a ja spać nie moge

przez te nocki w pracy mam przestawiony rytm dnia

godzine leżałam w łózku i próbowałam spać, aż w końcu skapitulowałam i poszłam do drugiego pokoju i włączyłam kompa
karolina kreacja super! Ty mega kobieca! kolor rozjaśnij, bo faktycznie w rudy wpada, ale nie rób z siebie totalnej platyny. myślę, że tak równa grzywka do Ciebie nie pasuje, bardziej wycieniowana, asymetryczna.
no i ja bym chciała by moje cycki bez stanika tak wyglądały!!! kuźwa, ja jak nie założę cyckonosza to one są na poziomie -1, takie flaki, bleee...
Daria ja się cieszyłam, że po ciąży został mi chociaż biust większy, ale teraz jak już schudłam, to i cycki zmalały i chyba mam mniejsze niż przed ciążą... ale tego nie wiem, bo muszę pójść i kupić sobie jakiś stanik bo wszystkie za duże
anza uzależnienie jest straszne. ja wiem, że bez tt, a właścicie bez was kochane majówki zyć nie umiem. mój mąż się z tego nabija, ale on tego chyba nie qma
[ Dodano: 2008-12-17, 05:14 ]
Dziewczyny znalazłam polski odpowiednik tej maty co Daria chce kupić :)
http://www.allegro.pl/item502728154_tho ... oodle.html fajna sprawa. i coś dla Karoliny - z teletubisiami
http://www.allegro.pl/item508219015_tel ... edyna.html
chyba na dwa latka kindze coś takigo sprawimy
[ Dodano: 2008-12-17, 07:14 ]
ja już po prysznicu i śniadanku.
dopijam herbatkę i zaczynam się szykować, bo jak wrócę od kosmetyczki to mam mało czasu i jedziemy na spotkanie z Juli i Misiem - aparat już przyszykowany

ale foty będą dopiero jutro bo dzisiaj na noc do pracy idę.
jeszcze tylko dziś i jutro na noc, a potem to już tylko jeden serwis mi zostanie, więc będę chodziła do roboty na 2-3h do końca roku

jakoś wytrwam te dwie noce
[ Dodano: 2008-12-17, 07:18 ]
a no i wpadłam na pomysł prezentu dla rodziców - bo mamy tylko szklanki do drinków i chcieliśmy coś jeszcze.
chcemy zrobić Kindze zdjęcie takie profesjonalne u fotografa z jakimiś misiami itp i walnąć w dużą ramkę, dla teściów też takie będzie. a jak nie da rady (bo przecież mało czasu zostało) to wybierzemy jakąś fotkę z naszej kolekcji, albo sami zrobimy a'la profesjonalną sesję i wydrukujemy w dużym formacie i też będzie prezent. no i oczywiście wszystko po weekendzie bo teraz to urwanie głowy mam, a mojego A. nie ma by to załatwił. więc czasu mało...