hej kochane pamiętacie mnie jeszcze??
Frydza dzięki za pamięć, przepraszam że ci nie odpisałam na GG ale poprostu cierpie na chroniczny brak czasu na wszystko
wybacznie tak długą moją nieobecność ale ja ostatnio nie wiem do czego ręce włożyć dlatego komputer włączam od wielkiego święta.
Teraz będzie troche więcej luzu więc powinnam was częściej odwiedzać. Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich waszych postów, postaram sie przeczytać chociaż kilka kartek żeby wejść w temat.
Dla wszystkich roczniaków wielkie buziaki i sto lat.
Po krótce napiszę wam co u mnie.
Pracuję tam gdzie pracowałam więc żadnych zmian, tyle tylko że strasznie dużo pracy.
kurs angielskiego jak narazie skończyłam
A Emika rośnie jak na drożdżach. ostatnio jednego dnia wyszły jej 4 zęby, więc posiadaczką już 12 ząbków. Trochę chorowała więc było niezaciekawie, ale już jest dobrze. Dziś wysłałam ją na noc do babci, więc mam trochę wolnego.
pomału zaczyna mi moja córa sama chodzić i bawić się ze mną w chowanego
noce przesypia różnie, ale i tak przynajmniej raz budzi sie do jedzonka a czasami jeszcze na herbatkę
waży 9800, wzrostu ma 76, to są dane z wczoraj bo miała szczepienie
w wolnej chwili po zgrywam zdjęcia i wam wrzucę
kurcze tyle sie u mnie działo przez te 2 miesiące kiedy mnie z wami nie było że nie wiem o czym pisać, dlatego żeby was nie zarzucac taka ilością informacji teraz postaram się być już z wami na bierząco
dobra zabieram sie za czytanie
[ Dodano: 2008-07-11, 21:52 ]
o jacie
BeWu gratuluje
zauważyłam suwaczek
powiem cie że troszkę ci zazdroszcze. ja jakoś nie mogę namówić mojego M. na drugiego bobaska a strasznie bym chciała, jeszcze raz gratuluję, jesteś drugą czerwcówką która spodziewa się dzidziusia
ale super, aż mi sie łęzka w oku zakręciła