Hej
No tak ja wiem,że ten fotelik pierwszy do 9 kilo jest i do wożenia autem ok. Tylko właśnie na stelaż to dziwnie wygląda jak tak dziecku zwisają kopytka, więc w takiej sytuacji to pewno gdzieś do 3 miesiąca i właśnie zamierzałam używać wtedy, gdybym musiała się sama wybrać autem np. do lekarza. Bo na zakupy to wtedy fotelik wkładaliśmy do wózka sklepowego.
No, ale skoro on mi tak bardzo się nie przyda to może lepiej kupić osobno. Bo może one są lepsze, wiecie, atesty i te sprawy. A takie 3w1 to jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego.
Tak więc ja cały czas mam dylemat
Zaraz odpisał, że mi doślą

jak oni to pakują!
Ale fajna ta szafa chociaż?
bo kawy nie mam buuuuu
a powiedzcie mi, Wy w ciąży normalnie pijecie kawkę jak przed?
Ja tak, chociaż mniejszą (w sensie kiedyś był kubek, teraz filiżanka

). No i dopiero od niedawna mam ochotę na kawę. Hehe, u mnie taki objaw ciąży,że mi kawa przestaje smakować.
No i teraz rozpuszczalną piję, a kiedyś fusa przeważnie.
Pytam, bo moja siorka to przewrażliwiona była i może raz w tygodniu pozwalała sobie na lurkę kawkę.
A mi gin powiedziała,że spoko
[ Dodano: 2011-04-05, 13:26 ]
Odebrałam dziś wyniki krwi i moczu i wygląda to tak :Na 24 parametry mam 3 wyniki za wysokie i 2 za niskie, nie jakieś mega odchylenia, ale jednak .
Tylko w necie piszą, że w ciąży może obowiązywać inny zakres i ja mam np. zakres leukocytów między 3,8 a 10 tys./ul, a w necie czytam,że dla ciężąrnych zakres leukocytów to między 10 a 15- ja mam 12,55 i byłoby ok
Tylko reszty nie mogę znaleźć.