ja mam wizytę na 15:30 :)
ja w poprzedniej ciąży miałam wizytę średnio co 3-4 tyg.
zapraszamy :), daj znać po wizycieWitam
Czy można do was dołączyć ??
Znaczy tak na 100 % to jeszcze nie wiem czy wszystko ok ale według badania bety to około 5 tydz.Dzis mam wizytę i będę wiedzieć czy wszystko ok jest .
Ale nawet nie wiem czy to doby wątek jeśli chodzi o czas porodu.
im nas wiecej ty lepiej :) czekamy na wiesci z wizyty :)Witam
Czy można do was dołączyć ??
Znaczy tak na 100 % to jeszcze nie wiem czy wszystko ok ale według badania bety to około 5 tydz.Dzis mam wizytę i będę wiedzieć czy wszystko ok jest .
Ale nawet nie wiem czy to doby wątek jeśli chodzi o czas porodu.
a czy Ty jak robisz badanie moczu to przed oddaniem do pojemnika podmywasz sie wczesniej?odebrałam wyniki krew ok, ale mocz nie ciekawy
nie, a trzeba?a czy Ty jak robisz badanie moczu to przed oddaniem do pojemnika podmywasz sie wczesniej?
Chyba o mnie pisałaś równieżnie rozumiem troche dziewczyn ktore tak sie sraja z wizytami u lekarza czestymi skoro nie ma takiej potrzeby jesli sie nic nie dzieje i z robieniem czesto usg tylko po to zeby sobie podejrzec dziecko sorki jesli kogo kolwiek urazilam tym ale dla mnie to jest dziwne...
ja juz czekam czekam na Twoja wizytkęja mam wizytę na 15:30 :)
tak. Aby uniknąć bakterii w próbce.nie, a trzeba?a czy Ty jak robisz badanie moczu to przed oddaniem do pojemnika podmywasz sie wczesniej?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość