zaparz i wypij rumianek,ale żołądek mam obolały.
po szpitalu czyli po 8tc miałam musiałam do gina przyjezdzać co tydzień,potem co dwa a teraz kazał przyjechać tak za ok miesiąc więc liczę,że tak w grudniu pojade na początku,zreszta mam badania następne zlecone więc je muszę zrozbić i dopiero do niego,a jak jestem u niego to mam za każdym razem USG i jakby opiekę połoznej...dziewczyny , a jak często macie wizyty i czy każda wizyta jest z usg?
ja mam w tej chwili to i to koszmar,ani siedziec ani leżeć a to wszystko przez to,ze zjadłam kolacje za późnochoć już nie wiem czy zgaga czy ucisk w żołądku jest gorsze, ale chyba jedno i drugie
mi sie wydaje, że na pewno nie raz w miesiącu, ale raz w każdym trymestrzehej anade z tego co mi mowil lekarz itd to nie wyplaca becikowe jesli nie jest sie pod stala opieka lekarza i musi byc przedstawiana karta ciazy by udowodnic ze min 1 raz wmiesiacu okresu ciazy bylas u ginekologa......
a to chyba mówili o tym w wiadomościach, masakra, u nas w lublinie teraz dziewczyna po porodzie zmarla z wykrwawienia sie;/ 24 lata miala,...
a o której masz? ja dopiero ok20,dziewczyny, jeszcze tylko kilka godzin! :)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość