Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2009, 14:17

nie, tylko na 2 dni ale juz zmykam
trzymajcie sie, pa

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 cze 2009, 14:28

nie, tylko na 2 dni ale juz zmykam
trzymajcie sie, pa
no to papa, milego wypadu :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2009, 15:29

A powiedz shoo kochana, w samolocie dzeicko jest przypiete w foteliku czy jak???
nie.. dziecko siedzi na kolanach doroslego (dostajesz specjalny pas, ktory przypinasz do swojego), fotelik nadajesz jako bagaz glowny i nie zabierasz go do kabiny.
nie wiem, jak sprawa wyglada na lotach dlugodystansowych.. wtedy chyba dziecko dostaje fotelik, bo nie wiem, czy ktos by wytrzymal z nim np. 12 godzin na kolanach...
ale loty po Europie, to tak, jak napisalam wyzej, dziecko masz na kolanach

Iwona H, ja rowniez zycze udanego wypadu, zrob fotki! :-D

[ Dodano: 2009-06-10, 20:52 ]
a wiecie co.. ostatnio Jasper taki marudny jest, budzi sie w nocy z placzem itp.. i dzisiaj zauwazylam, ze 2 gorne jedynki mu ida, juz ma kreseczki, pewnie lada dzien sie przebija i bedzie znowu spokoj na jakis czas :-) (chyba)

dzisiaj tak, jak mowilyscie, przetrzymalam go, wykapalam, bo tarl oczka i byl spiacy... myslalam, ze po kapieli i butli zasnie, a on sie rozbudzil i teraz urzeduje w lozeczku :ico_szoking: powinien juz byc zmeczony, bo ostatnia drzemka skonczyla sie ok. 15, wiec to juz 6 godzin na pelnych obrotach :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 cze 2009, 07:23

Dzien doby :) stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: mnostwo ale tylko dlatego ze jestem taaka glodna a nie chce m isie isc do kuchni :P bo to cale 25 schodow nizdej, a kuchnia wysadzona jest zimnymi plytkami a ja nie mam kapci :/ w brzuchu mi wszystko przewraca a mala wierci sie i kreci od 6 :/ no nic ide przylozyc jeszcze glowe do pouszki
Milego dnia!

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2009, 08:35

dzien dobry, witam i ja - polprzytomna, a raczej nieprzytomna... BOZE, co za noc! maly przez cala noc plakal - doslownie :ico_olaboga:
nie zlicze, ile razy podawalam mu smoka, smarowalam dziaselka kilka razy,nosilam, przytulalam.. i nic, ryk na calego :ico_olaboga: tzn. po syropku i zelu na chwile byl spokoj, ale tak to masakra... razem z A. dzielnie walczylismy, chociaz on pozniej przeniosl sie do salonu, bo nie mogl spac... a dzisiaj do pracy :/
to zdecydowanie byla najgorsza noc w naszej karierze... :ico_placzek:

Jasper teraz bawi sie w najlepsze, a mi oczy uciekaja.. o tak: :570:

i tez jestem glodna... a widze, ze A. jak w nocy wstawal, to "troche" sie posilil... pusty papierek po czekoladzie i opakowanie po ciastkach :ico_olaboga:
a pozniej gada, ze jest gruby :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2009, 14:12

Witam

u nas nocka ok, maly zasnal pare minut po 19 i wstal dzis o 7.30 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja tez jestem nietomna, a to dlatego, ze u nas taka pogoda, ciagle leje, wiatrzysko, ze malo co glowy nie urwie :ico_olaboga: kiedy bedzie ato, juz mam dosc siedzenie z Erikiem w domu, chcialabym wyjsc na specerk polazic, buuuuuuuuuuuuuu
a mi oczy uciekaja.. o tak: :570:
hehe, ale smieszna ta ikonka :-D a tak naprawde, to wspolczuje kochana nocki, to na pewno przez zabki, u nas tez tp jest codzeinnie, ale jak na razie udaje mi sie to opanowac.
JAk maly przysnie to sie poloz.
i tez jestem glodna... a widze, ze A. jak w nocy wstawal, to "troche" sie posilil... pusty papierek po czekoladzie i opakowanie po ciastkach :ico_olaboga:
hehe, dobry jest, moze myslal, ze sie nie kapniesz :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-06-11, 14:14 ]
No tak Iwonki nie ma, margarita pojechala na wczaasy, ciekawe jak tam udaja sie im wypady, mam nadzieje, ze chociaz pogoda im dopisze

Haloo, shoo, moze Ty jestes?????

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2009, 14:24

u nas taka pogoda, ciagle leje, wiatrzysko, ze malo co glowy nie urwie :ico_olaboga: kiedy bedzie ato, juz mam dosc siedzenie z Erikiem w domu, chcialabym wyjsc na specerk polazic, buuuuuuuuuuuuuu
u nas na odwrot - lampa, ponad 30 stopni i tez nie da sie wyjsc (a raczej nie chce sie), bo skwar jest nieziemski :/
JAk maly przysnie to sie poloz.
ja nie lubie spac w ciagu dnia, bo pozniej jestem niedobita... juz bylismy na spacerku, w sklepie. rozwiesilam pranie.. jeszcze zostalo mi ogarniecie troche mieszkania i zrobienie obiadu (kolacji w sensie)... dzisiaj kotlety z kostka i pory zapiekane z serem :-)
hehe, dobry jest, moze myslal, ze sie nie kapniesz :ico_oczko:
jakby chcial, zebym sie nie skapla, to by po sobie posprzatal... :ico_noniewiem:
no coz, dzisiaj wieczorem nie bedzie czekolady na deser, bo on cala zjadl ;-) i niech teraz cierpi... ja sobie kupilam batonika i zjem, zanim on przyjdzie z pracy :-D tak, zeby nie widzial :-D
Haloo, shoo, moze Ty jestes?????
jestem :-) ale ide teraz malego do lozeczka wlozyc, bo cos mi marudzi

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2009, 14:39

u nas na odwrot - lampa, ponad 30 stopni
no to juz troch eza goroaco, dla mnie moze tak byc do 27 stopni
ja nie lubie spac w ciagu dnia, bo pozniej jestem niedobita...
to tak jak ja, ale jak mi juz oczy sie same zamykaja to musze isc polezec
otlety z kostka i pory zapiekane z serem :-)
o ja, Ty to masz checi, zawsze cos innego na obiad, kuchareczka z Ciebie jak nic :ico_brawa_01:
ale ide teraz malego do lozeczka wlozyc, bo cos mi marudzi
ok, moj juz spi, prawie godzinke, wasnie jakies 10 minut temu sie przebudzil z placzem ale go ululalam :-D

[ Dodano: 2009-06-11, 14:47 ]
shoo, kochana wybacz mi ,a le musze isc si epolozyc, bo zasypiam, a poki maly spi musze troche polezec

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2009, 18:34

Witam
wróciłam :ico_oczko:
zrob fotki! :-D
mam kilka, zaraz wrzucę

ale na początek stawiam
Obrazek (ps. sama robiłam dla chrześnicy)
za 10 miesiąc Zuzi i Paulinki

[ Dodano: 2009-06-11, 18:52 ]
u dziadków na działce
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a to z dziś - Paula z chrześnicą (mam tylko 1 bo jak na złość baterie padły, siostra też robiła zdjęcia, o może jutro wrzucę)
Obrazek

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2009, 20:37

Witaj Iwonka :ico_haha_01:

foty super, widac, ze apulince sie podobalo na trawce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Duzo zdrowka dla Paulinki i Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: rosnijcie zdrowo panienki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

MOj Skarbus juz spi, wykapalam go o 19 i jakos chyba 19.30 zasnal przy bitli juz nie mial sily jesc :-D
A ja ledwo zyje, krzyz mi peka, maly jest marudny od wczoraj, nei moge wyjsc nigdzie z pokoju bo od razu placze, znow sie zaczyna.

A mi zamiast lepiej to wcale po tym antybiotyku nic nie przechodzi, cz yto mozliwe???? MOze zly antybiotyk mi dala :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”