Hej kobietki!
ale mialam czytania

10 stron prawie
kaczorek sliczne mieszkanko

tapeta sie udala, i zazdroszcze krzesel barowych, nasz wyspa jest jednak zbyt kanciasta - nie ma takiego wydluzenia gdzie moznaby nogi zmiescic wiec nie mozemy sobie pozwolic na krzeselka barowe, a bardzo bysmy chcieli

tak do sniadanka
pranie ja sie za wszystkie pranie wezme w przyszlym tygodniu jak wstawimy szafe do Julci pokoju
szpital nudy na pudy, myslalam ze bedzie jakies wieksze gadanie o niedokrwistosci a oni nic nowego nie powiedzieli bo nowe badania krwi dzis dopiero mi robili wiec dopiero w przyszlym tygodniu powiedza cos wiecej. Ale z tego co mowili to to ze najprawdopodobniej anemia przez nie jedzenie miesa, bo z moimi nerkami wszystko ok, mimo ze mialam z nimi problemy w dziecinstwie to jednak wyszlo z badan ze nie ma to wplywu na moje nerki teraz i ze sa zupelnie zdrowe, a i samopoczucie mi sie poprawia po zastrzykach z witaminka B12. Hemoglobina sie nie poprawila ale powiedzieli ze to moze jeszcze zajac pare tygodni, najwazniejsze ze sie czuje lepiej. Dzidzi robili Usg i dzidzia tez sie ma dobrze

waga 2090 nie wiem czy to malo na 34 tygdzien? Szyjka nic sie nie skrocila wiec babeczka przepowiedziala z tego co widziala porod w terminie. Nic mi sie nie otwiera, tyle co szyjka miekka. Co do anemi to mam czekac na wyniki w przyszlym tygodniu ale narazie nic wiecej nie brac ani oni inaczej nie beda reagowac. Czyli mam brac tylko to zelazo i zastrzyki. Te bole co mnie nawiodly wczoraj to pewnie po prostu moje stawy i nerwy sie odezwaly przez ta Ikee i tyle. Podsumowujac wszystko dobrze i nie ma co sie martwic

Bede tylko sie modlic zeby nie urodzic 14 dni po terminie jak zeszlym razem

Jakies wieksze sprzatansko urzadze w okolicach terminu, mam nadzieje ze pomoze
A dla dzidzi kupilismy bujaczek o taki
http://www.bloombaby.com/collection/spec.php?sID=31 drewno ciemne a samo siedzisko kremowe

slicznie pasuje do naszej podlogi

zlozylismy komode z Ikei, jutro postaram sie obkleic tapeta i wtedy wkleje zdjatka