ten brązowy co pokazywalas tzn taka kawa z mlekiem?
nie, niestety tamtego koloru nie było, więc wzięliśmy czekolada z dodatkiem limetki porobię zdjęcia, jak już będzie w domku to wtedy będzie kolor widać
A co do butków, to się nie oparłam i kupiłam na Allegro adidaski za 15 zł, a z jednym dresikiem były w komplecie takie pluszowe i bardzo się powstrzymuję żeby nie kupić jakiś następnych
[ Dodano: 2008-11-13, 21:51 ]
Cichutko coś tutaj. Ja się w takim razie z Wami pożegnam i obejrzę coś w telewizji.
ja byłam u lekarza z tym kaszlem, jeszcze innego, tylko syrop kazał prawoślazowy brać i inchalacje z wody z sodą robić...
buty mam jakieś pluszowe, ale z olą mi sie nie przydały..no bo kiedy takiemu maluchowi nałożyć? najwygodniej jak ma luz i wierzga sobie...ale słodkie te butki są, to prawda....
Witam z rana od wczoraj mgla taka ze nie widac bylo nic z metra!
ja cała noc przespalam ale dzidzia nie dawala znaku zycia ...dzis z rana z laski swojej pare razy sie wypiela i tyle.... niby sie juz przyzwyczailam ze to takie spokojne dziecko ale z drugiej strony sie martwie jutro ide do lekarza i z nim porozmawiam
ja juz po sniadanku wlasnie pije herbate i dzis hmmm pojde na targ z mamą kupie farsz na krokiety bo mojemu sie zachcialo tzn rokiety z pieczarkami i barszcz:D zrobie dzis u mamy to i oni zjedza a reszte zabiore do siebie:)