nie, tylko na 2 dni ale juz zmykam
trzymajcie sie, pa
nie.. dziecko siedzi na kolanach doroslego (dostajesz specjalny pas, ktory przypinasz do swojego), fotelik nadajesz jako bagaz glowny i nie zabierasz go do kabiny.A powiedz shoo kochana, w samolocie dzeicko jest przypiete w foteliku czy jak???
hehe, ale smieszna ta ikonka a tak naprawde, to wspolczuje kochana nocki, to na pewno przez zabki, u nas tez tp jest codzeinnie, ale jak na razie udaje mi sie to opanowac.a mi oczy uciekaja.. o tak:
hehe, dobry jest, moze myslal, ze sie nie kapnieszi tez jestem glodna... a widze, ze A. jak w nocy wstawal, to "troche" sie posilil... pusty papierek po czekoladzie i opakowanie po ciastkach
u nas na odwrot - lampa, ponad 30 stopni i tez nie da sie wyjsc (a raczej nie chce sie), bo skwar jest nieziemskiu nas taka pogoda, ciagle leje, wiatrzysko, ze malo co glowy nie urwie kiedy bedzie ato, juz mam dosc siedzenie z Erikiem w domu, chcialabym wyjsc na specerk polazic, buuuuuuuuuuuuuu
ja nie lubie spac w ciagu dnia, bo pozniej jestem niedobita... juz bylismy na spacerku, w sklepie. rozwiesilam pranie.. jeszcze zostalo mi ogarniecie troche mieszkania i zrobienie obiadu (kolacji w sensie)... dzisiaj kotlety z kostka i pory zapiekane z seremJAk maly przysnie to sie poloz.
jakby chcial, zebym sie nie skapla, to by po sobie posprzatal...hehe, dobry jest, moze myslal, ze sie nie kapniesz
jestem ale ide teraz malego do lozeczka wlozyc, bo cos mi marudziHaloo, shoo, moze Ty jestes?????
no to juz troch eza goroaco, dla mnie moze tak byc do 27 stopniu nas na odwrot - lampa, ponad 30 stopni
to tak jak ja, ale jak mi juz oczy sie same zamykaja to musze isc polezecja nie lubie spac w ciagu dnia, bo pozniej jestem niedobita...
o ja, Ty to masz checi, zawsze cos innego na obiad, kuchareczka z Ciebie jak nicotlety z kostka i pory zapiekane z serem
ok, moj juz spi, prawie godzinke, wasnie jakies 10 minut temu sie przebudzil z placzem ale go ululalamale ide teraz malego do lozeczka wlozyc, bo cos mi marudzi
mam kilka, zaraz wrzucęzrob fotki!
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości