dokładnie taknobel dla tego kto wymyślił te bujaczk

dokladnie! napisz potem co lekarz powiedzial o Malutkim, oby wszystko bylo dobrzenobel dla tego kto wymyślił te bujaczki
Moj tez sie raz podtopil - M napuszczal wode do kapieli i trzymal go i mu wypadlTelefon mi działarozłożyłam go wczoraj i położyłam na kaloryferze, dziś składam, a tu niespodzianka
dalej mogę nazywać go niezniszczalnym
hehe
U nas tak samo, wczoraj o tym wlasnie gadalismy tylko utrudnienie jest ze nie mamy auta i jednak z wysylka poczta chyba by nie dalo rady robic takich interesow ale jak kupimy to wtedy bedziemy myslec nad takim dodatkowym nieopodatkowanym przychodemTrzeba kombinowac, a mój mąż to lubi się bawic w takie sprawy, taniej kupi, drożej sprzeda:)
To znaczy CHB i CTC pozno dostalismy, bo na koniec pazdziernika, ale problemy robili nam z Maternity Allowance (najpierw ze niby za krotko pracowalam, potem ze niby za malo insurance zaplacilam w pracy - ale w koncu sie udalo, tylko musielismy sie zwrocic do takiego goscia, ktory krzyknal sobie 500£ za to.. ale i tak sie oplacalo bo zalatwil nam dodatkowo 500£ SSMG - ktorego na poczatku nie chcieli nam dac) no a MA jest w sumie bardzo wazny, bo ja nie mialam stalego pracodawcy jak zaszlam w ciaze wiec nie dostalam kasy z pracy tylko MA, a to jednak jest niezla sumka bo dla wszystkich ta sama - 4500£ wychodzi tylko rozlozone na rok.A czemu problemy wam robili z CTC, CHB itp???
hahaha to musialas sie niezle pewnie zdziwic jak Ci sie zaczal pieniczaczoł wibrować w nocy i sie spienił cały
hehehhe dobrektos kiedys w nocy we Wroclawiu wlal plynu jakiegos do fontanny - piana byla na jakis metr i wyciekala na wszystkie strony
No to korzystaj.mam labę
O 23 się obudziła na karmienie i zasnęła.Budziła się więcej razy niż 2 ale było i tak dobrze bo do 8 rano spała a potem P ją wziął do salonu bym ja pospała.szkieletorek, i jak Lilusia spała?
Wiesz ja myślę jak dziewczyny piszą że mały już ma 2 miesiące i lada chwila problemy powinny się zakończyć. Ja bym chyba nie dawała sztucznego ale ciężko mi powiedzieć czy tak bym zrobiła bo to musiałabym się znaleźć w takiej samej sytuacji.Ah i powaznie myslę o MM,poradzcie co zrobić???
A moja na odwrót , w nocy bez problemu w koszyczku a w dzień woli na rączkach lub by z nią leżeć.ona w dzień w miarę bez problemu zasypia u siebie ale wieczorem to szkoda słów
hihihi ale macie historiezaczoł wibrować w nocy i sie spienił cały![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość