u nas jest tak, nogi mala podnosi jak lezy czy nawet siedzi i na maie lubi lezec i ona nie tyle ze sie przesuwa ale przemieszcza i nawet nie wiem jak ale bardziej w kolo wlasnej osi albo nonono wierzga i posuwa sie w dol ale to bardzo male odleglosci :)
najgorsze ze teraz juz wychodzi z hustawki coraz czesciej wiec nie moge jej tam zostawiac a jak zapne pasami to sie denerwuje, wiec juz czekamy na krzeseleczko az wreszcie zakupimy albo dostaniemy, moja siostra a ciocia i chrzestna Amelci chce jej sprawic prezent i to co ogladalam na necie jest super, z bujaniem i ze wszystkimi bajerami

Aga78 wracajcie do zdrowia :))
[ Dodano: 2008-02-19, 12:10 ]
poradzcie mi co mozna kupic chrzesniakowi na roczek biorac pod uwage ze bede musiala mu to wyslac bo na roczek sie nie wybieramy do polski??
sama nie wiem, nie mam pomyslu na cos oryginalnego i nie wiem za bardzo co wogole sie powinno dawac, moze macie jakies propozycje??
moja mala pojadla i teraz zamiast sie uspic w hustawce siedzi prawie bokiem i obrabia zabawke i pracuje nad tym jakby tu sie zeslizgnac z niej na ziemie

z tym nasladowaniem to tak jest, moj maz jak wraca z pracy to czesto bierze mala na kolana, kladzie ja na swoich nigach ona ma glowe przy kolanach i zawsze robia sobie cwiczenia, rusza jej raczkami na boki, gora dol a potem kreci i ona wtedy tak chichocze az sie zanosi ze smiechu i po killku dniach my patrzymy a ona sama tak rzuca tymi rekami na wszystkie strony i sie smieje, tak jakby nasladowala, zreszta wiele rzeczy nasladuje, jak sie czasem chrzaka przy niej to ona tez tak robi i patrzy na nasza reakcje, nawet jak kichnie to patrzy czy widze i czy jej powiem na zdrowko jednym slowem jest kochana