Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 00:16

Sikorka, toż to SABAT czarownic a nie zjazdy masz :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2008-12-15, 23:20 ]
A moje szkraby nie mają takich "jedynych" ulubionych przytulanek... może właśnie dlatego, że mają siebie... :ico_noniewiem: za misie pysie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 00:25

mam - ze chrzcin
Obrazek

i to
Obrazek

w H&m w wa-wie nie ma, w magazynach h&m niema - w krakowie i w olsztynie tez brak ...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 00:37

kurcze.....

a gdzie on zabył ??? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 00:41

dobra przejrzałam całe allegro... brak
Massumi- dzieciaczki cudne ..a mały mikołajek :ico_brawa_01:
jagoda= cudna mała ..sliczna!!! i te włosy ..
sikorka- :ico_olaboga: :ico_olaboga: wspólczuje mężowi ..a tobie - tak jak massumi pisze sabat jak nic - wez miotłe albo co :-D
kamiela- ..hmm trudna decyzja..wiesz jak dla mnie to macie nizełe zarobki ..3 tys - nie płacicie za wynajem..hmm twoje do tego np. te 1500 i zyjecie niezle..a przeciez z tymi 3 tys tez kredyt by wam przyznali na 45 metrów? nie? trudna decyzja..
Daria- twoja maya mnie rozkłada na łopatki i twój spokój w jej wychowaniu .. podziwiam - ja tam musze miec jak w zegarku - wstajemy, jemy i spanie o okreslonej porze - a wy ..fajnie :-D
karola- wyjazd - zdecydowanie by wam sie przydał - popieram! człowiek sie odstresuje - odpocznie ..i wyjasni
Patrycja - :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: trzymam kciuki
miałam lady napisac - ale mi sie mały rozkrzyczal - wiec jutro pewnie dopisze reszte
ii aaaa szukajcie pieska !!! :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 00:53

Gosia A, jeszcze e-buy .... :ico_noniewiem: :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 01:20

ja szukalam na ebayu,jak wpisuje ze z h&mu to nie ma ale ogolnie mozna kupic bardzo podobne :ico_noniewiem: zobacz jeszcze na polskim ebayu ale ja Ci powiem co ja bym zrobila,kupila bym podobnego pieska w innych kolorach ale zeby material byl ten sam...albo kotka nawet...i dawalabym mu zawsze 2 razem,i ze to koledzy sa i razem chodza.....z tym ze kupilabym 2 od razu na wszelki wypadek,a jak sie cos staremu stanie to drugi by wkroczyl do akcji.....Hubi przywyknie ze ma nowego pupilka...a 2 naraz to juz wogole....Maya na poczatku miala jednego tego kolorowego Pisia,pozniej doszedl drugi ktory zostal jej faworytem a teraz sa 2 naraz bo kazdy od innych smutkow :-D jak np. wsiada do auta,sama siada do siodekla i zanim ja A. zapnie to robi szybka selekcje i wybiera ktory z nia bedzie siedzial-nie lubi siedziec z dwoma naraz w siodeklu nie wiedzac czemu :ico_haha_01: i jednego zrzuca na siedzenie.....decyzje podejmuje niezwykle szybo i wyglada to komicznie...ogolnie to ubostwia te swoje misie a my sie z tego cieszymy bo to tacy jej przyjaciele w potrzebie :-)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 09:26

witajcie kochane

powlutku bo malo co pamiętam

gosia no to masz problemos
moje nie ma takiej ulubionej przytulanki
ona kocha wszystkie misie i kotki generalnie co jej nie wpadnie w ręce to przytula i całuje :)
takiego psa nie mam
mam podobne moge porobic foty wszystkich dostępnych psów i ci cos wysle moze akurat

kamila my tez zarabialismy 3000 ale powiem wam ze jak placilismy raty za kredyt studencki i za meble to kiepsko bylo do następnej wypłaty
ale my nie zalujemy sobie zarcia na wynos a ja ciuchów dla jagody

jak ja bym dostala prace a michal by zarabial tyle ile mial to za swiat by nam styklo
i napewno bysmy sie zdecydowali na kredyt zeby skonczyc góre i miec w koncu normalną łazienke
ale pytanie czy ty dostaniesz tą prace bo pamiętaj ze poki co to są tylko plotki!!!!!
więc sie nie sugeruj

pozatym jedziecie tam poto zeby sie usamodzielnic nie?
nie meiszkac z "ukochanym" szwagrem??????

a do mnei wczoraj mama przyjechala dlatego nie bylo mnie wieczorem
pomogla mi jagode wykąpac bo ja jeszcze dzwigac nie powinnam
a michal pojechal na wigilie

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 10:23

Hello,
Po pierwsze :ico_ciezarowka: jednak nie jestem bo @ się pokazała w końcu ale kurde strachu było. :(
jagodka24, super że mama pomogła.
Gosia A, niestety z pieskiem nie pomogę :( A może zrób tak jak Glizdunia pisze?
massumi, śliczne zdjęcia a to w podpisie masz cudowne
A ja dzisiaj umieram z bólu brzucha i mam nadzieję że w końcu tabletki zaczną działać.
Co do Kamili to zaraz poczytam bo wczoraj nie miałam czasu. Ale już się orientuję że strasznie ciężko taką decyzję podjąć tym bardziej że byliście nastawieni na wyjazd.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 11:24

Witam się,
Spałam do 9.25 :-D
Teraz juz pościel się wietrzy i pierze w nowej praleczce :-D

Potem spacer i po staremu, tylko chyba na drzemkę nie pójdziemy dziś, bo chcę żeby Karol wcześniej poszedł spać, a nie szalał do 22.00.

GLIZDUNIA, ja u nas w TV nie widziałam ludzi z wadami wymowy w programach dla dzieci, nie licząc naszego premiera :ico_oczko: , który i tak musi ostro pracować nad wymową, bo bardzo się poprawił. A w pracy z dziećmi to jest bardzo istotne, bo dzieci mówią tak jak słyszą więc jak pani będzie zjadać końcówki to one również.

Dobra lece, bo trzeba się brać do roboty. :-D

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 11:29

A Glizdunia pytałaś wczoraj co kupiliśmy Krystkowi. Więc kupiliśmy farmę coś takiego http://allegro.pl/item504576205_fisher_ ... 1_now.html tylko troszkę inne i więcej jest tych zwierzątek i obora jest z grającymi przyciskami. Niestety nasze zdjęcia farmy będą dopiero po świętach bo teraz siostra pożyczyła aparat i nie mam go.

A co tu taka cisza?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”