi od rana
[ Dodano: 2008-07-09, 12:07 ]
dziewczyny mam pytanie - czy Wasze dzieci były juz szczepione po 1wszym roczku?????my jeszcze nie bylismy, Alek był chory, lekarka na urlopie a teraz wyjazd...ale chyba nawet lepiej jak sie opóźnia szczepienie, jak myslicie??????macie jakies info na ten temat?????a w ogole czy te szczepienie nie przypada na 13, 14 miesiąc w kalendarzu szczepien????cos mi sie pokreciło chyba