[ Dodano: 2010-11-10, 11:47 ]
zaraz do niej napiszeCiekawe jak tam Miluska już pewnie ułożona w tym szpitalu???
wczoraj się o Anie pytałaś więc pisałam (ale pewnie nie doczytałaś), że czytałam gdzieś na innym wątku, że nie ma chwilowo netu, ale to podobno tylko chwilowe, że niedługo powinna wrócićtez wlasnie o nia dopytuje bo cos sie nie pokazuje
daj znać jak odpisze.zaraz do niej napisze
niech wypoczywa malutka szybciej choroba minieniunia poszła spac wiec ja chyba sie zbiore i ograne miszkanko
możesz sobie troche pozwolić na leniuchowanie, w końcu jesteśw ciąży ;)Ale tak strasznie nic mi się nie chce, wogóle taki straszny leń we mnie wlazł ostatnio, że
tak tylko ja już leniuchuje tak od rana, oj coś ze mną nie tak bo ja to taki leniuch z reguły nie jestemmożesz sobie troche pozwolić na leniuchowanie, w końcu jesteśw ciąży ;)
no własnie widze, i się strasznie ciesze, że rozmawiamy przez netaja mam taki humor że lepiej do mnie nie podchodzić..
więc widać po smsie, ze już tak jakby spokojniejsza, jest pod dobrą opieką więc będzie okiMiluśka odpisała : " ja już leze pod kroplówką. miałam ktg i zastrzyk na rozwinięcie płucek małego. Waży 2.4 kg i rozwija sie prawidłowo :) "
haha ;)bo by było ze mną źle.
nie chce zmieniac świata, chce tylko widziec czesciej Adama... nie chce już gościć nikogo, chce wyjść stąd. chociaż teraz to nie powinnam bo jestem przeziębiona, ale już sama nie wiem... gdybym miała samochód byłoby inaczej, a tak Adam go narazie potrzebuje.Spokojnie kobietko nie zmienisz świata, a nerwami sobie tylko pogorszysz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość