ja postanowilam isc do poloznej bo musialam dzis isc , nie mialam co zrobic z Kuba i zadzwonilam do dziewczyny ktora bedzie nasz dom wynajmowala ,ona siedzi z sykiem w domu , i mowi ze nie ma sprawy ze mam go przyniesc , no to biegiem ubralam siebie Kube i w droge , deszcz padal

Kubus z Prasolem jakos zaszlismy do niej ale Kuba ze jej nie zna niechial zostac

wiec ubralam go i mowie no to pojdziesz z mamausia , i w doroge juz prawie zaszlismy do centrum i Kubus sie posikal

kurcze myslalam ze zwaruje juz byla 14.00 i mialam juz byc u lekarza

no to spowrotem do tej dziewczyny i w koncu mu wytlumaczylam ze nie ma teraz spodni i musi zostac i zostal , a ja taxi juz wzielam i do lekarza , tam 2 godziny prawie siedzialam

polozna mowi ze juz niebawem ze moze nie przyjde juz za tydzien na wizyte

, bylam zmeczona i glodna jak choera ,

podrodze zrobilam zakupy w jazynowym i zaszlam (ledwo) do tej dziewczyny Kubus swietnie sie bawil

wrocilismy do domu zjedlismy i przyszla znajoma z corka , posiedzialy i poszly o 19 , a Kubus zasnal na kanapie bez kapieli

i spi

a ja tez padam co za dzien
[ Dodano: 2010-03-18, 20:52 ]
lidziasc, ja tez lepiej cie czuje w tej ciazy tzn na koncowce bo wczesniej na poczatku maskra

, jesli chodzi o krmienie to ja planuje przynajmniej 3 miesiace a max 6miesiecy taki mam plan jak bedzie zobaczymy